arnold scarzeneger
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » arnold scarzeneger
- This topic has 25 replies, 12 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
hugo boss.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2004 at 11:12 p.l. #43162
Military
MemberSee et Arnoldil pappi on näitab ka see, et ta oma kuberneri valimiste kampaania rahastas ise ju. Ja iga aasta annetab ta 30 miljonit taala heategevuseks.
detsember 16, 2004 at 2:14 p.l. #43205muc
MemberRiiete alla ei mõtelnud ma kindlasti nike dresse……….igasugu disainerfirmad nagu Dior Chanel jne. maksavad väga suurt raha et nende riideid kantaks. Ja neid reklaame ei mõelnud ma praeug vaid ennem. Ta ei peaks praegu midagi tegema ja ta raha kasvaks ikka koguaeg.No ma usun, et Schwarz nüüd Chaneli raudselt ei kannaks, sest Chanel teeb vaid naiste rõivaid ning aksessuaare. Aga mine sa tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2004 at 2:38 p.l. #43208Axer
MemberRiiete alla ei mõtelnud ma kindlasti nike dresse……….igasugu disainerfirmad nagu Dior Chanel jne. maksavad väga suurt raha et nende riideid kantaks. Ja neid reklaame ei mõelnud ma praeug vaid ennem. Ta ei peaks praegu midagi tegema ja ta raha kasvaks ikka koguaeg.No ma usun, et Schwarz nüüd Chaneli raudselt ei kannaks, sest Chanel teeb vaid naiste rõivaid ning aksessuaare. Aga mine sa tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sellisel juhul on Chanelli after shave mis mul vannitoas on ka naiste oma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2004 at 2:56 p.l. #43210hugo boss
Memberaxer:no kui sa dresse ei mõelnud mida sa siis mõtlesid. toidulisandite tootjad ju vaevalt oma logodegga ulikondoi teevad. no sa ju ütlesid et kindlasti maksavad toidulisandite toodjad ka talle midagi?
aga kas ta oli tõesti juba 21aastaselt miljonär. kuidas nii nooreltt. siis ta ei näidelnud ju veel.
detsember 16, 2004 at 3:11 p.l. #43211hernes
Memberta teenib seda pappi ikka ropult
detsember 16, 2004 at 3:28 p.l. #43213muc
MemberNo parfümeeria on teine lugu. Riiete ega aksessuaaride alla ta vast ei kuulu. Vaevalt, et kellelgi Chaneli meeste ülikonda oleks. Ja vaevalt sinna selja peale siis Optimum Nutritioni logo oleks õmmeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2004 at 4:11 p.l. #43217Military
Member21-lt oli miljonär jahh, sest investeeris kogu papi mis võitis mr.Univerisumil.
VH1-i saates “The Fabulous Life Of Arnold Schwarzenegger” oli ka paar pilti kus Arnold-poiss oma perega kuskil mere ääres hängis ja seal oli tal ikka tubli kõht ees…. Kui ei teaks, et ta on ikka kõva kulturist olnud, siis ei oleks võhik seda ikka küll osanud nende piltide järgi välja lugeda.
detsember 20, 2004 at 12:03 e.l. #43347raider
Memberbill gates annetab aastas mingi ~100milj dollarit heategevusele
detsember 20, 2004 at 7:13 e.l. #43349taf
Memberbill gates ei ole suuremat asja kulturist kah, ta tegeleb teatud teiste asjadega
detsember 20, 2004 at 7:15 e.l. #43350raider
Memberhaha jah
tõin lihtsalt näite kes kõige enam kulutab heategevusele oma raha
detsember 20, 2004 at 9:57 e.l. #43357hugo boss
Memberma olen kuulnud et need pildid seal ei oelvat tõsi vaid hoopis mingid faked. ja tegelikult mõistus keeldub uskumast et arnold ennast nii käest laseb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.