Arnold Classic Europe 22-25 September 2017
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Arnold Classic Europe 22-25 September 2017
- This topic has 32 replies, 9 voices, and was last updated 8 years, 4 months tagasi by
Eleri.
-
AutorPostitused
-
september 24, 2017 at 10:39 e.l. #392177
Reinart
Memberseptember 24, 2017 at 10:49 e.l. #392178Reinart
Memberseptember 24, 2017 at 10:57 e.l. #392179Eleri
MemberKorralik rivi
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />september 24, 2017 at 11:19 e.l. #392180Eleri
Memberseptember 24, 2017 at 2:37 p.l. #392182Eleri
MemberEsimesed pildid Helena ja Reeda kategooriatest:
https://www.team-andro.com/coppermine/thumbnails.php?album=3646

september 25, 2017 at 6:25 e.l. #392183Reinart
MemberKogu amatöörvõistluse protokoll
https://www.team-andro.com/download/FINAL-ACEBarcelona2017-Results.pdf
september 25, 2017 at 3:34 p.l. #389881LiisA-L
MemberVene naised panevad kinni kõik
september 26, 2017 at 9:16 e.l. #389877vend vähk
Moderator17 tundi tagasi, LiisA-L ütles:Vene naised panevad kinni kõik
september 26, 2017 at 9:39 e.l. #389878whiteheadsmatter
MemberSee on nagu Olympiamxngud – vaata riigi suurust, vaata palju inimesi selle spordialaga tegelevad, omaette nendest tuhandetest valitakse vxlja parimatest parimad.. Loogiline, et sellistel vxistlustel vxidavad just nemad. Eestis tegeleb txsiselt* selle erialaga yks Helena pm, ega see Riga Cup vxit ei ole mingi suur saavutus bikiini-maailmas, et end suurte riigide tasemega vxrrelda. No pun intended. Kuigi minuarvates.. 166+ ja 172+ oli palju paremaid ( txsi kyll jxlle venelannasid
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> ), kes oleks vxinud TOP6-sse jxuda. Jxi mulje, et bikiinis hakatakse jxlle uusi standardeid looma – vxhem lihast, pehmem, naiselikum. Ehk need “kogenud” bikiinitarid peavad varsti bodyfitnessisse liikuma oma muskulatuuriga
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
P.S! Parim etteaste oli Bikini Mastersi tsikkidel. Poseerimine, etteaste, naiselikkus, enesekindlus –
september 27, 2017 at 6:44 e.l. #389880sigritd
MemberKogu võistlust jälgides jäi minule hoopis silma kehvasti paigaldatud rinnaimplantaatide jada pea igal pool. Naisena pole ma endiselt suutnud mõista, miks ei ole standard võistelda naturaalselt. Minu rõõmuks leidsin ka kaks naist, kes (tundus nii) võistlesid naturaalselt. Kindlasti oli neid veelgi, aga nemad jõudsid top10 ja top6.
Ma olen kursis, et kõik peab olema proportsioonis – aga samahästi võiks need kunstrinnad ära taanandada, kui kõik on ühiskonna vaikiva surve tõttu sunnitud need endale paigaldama. Tegelikult on ju nii, et igasugune iluideaal on õpitud. Võiks hakata proportsiooni ümber hindama. Vähestel (tipp)spordiga naistel jääb suur rind alles ja see ongi loomulik ja proportsioonis ülejäänud keha rasvaprotsendiga.
Selle teemaga seostub alati naljakas küsimus, et mis harjutusega korvi suurust treenib siis?
september 27, 2017 at 11:21 e.l. #392186whiteheadsmatter
MemberMeditsiinilisest vaatepunktist see rinna rasvkude naisel kaob vanusega, silikoon lagundab seda aga veel kiiremini. Niiet, kui hxsti sa seda ei paigaldaks, egas palju ei aita. Aga see juba teine teema.
september 27, 2017 at 3:14 p.l. #392187LiisA-L
Member8 tundi tagasi, sigritd ütles:Kogu võistlust jälgides jäi minule hoopis silma kehvasti paigaldatud rinnaimplantaatide jada pea igal pool. Naisena pole ma endiselt suutnud mõista, miks ei ole standard võistelda naturaalselt. Minu rõõmuks leidsin ka kaks naist, kes (tundus nii) võistlesid naturaalselt. Kindlasti oli neid veelgi, aga nemad jõudsid top10 ja top6.
Ma olen kursis, et kõik peab olema proportsioonis – aga samahästi võiks need kunstrinnad ära taanandada, kui kõik on ühiskonna vaikiva surve tõttu sunnitud need endale paigaldama. Tegelikult on ju nii, et igasugune iluideaal on õpitud. Võiks hakata proportsiooni ümber hindama. Vähestel (tipp)spordiga naistel jääb suur rind alles ja see ongi loomulik ja proportsioonis ülejäänud keha rasvaprotsendiga.
Selle teemaga seostub alati naljakas küsimus, et mis harjutusega korvi suurust treenib siis?
Mul on kahju seda öelda, aga mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et tegemist ongi ilukirurgia promoga.
Kunstrind võib veel ilus olla, aga need süstitud huuled..
september 27, 2017 at 7:18 p.l. #392188whiteheadsmatter
MemberNo txpselt samamoodi nagu ‘rasedad’ meessoost bodybuilderid top3s – kasvuhormooni ei vxta, siis toppi ei saa
” width=”20″ />. Kxik on raha.
Mina ei saa aru, et mis loogikaga see inimene yldse kuskile top3 tuli? Tsikk on puhta rasvane. Meie Helenal olid treenitud xlad, peps ja jalad. Kas ma ei saa midagi aru?
” width=”20″ />
september 27, 2017 at 7:33 p.l. #392189Helena Mang
MemberOn 9/26/2017 at 12:16 PM, vend vähk said:Jah, mulle hakkas ka silma vene ja osade ukraina naiste ülivõimas etteaste. Minul, kes ma sellest spordialast eriti midagi ei tea, tekkis küsimus, et kas venelannad olid siis tõesti nii teiselt planeedilt või mängis rolli ka kohtunikepaneel? Võimalusel kuulaksin kõigi Eesti sportlaste arvamust nende võistluste kohta, kes seal osalesid. Kuidas oli organiseerimine- transport, toitlustus, pesemisvõimalused jne? Kas selliste võistluste korraldamine Hispaanias on ikka õigustatud?
On 9/26/2017 at 12:39 PM, whiteheadsmatter said:See on nagu Olympiamxngud – vaata riigi suurust, vaata palju inimesi selle spordialaga tegelevad, omaette nendest tuhandetest valitakse vxlja parimatest parimad.. Loogiline, et sellistel vxistlustel vxidavad just nemad.
90% juhtudel on tõesti vene naised head- just nimelt- valik on seal riigis lõputu ja võistlema lähebki vaid top 6 vääriline grupp. Mõni üksik tüdruk tekitas tõesti küsimusi (just nimelt see pildilt), kes silmaga vaadates lausa jäme, et kuidas küll… aga üldjoontes 8 kategooria peale seda ikka vähe. Võibolla seal alaliidus ka suurem filter, sest kommerts võistlusele saab meil Eestist küll vähemalt igaüks minna, kel raha, et tasuda 200€ osalustasu, lennupiletid ja 4 ööd Barcelonas.
Transport, toitlustus, pesemine? Kommertsvõistlus- kõik on ikka enda korraldada. Pesed ja sööd seal ja nii kuidas rahakott lubab
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Barcelona ise meelitab enamust ilmselt ilmselt ikka meeldiva kliimaga- +25 septembri lõpus on täitsa mõnus!
12 hours ago, sigritd said:Kogu võistlust jälgides jäi minule hoopis silma kehvasti paigaldatud rinnaimplantaatide jada pea igal pool. Naisena pole ma endiselt suutnud mõista, miks ei ole standard võistelda naturaalselt. Minu rõõmuks leidsin ka kaks naist, kes (tundus nii) võistlesid naturaalselt. Kindlasti oli neid veelgi, aga nemad jõudsid top10 ja top6.
Võiks ja võiks. Siis võiks üldse juba teha uue spordiala, kus pole implantaadid lubatud ja ideaaliks on (õpitud) u 35-protsendine rasva %….
Tegemist on bikiini fitnessiga- just nimelt- proportsioon. Kui rasva pole, pole ka rinda ja kuna rinda suuremaks treenida pole võimalik, on implantaadid lubatud.
Silikoonid ise ei ole üldiselt halvasti paigaldatud, lihtsalt kui ei ole praktiliselt üldse rasva ülakehas siis nad paistavadki ebaloomulikult palju välja. Rasva rohkem on ka pilt parem. Paratamatus. Ja kindlasti on ka erandeid.
september 27, 2017 at 8:33 p.l. #392191sigritd
Member31 minutes ago, Helena Mang ütles:Silikoonid ise ei ole üldiselt halvasti paigaldatud, lihtsalt kui ei ole praktiliselt üldse rasva ülakehas siis nad paistavadki ebaloomulikult palju välja. Rasva rohkem on ka pilt parem. Paratamatus. Ja kindlasti on ka erandeid.
Tere Helena!
Olen Sinu suur fänn, jälgija ja kaasaelaja. Minu poolt edu ja jaksu hooaja lõpuni!
Aga teemal siis – minu jaoks tundub mõistlikum seisukoht, et kui rasv kaob ära, siis ei olegi rinda ja nii ongi. See on ju paratamatus naise keha puhul. Võistlus käib lihasehituse ja treenitavate lihaste proportsioonile, millele aitavad kaasa vastav loomupärane kehaehitus. Fitness naised ongi väikese rinnaga, mida natuke tasakaalustab treenitud rinnalihas ja rüht.
Vahest tuleb mulle pähe, et võiks tõesti olla “loomulik” kategooria ja siis “kaasa aidatud”.
Olen ka ise kogenud keharasva vähenemisel rinna vähenemist, kuid üldise kuivema pildiga võrreldes pole eriti häirinud. Võistlusvormi teinud ei ole, seega ehk ei tea ka lõpuni välja, millest räägin.
Nüüdses Arnoldi lineup-s oli see ikkagi väga häiriv – ühed suuremad ja imelikuma kujuga, kui teised. Võibki olla, et mõni lihtsalt ei suuda piiri pidada ja suurem on alati parem.
Muidugi oli ka mõistlikus suuruses ja ilusaid kaasaaidatud rindu, mis kokku moodustasid hea terviku. Aga taas põhimõtteline küsimus, et kui keegi ei saa, siis milleks kõik teesklevad… Muidugi mängib rolli ka naisterahva enda enesetunne lavalt maas olles.
Huviga igatahes jälgiksin kellegi naturaalse suurt tähelendu.
Otsisin kiiruga ka mõned näited, mis silma jäid. Palju imelikke oligi just sinu kategoorias.
Tervitades
Sigrit
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.