Millegi pärast meenutab mulle see keskmine tüüp oma grimassi poolest Vend Vähki ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaatasin, et + 100 kg kategoorias on leedukas päris kõva. Loodan, et ta võidab selle kati. Teistes kategooriates oli tase küll seinast-seina. Oli päris jubedaid kolle ja oli ka selliseid mehi, keda ilmselt vanaema sundis lavale minema. Sinna said ilmselt kõik minna, kes soovisid.
Jah, loomulikult, aga kõik ülejäänud selle mehikese juures on sinu moodi ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaevalt, mul on sinnani veel tükk maad ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tasu ärrituda. Ega ma siis pahaga, lihtsalt selline näoilme jäi mingi pildi pealt meelde ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaevalt, mul on sinnani veel tükk maad ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tasu ärrituda. Ega ma siis pahaga, lihtsalt selline näoilme jäi mingi pildi pealt meelde ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Päris hea koomik oled ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitav, kui palju pikkust nendel -70kg meestel on. Kas nad on midagi sinnakanti: 150-160cm? (võin muidugi oma silmamõõduga totaalselt puusse ka panna ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )