ARNOLD CLASSIC 2009
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » ARNOLD CLASSIC 2009
- This topic has 50 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
47.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2009 at 9:28 p.l. #185382
Buffalo
MemberHuvitav, mis kavaga Kai Green seekord ullatab.
märts 7, 2009 at 10:30 p.l. #185397Ott Kiivikas
MemberAmatööride tulemused, raskekaalu võitja tuli ka absoluutseks (Hollandlane).
Overall
Egberton Etienne-Winklaar
Super Heavyweight
1. Egberton Etienne-Winklaar
3. Julio Balestrim
4. Jaime Atienza
5. Alvin Small
6. Marek Olenjniczak
7. Kravchenko Bogdan
8. Denis Peltroche-Silva
9. Alexandre Nataf
10. Constantino Galeazzo
11. Josh Lewis
12. Guy Malam
13. Sameul Helgesen
Anthony Umeh
Ahmed Hamouda
Luis Alonso
Heavyweight
1. Pavel Kirilenko
2. Pablo Zayas
2. Lionel Beyeke
3. Michael Kefalianos
4. Andrzej Maszewski
5. Glayson Souto
6. Robin Brantz
7. Joshua Bergeron
8. Joel Pascua
9. Franco Dominguez
10. Ben Asmann
11. Klaus Ladegaard
12. Salid Tejan-Kamara
13. Brandon Beckrich
14. Randy Stamper
15. Humberto Rodriguez
Benjamin Martinez
Juan Manuel
Mohamed Ibrahim
Fernando Almeida
Erubey Castillo
Mohammed Bellhacene
Lui Maciel
Light Heavyweight
1. Kamal Abdulirahman
2. Shaun Taverner
3. Grechukhov Vitaliy
4. Dmitry Klimov
5. Raul Martinez
6. Thomas Askeland
7. Molines Luc
8. Antonio Lopez
9. Mauricio Peters
10. Daniele Furiosi
11. William Ayoubi
12. Josep Merino
13. David Cutler
14. Omar Garcia
15. Jose Ponce-Muino
Marc Lobliner
Carlos Deleon
Moustafa Alaasr
Mohamad Elzaghir
Anagapele Inemotimi
Chuck Biggio
Brian Strock
Luc Molines
Pawel Jablonski
Jonathan Bradley
Casimir McNair
Middleweight
1. Charles Soares
2. Angel Vargas
3. Peter Lagermand
4. Victor Cuellar
5. John Durante
6. Esequiel Coneicao
7. Shahat Mabrouk
8. Moji Oluwa
9. Tony DArceneaux
Rob Pyfer
Jose Reyes
Kamal Salam
Lucky Egberime
Welterweight
1. Danny Cacchirillo
2. Mauricio Garza
3. Alessandro Zuccaro
4. Montaser Mahmoud-Genidy
5. Andrew Awak
6. Darren Taylor
7. Brandon Abidin
8. Rodrigo Silveira
9. Beano Wallace
10. Josh Sizemore
Enrique Salazar
Luiz Sarmento
Mahmoud Neamatalla
Hugo Ortiz-Alfaro
John Givens
Lightweight
1. Javier Reynoso
2. Leo DAdderio
3. Chantha Yun
4. Kob Kan
Mohamed Osman
Bantamweight
1. Bernabe Ramirez
2. Denis Pedneault
3. Jason Marie
4. Lowell Starr
märts 8, 2009 at 7:56 e.l. #185424Janar Rückenberg
MemberRammumehe võitis Derek Poundstone, meie mees Andrus Murumets sel aastal 7. koht…kindlasti pole Andrus ehk ise rahul, kuid suured õnnitlused siiski…kõva sõna olla tugevuselt maailma 7. mees!!!
märts 8, 2009 at 8:01 e.l. #185425Janar Rückenberg
MemberLõppjärjestus siis selline:
Derek Poundstone – 1. koht
Mikhail Koklyaev – 2. koht
Travis Ortmayer – 3. koht
Vidas Blakaitis – 4. koht
Phil Pfister – 5. koht
Brian Siders – 6. koht
Andrus Murumets – 7. koht
Ervin Katona – 8. koht
Alexander Pekanov – 9. koht
Dave Ostlund – 10. koht
märts 8, 2009 at 8:10 e.l. #185428matti
MemberRammumehe võitis Derek Poundstone, meie mees Andrus Murumets sel aastal 7. koht…kindlasti pole Andrus ehk ise rahul, kuid suured õnnitlused siiski…kõva sõna olla tugevuselt maailma 7. mees!!!See ei ole minu meelset ikka päris õige, AC võit peaks ikkagi Ida-Euroopsse minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: protokolli vaadates saan suurepäraselt aru,miks võit USA-sse läks, Zidrunas ju ei võistelnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 8:26 e.l. #185430Mikk Raudsepp
MemberKüljepoosides võtab Kai Greeni reis loomaliku välimuse.
märts 8, 2009 at 8:30 e.l. #18543247
MemberKas keegi suudab üles leida Kai Greene’i selleaastase AC vabakava video?
Viimasel ajal on mehe kavad läinud nii atraktiivseks, et varjutab minu hinnangul isegi Melvin Anthony. Uskumatu, kui plastiline selline “koll” olla võib.
märts 8, 2009 at 8:35 e.l. #185433Mikk Raudsepp
MemberKas keegi suudab üles leida Kai Greene’i selleaastase AC vabakava video?Viimasel ajal on mehe kavad läinud nii atraktiivseks, et varjutab minu hinnangul isegi Melvin Anthony. Uskumatu, kui plastiline selline “koll” olla võib.
Siin on kõik top 3 koos LINK
märts 8, 2009 at 8:46 e.l. #185436Ott Kiivikas
MemberTulemused siis sellised,Green võitis nagu arvata eelvõistluse põhjal oli.
Mens Bodybuilding
1. Kai Greene
2. Victor Martinez
3. Branch Warren
4. Toney Freeman
5. Silvio Samuel
6. Moe Elmoussawi
7. Dennis James
8. Sergey Shelestov
9. Johnnie Jackson
10. Ronny Rockel
11. Gustavo Badell
12. Ahmad Haider
13. Marcus Haley
märts 8, 2009 at 9:02 e.l. #185440Janar Rückenberg
MemberVaatan neid pilte ja mõtlen, et ei tea kas üldse vaimustungi enam, on ju teada mis kogu selle jama taga on. Jah – on küll huvitav jälgida ja vaadata kogu seda “jama” nii absoluutsest aspektist lähtudes, et kui kasutada kõiki vahendeid, siis kui suureks ja missuguseks võib üldse üks mees minna. Samas – see pole ju tema ise – kõik me teame seda – tõmbame kogu selle kraami kõik viimseni seest välja ja mees kaotab oma lihasmassist 30 – 40 kg – i. Ja polegi midagi. Jah – geneetika on tähtis, nagu on palju räägitud, suur osa on ka sellel, et mees on mustanahaline, ent lõviosa sellest, mida näeme, tuleneb ikkagi sellest, mida mees “sööb”. Jah…liigub ta (Kai Green´ist räägin) ka super hästi…selle üle ei ole midagi vaieldagi. Ent see jämedus, see suurus…kõik on üks suur ja mõttetu illusioon…kahjuks. Arvan, et kui kõik viitsiks ainetega nii mängida, nendega riskida, oleks selleks tahtmist ja võimalust, siis oleks maailmas “100 x” (või enamgi) veel nii palju selliseid mehi…
märts 8, 2009 at 9:15 e.l. #185444Goleteral
MemberVaatan neid pilte ja mõtlen, et ei tea kas üldse vaimustungi enam, on ju teada mis kogu selle jama taga on. Jah – on küll huvitav jälgida ja vaadata kogu seda “jama” nii absoluutsest aspektist lähtudes, et kui kasutada kõiki vahendeid, siis kui suureks ja missuguseks võib üldse üks mees minna. Samas – see pole ju tema ise – kõik me teame seda – tõmbame kogu selle kraami kõik viimseni seest välja ja mees kaotab oma lihasmassist 30 – 40 kg – i. Ja polegi midagi. Jah – geneetika on tähtis, nagu on palju räägitud, suur osa on ka sellel, et mees on mustanahaline, ent lõviosa sellest, mida näeme, tuleneb ikkagi sellest, mida mees “sööb”. Jah…liigub ta (Kai Green´ist räägin) ka super hästi…selle üle ei ole midagi vaieldagi. Ent see jämedus, see suurus…kõik on üks suur ja mõttetu illusioon…kahjuks. Arvan, et kui kõik viitsiks ainetega nii mängida, nendega riskida, oleks selleks tahtmist ja võimalust, siis oleks maailmas “100 x” (või enamgi) veel nii palju selliseid mehi…Sellepärast ma juba pikemat aega ainult classical bodybuildingut vaatangi
olgugi et seal kah kõik puhtad pole on seal vähemalt tiba ‘normaalsemad’
märts 8, 2009 at 10:02 e.l. #185451Samakamees
MemberLõppjärjestus siis selline:Derek Poundstone – 1. koht
Mikhail Koklyaev – 2. koht
Travis Ortmayer – 3. koht
Vidas Blakaitis – 4. koht
Phil Pfister – 5. koht
Brian Siders – 6. koht
Andrus Murumets – 7. koht
Ervin Katona – 8. koht
Alexander Pekanov – 9. koht
Dave Ostlund – 10. koht
Jamh , Murumetsal ei läinud vist kõige paremini , aga vähemalt saab Miša üle heameelt tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koklyaev ja Karlsen kaks vaieldamatult lemmikut , mõlemad väga hea iseloomuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 10:46 e.l. #185470PT London
MemberJamh , Murumetsal ei läinud vist kõige paremini , aga vähemalt saab Miša üle heameelt tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koklyaev ja Karlsen kaks vaieldamatult lemmikut , mõlemad väga hea iseloomuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas sa neid tunned?
märts 8, 2009 at 11:22 e.l. #185476Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuidas sa neid tunned?Teevad koos trenni.
Mulle isiklikult Kai Greene’i vabakava ei meeldi. Kui on tegu posing routinega siis võiks ikka poseerida ka. Minu maitsele on tema vabakava liiga imelik. Melvin Anthony vabakavad on minu arust praegu parimad mis leida võib.
Aga õnnitlused mehele võidu puhul. Vaatasin eile finaali video ära, Kai jaoks oli tegu emotsioonilise võiduga nagu ikka kui midagi nii kaua oodata. Kui vabakava välja arvata siis keha on tal üpris hea ja tundub et ka muidu tegu laheda tüübiga niiet mulle ta meeldib.
märts 8, 2009 at 11:23 e.l. #185477Samakamees
MemberKuidas sa neid tunned?No ma räägin selle põhjal kui palju ma neid telekas/rammumehe võistlustel näinud olen ja rääkimas kuulnud olen
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koklyaev on ju väga sümpaatne ja Karlsen rebib kildu nii et vähe pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.