Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Armastus, silmapilgust 1. 2. 3.?
- This topic has 77 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
FFF.
-
AutorPostitused
-
juuni 16, 2009 at 11:45 e.l. #202518
Aile
MemberKas abielu halvab sinu meelest looduse poolt kaasa antud instinktid??? Või kui paljud abielumehed keeravad pilgu ilusat naist nähes kõrvale? Suudavad vältida teatuid mõtteid sel hetkel? Sama asi abielus naiste puhul!!?? Jumalasõna järgi on küll nii, et ka mõte on patt aga see on siiski mõte ainult, mis enamsti reaalsuseks ei saa. ENAMASTI! Ma usun, et sa oled minuga nõus. Ja kui sa ütled, et sina oled teistsugune siis sa valetad ja ennekõike iseendale. Ennast aga normaalne inimene petta ei saa. Vähem-rohkem tekitab see süümekaid ikka. Teine lugu on lõhestunud isiksusega inimeste puhul kus üks pool ei tea mis teine parasjagu teeb või teinud on.Patu m22ratlus on v2ga lihtne, kui piltlikult siis:
Lind v6ib lennata, kuid pesa ei tohi teha.
Ys…See, et sa veel p2evi heietad mingi reaalse (fantaasiatydrukud ei l2he siia kategooriasse…) naise yle on patt, kui sa juba seotud oled.
juuni 16, 2009 at 11:46 e.l. #202519Annika Pärtel
MemberMees teab seda vägagi hästi aga nö mängida laseb ta endaga vaid sel juhul kui sa tõesti tema jaoks see kõige kõigem oled.Tuleb meelde üks veneaja multikas loomade kuningast ja tema kaaslasest mis lahkas kergelt seda teemat.) Kõik loomad ülistasid teda, kuningat ja ütlesid talle alati kui nende teed ristusid, et ta on kõige kõige kõigem. See hakkas loomade kuningale närvidele käima ja ühel päeval läks isand sellest nii marru , et lubas järgmise kõigetaja lõhki kiskuda. Ta kustus kõik loomad kokku ja andis sellest teada. Loomulikult jäid kõik vait, enam ei kõigetanud keegi, peale kuninga kaaslase kes ütles oma isandale: “Kallis, kui tahad võid mind tükkideks rebida aga mina ütlen sulle ikka, SA OLED KÕIGE KÕIGE KÕIGEM!)”
Isand vaatas oma kaasat ja ainult muigas.)
Vat nii kasvatasid veneaja multikad noorsoos väärtushinnanguid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm…see rebimine on juba huvitavam teema
juuni 16, 2009 at 11:53 e.l. #202522Aile
MemberSelline tore film nagu Jadesoturi.Seal seletati armumist ja armastust umbes nii. Armumine on lihtsalt biokeemiline reaktsioon, mis tavaolukorras tekitab stressi, ihaldatud inimesejuuresolekul see “stress” aga muutub meeldivaks ning seda kogetakse armumisena. Kehal on võime stressoritega harjuda, seega mõne aja jooksul “stress” (armumine) kaob ning järgi jääb sõltuvus inimesest, kellesse oldi armunud. Sellele sõltuvusele ongi antund eraldi sõna “armastus”.
Vot nii. Jube steriilne definitsioon.
Paracelsus ytles
Inimene, kes ei tea midagi, ei armasta midagi. Inimene, kes ei oska midagi, ei m6ista midagi. Inimene, kes midagi ei m6ista, ei ole midagi v22rt. Aga see, kes m6istab, see ka armastab, m2rkab, n2eb… Mida rohkem on sisemist tarkust, seda suurem on armastus … Need, kes kujutavad ette, et k6ik viljad saavad kypseks maasikatega yhel ajal, ei tea viinamarjadest midagi.
juuni 16, 2009 at 1:16 p.l. #202541marjasha
MemberArmastusse esimesest silmapilgust ei usu, pigem meeldimisse, seejärel tuleb armumine ja kui õige asi on, siis on mõne aja pärast aru saada, kas on armastus või mitte, isegi kui selleks päris pikk aeg kuluda võib. Meil oli niimoodi, et paar aastat käisime ühes koolis, siis vaatasin küll, et jube kihvt poiss on, teised tüdrukud jooksid järgi ka… kooli lõpus sattusime ühele peole, läksime tantsima, siis ta suudles mind- hommikuni välja… armusin vist ära ka suht kiiresti, aasta – poolteist oli suht ebakindel värk tegelikult- paar korda sai lahku ka mindud selle aja jooksul. Kui lõpuks uuesti jälle kokku saime, hakkas asi ainult ülesmäge minema, nüüdseks oleme 6 aastat lahutamatud ja minuarust läheb see armastus iga päevaga ainult suuremaks, seda näevad ka teised kõrvalt ja muudkui imestavad, et meil selline suhe. Oleme üksteist päris põhjalikult tundma õppinud, koos läbi käinud igasugusest pasast ja kõige raske kiuste ikka koos õnnelikud olnud. Räägime kõigest nagu parimad sõbrad, kui kakleme siis mitte üle ühe päeva ja mitte kunagi nii tõsiselt, et peaks minema jooksma. Armunud oleme ka muide ikka veel. Ei usu neid, kes ütlevad, et ajaga läheb asi lahjaks- järelikult pole need inimesed kokku loodud või lihtsalt ei oska koos elada, kahjuks pooled meie sõpradest lahku läinud omavahel, kõrvalt päris kurb vaadata, mis nad üksteisele teevad.
juuni 16, 2009 at 1:23 p.l. #202543krut949
MemberSelle kohta on hea ütlemine:Kuigi kõht on täis, võib menüüd ikka vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja on ka vastastikune kokkulepe, et aeg-ajalt juhtub mõlemil poolel väheke teise restorani toidu maitsmist. kui teine toit liiga maitsev on ja oma tavapärast enam ei soovi, siis tuleb rahulikult vastavalt algsele kokkuleppele sõbralikult lahku minna.
juuni 16, 2009 at 2:00 p.l. #202549Panda
MemberKui lõpuks uuesti jälle kokku saime, hakkas asi ainult ülesmäge minema, nüüdseks oleme 6 aastat lahutamatud ja minuarust läheb see armastus iga päevaga ainult suuremaks, seda näevad ka teised kõrvalt ja muudkui imestavad, et meil selline suhe. Oleme üksteist päris põhjalikult tundma õppinud, koos läbi käinud igasugusest pasast ja kõige raske kiuste ikka koos õnnelikud olnud. Räägime kõigest nagu parimad sõbrad, kui kakleme siis mitte üle ühe päeva ja mitte kunagi nii tõsiselt, et peaks minema jooksma. Armunud oleme ka muide ikka veel. Ei usu neid, kes ütlevad, et ajaga läheb asi lahjaks- järelikult pole need inimesed kokku loodud või lihtsalt ei oska koos elada.Mina usun ka, et armastus on nagu vein, mis läheb seistes paremaks. Tuleb anda aega selle valmimiseks.
Tikust tõmmatud säde on vaid eeldus hiljem lahvatava lõkkeleegi kõrval…
juuni 16, 2009 at 2:34 p.l. #202552jrx
MemberAga mina jõuaksin 400 kiloga 1x plahvatusliku küki negatiivi teha. Sügav tuleb ka.
juuni 16, 2009 at 2:35 p.l. #202553timo116
MemberNaised oma armastusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 2:46 p.l. #202554Goleteral
MemberAga mina jõuaksin 400 kiloga 1x plahvatusliku küki negatiivi teha. Sügav tuleb ka.Pfft, nõrk – ma olen 100% kindel et ma suudan rohkemaga..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 3:30 p.l. #202562FFF
MemberParacelsus ytlesInimene, kes ei tea midagi, ei armasta midagi. Inimene, kes ei oska midagi, ei m6ista midagi. Inimene, kes midagi ei m6ista, ei ole midagi v22rt. Aga see, kes m6istab, see ka armastab, m2rkab, n2eb… Mida rohkem on sisemist tarkust, seda suurem on armastus … Need, kes kujutavad ette, et k6ik viljad saavad kypseks maasikatega yhel ajal, ei tea viinamarjadest midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 3:32 p.l. #202563Aile
See oli nyyd kyll n8 memmepojalik lause…ah need naised las armastavad…veel parem, kui nad armastavad mind. Kuid mina olen lihtsalt vahest nii v6rratult armastusv22rne olevus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 3:37 p.l. #202564FFF
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep, mehed ju ongi sündinud selleks, et neid armastataks, nad muidu ei eksisteerikski. Naised oma armastusega…. mehed oma totra varju taga, jätta mulje nagu armastus on nõrgema sugupoole teema. Kõigile selge, et mehed ei suudaks hingata ilma armastuseta.
juuni 16, 2009 at 3:41 p.l. #202567timo116
MemberJep, mehed ju ongi sündinud selleks, et neid armastataks, nad muidu ei eksisteerikski. Naised oma armastusega…. mehed oma totra varju taga, jätta mulje nagu armastus on nõrgema sugupoole teema. Kõigile selge, et mehed ei suudaks hingata ilma armastuseta.Ma ei öelnud seda, ning ei ole tarvis üldistada ja arvustada mind kui inimest keda sa ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei ole öelnud, et pole kogenud armumist ja ei väida, et see mingi jama on
juuni 16, 2009 at 3:42 p.l. #202568timo116
MemberSee oli nyyd kyll n8 memmepojalik lause…ah need naised las armastavad…veel parem, kui nad armastavad mind. Kuid mina olen lihtsalt vahest nii v6rratult armastusv22rne olevus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimane asi mis ma siin ilmas olen on Egotsentriline inimene kelle ümber maailm tiirleb
ma ei tahtnud kedagi solvata selle lausega, aga noh vabandan kui se juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Memmepoeg ma ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 3:44 p.l. #202569Aile
MemberJep, mehed ju ongi sündinud selleks, et neid armastataks, nad muidu ei eksisteerikski. Naised oma armastusega…. mehed oma totra varju taga, jätta mulje nagu armastus on nõrgema sugupoole teema. Kõigile selge, et mehed ei suudaks hingata ilma armastuseta.…lapsed teavadki ainult seda, et emme neid armastab…tingimusteta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.