äriline tegevus Ost/Müük alamfoorumis
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » äriline tegevus Ost/Müük alamfoorumis
- This topic has 33 replies, 13 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2010 at 2:48 p.l. #268842
vaher
MemberVõtke hinnavaatlusest eeskuju.See mõte meeldib.
Minu arvates oleks aga parim variant teha postituste limiit, enne kui saab Ostu/Müügi foorumis teemat alustada. Näiteks 100 postitust.
Või siis tõesti teha, et Fit’ide eest, aga see summa ei tohiks olla suur. 10 Fitti oleks sobiv summa. See teeb vist iga 40 postituse tagant, jah?
juuni 19, 2010 at 3:52 p.l. #268845Aile
MemberVõtke hinnavaatlusest eeskuju.Tehke oma süsteem, et kasutaja saab oma konto ühendada kehtiva ID-kaardiga. Sel juhul on isiku identiteet teada. Ning müügi foorumisse võikski lubada teemasid teha ainult neil, kes on end ID kaardiga tuvastanud. See praktiliselt välistab uute kasutajate tegemised. Kui mõni hakkabki sõprade ID kaartidega end registreerima ja kogu aeg sama IP alt siis on asi juba nii kahtlane, et saatke kõigi asjaosaliste nimed Politseisse. Las need uurivad identiteedi vargust ja valedokumendi kasutamist, mis on seadusega keelatud.
Pole see Ost-Müük alajaotus nüüd nii vajalik veebilehe jaoks, et peaks lubama kõigil seal piiramatult postitusi teha ja rämpsu müüa. Selleks on olemas Osta.ee ja muud vastavad kohad.
Ma ei usu mitte kunagi, et selliseid juhtumeid rohkem kui paar tükki kuus on, kus keegi ostab toidulisandi ja absoluutselt ei soovi seda tarbida ning ta ei suuda leida ühtegi inimest oma tutvusringkonnast, kes ära ostaks.
ID kaardiga sisselogimise nõue vähendaks ka igatsugu internetis “roojamise” juhtumeid.
juuni 19, 2010 at 3:54 p.l. #268846Amarillo
Memberüks peamine liidu eesmärk jäi mainimata : konkurendid kõrvaldada ja hind üle mõistuse paisutada
juuni 19, 2010 at 4:49 p.l. #268850Aile
Memberüks peamine liidu eesmärk jäi mainimata : konkurendid kõrvaldada ja hind üle mõistuse paisutada…ja teie, tõelise Halastaja Samariitlasena, kutsuksite kõik konkurendid enda veebileheküljele tegutsema?
juuni 19, 2010 at 4:54 p.l. #268853jrx
Memberfoorumi tasuliseks tegemine on nõme. Kui keegi tahab garaazis seisvat sangpommi müüa, siis selleks peaks tal olema see siin nii lihtsaks tehtud kui ähegi võimalik.
juuni 19, 2010 at 5:26 p.l. #268857Alexander Andrusenko
ModeratorNo kõiki kuulutusi tasuliseks tegemist ma ei poolda. Aga kuidagi tahaks välja filtreerida neid ärimehi, kes oma äri ehitavad võõras foorumis toidulisandite müümise peale. Kuidas aga seda kõige optimaalsemalt teha, selle peale peab veel mõtlema.
juuni 19, 2010 at 7:13 p.l. #268861jrx
MemberMulle tuli just geniaalne mõte. Siin peaks kasutama tavakasutajate abi ja kommentaare. Ma olen saanud kogemuse, et kui kuulutuse peale saadan PMi, siis tuleb vastus, et “vaata meie veebisaiti blabla” no mida helli. Kui tahad foorumis müüa, siis pead olema ka suuteline personaalselt PMidega suhtlema ja iga inimese väikestele erivajadustele vastu tulema.
juuni 19, 2010 at 8:08 p.l. #268862Alexander Andrusenko
ModeratorJah, lisaks võiks mitte lubada müüa toidulisandeid kasutajatel 0 postitustega. Siis on selge, et kasutaja sai tehtud müügi eesmärgil.
juuni 20, 2010 at 6:52 e.l. #268880soomusk
MemberTere.Viimasel ajal on Ost/Müük alamfoorumis mõni mees hakanud väga häbematu ärilise tegevuse tegelema. Tehakse uus kasutaja ja hakatakse müüma toidulisandeid. Nende uute kasutajate taga on (minu teada) paar isikut, kes üritavad sellisel viisil oma kaupa müüa. Viimasel ajal on asi lausa nii käest ära läinud, et foorumis uute postituste vaatamisel on suurem osa just nende isikute poolt tehtud müügiteemad.
Kuidas rahvas sellesse suhtub? Mida peaks tegema? Millised oleksid ettepanekud?
Küsimus on siis selline, et kas rahvas tahab näha foorumi müügikuulutuste all odavamate hindadega tooteid kui fishopis? LOOMULIKULT. Kui see Fitness.ee omanikele ei meeldi, on neil ju alati õigus sellist tegevust keelata/piirata. Milleks siin üldse rahva arvamust vaja on?
juuni 20, 2010 at 9:17 e.l. #268889Alexander Andrusenko
Moderatorsoomusk: mina esitasin küsimuse enda poolt, mitte ei esindanud fitness.ee omanikke, kuna see häirib mind isikliklt.
Ja kui rahvas tahab odavama hinnaga toidulisandeid, siis miks ei võiks piisata sellest, kui “Konkurendid” alamfoorumis on link sellesamuse primefitnessi kodulehele? Miks see primefitnessi tüüp peab tegema 100 kasutajat ja 100 teemat, teeseldes eraisikuid?
juuni 20, 2010 at 9:28 e.l. #268401Amarillo
Membersoomusk: mina esitasin küsimuse enda poolt, mitte ei esindanud fitness.ee omanikke, kuna see häirib mind isikliklt.Ja kui rahvas tahab odavama hinnaga toidulisandeid, siis miks ei võiks piisata sellest, kui “Konkurendid” alamfoorumis on link sellesamuse primefitnessi kodulehele? Miks see primefitnessi tüüp peab tegema 100 kasutajat ja 100 teemat, teeseldes eraisikuid?
kustutatakse ära ju ta kasutajad koguaeg, siis teeb uusi
juuni 20, 2010 at 9:45 e.l. #268890Arx07
MemberAga ärge kustutage ta kasutajaid enam ära siis teeb ainult ühega neid kuulutusi edasi ning selle ühe kasutajaga tehke nii, et tema teemad pole teistele nähtavad(ise ta näeb ja arvab, et ka teised näevad).
juuni 20, 2010 at 9:54 e.l. #268891Alexander Andrusenko
Moderatorkustutatakse ära ju ta kasutajad koguaeg, siis teeb uusiMa ei ole kindel, et kustutatakse.
juuni 20, 2010 at 11:42 e.l. #268895jrx
MemberJah, lisaks võiks mitte lubada müüa toidulisandeid kasutajatel 0 postitustega. Siis on selge, et kasutaja sai tehtud müügi eesmärgil.No miks müügi eesmärgil kasutaja tegemine halb on? Võib ju juhtuda, et harrastaja X, kes käib vahel portaali lugemas, aga kasutaja pole ostab massilisaja endale ja siis maitse ei meeldi ja tahab müüa…
juuni 20, 2010 at 6:17 p.l. #268935Amarillo
Memberma sellest ei saa aru, see sait on äriliste eesmärkidega müüa oma tooteid, aga miks üldse lastakse teha sihuke alafoorum ost/müük , mis rahalist kasu see tooks omanikele?? see ju ainult toob kahju ja suurendab kokurentsi,vähendab toodete müüki. keegi võiks selgitada mis kasu see annab OMA ärile juurde?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.