ARGOLE…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ARGOLE…
- This topic has 113 replies, 65 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 5:19 p.l. #238317
Raul23
MemberNoh igaljuhul oleks tore näha kui mees jälle mõne aasta pärast lavale läheb kuid siis juba mõnikümmend kilo raskemana.
Nii oleks minumeelest kõige õigem.
november 30, 2009 at 5:24 p.l. #238321.ep
Membermitte oodatud uudis, aga kui lugesin et üks neist- argo või ott, lootsin et mitte ott. aga edu sulle edasiseks argo.
november 30, 2009 at 5:32 p.l. #238325plokk
MemberPole hullu Argo ,elu läheb alati edasi ! Vigadest ju ôpitakse . Oled kõvasti tööd teinud, ära anna alla ! Minu arust tapab inimesi palju rohkem stress ,kui mis tahes kemm.PS !(ei promo kemmi) Ärge olge nii kohtu môistjad ,laske inimesel ikka elada . Argo on ikka staasikas tegija mitte eile sündind. Jôudu jaksu edaspidiseks!
november 30, 2009 at 5:34 p.l. #238326Goleteral
MemberTsirkus..
november 30, 2009 at 5:43 p.l. #238339daemonium
Memberviisakalt selgeks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kuni teatud hetkeni viisakalt,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 5:43 p.l. #238341Alexander Andrusenko
ModeratorPõhimõtteliselt sellepärast, et Ader eksis võistlustel reeglite vastu, peaks mehel terve elutöö ära nullima?Eksis? Pigem ikka meelega eiras reegleid.
november 30, 2009 at 5:45 p.l. #238342matti
MemberÜldse ma ei saa aru, miks sellise asja pärast nii hullult erutuda ja Argot sõimama hakata. Ei ole mingi uudis, et kulturistid kasutavad teinekord keelatud aineid.
PS : Argo jäi vahele steroide kasutamisega, aga samas sõimab mõni teda nii, nagu oleks ta süüdi mõistetud mõrvas või vähemalt vägistamises
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 5:45 p.l. #238343MuskulaarKobras
MemberEksis? Pigem ikka meelega eiras reegleid.My bad! Ajame Aderi vardasse!
november 30, 2009 at 5:48 p.l. #238347killerleib
MemberAsi on nii,et ole sa nii imepoiss kui tahad,geenid 100% laes,aga kui tahad maailmas läbi lüüa,siis pole “puhtalt” treenides isegi mitte mõttet mõelda sellele.Nagu ütles Soome üks kõvemaid kunagisi kulturiste Marko Savolainen “ainuüksi keemiaga pole võimalik lihaseid kasvatada”.Vennal oli siis 1997 aastal juba õlavars 63cm, mida siiamaani on saavutanud vähesed.20 aastaselt olid rinnalt surumis tulemused 260,kükk 6×360 ja biitsepsit tegi 120kg x8.Trennile peab pühenduma täielikult(vend isegi ööbis nädalaid Helsinki jõusaalis,kus ta treenis).Mina pooldan rohkem selliseid vendi,kes tõesti tahavad oma keha arendada,vahet pole mis moel ja mis abiga. Amarillo- sa võid oma pisikest pähklikest vaevata oma 80kg-ga, aga point on selles,et kui tahad tõesti olla paremal tasemel,kui enamus niisama treenijaid,siis keelatud ainetest sa ei pääse. Vahet pole,mis krdi geenid või mis iganes värgid sul pole.
Ei tasu Kalmusele või Aderile targutama hakata,nad on sama palju aastaid oma kehale pühendunud,kui sul vanust on. Terve see Eesti doping on üks pisdets.Pole ime,et Eesti kunagi kulturismis maailmakaardile korralikult ei jõua.
november 30, 2009 at 5:55 p.l. #238351matti
MemberTegelikult on stanzolol ka oraalselt manustatav
november 30, 2009 at 5:55 p.l. #238352Alexander Andrusenko
ModeratorÜldse ma ei saa aru, miks sellise asja pärast nii hullult erutuda ja Argot sõimama hakata. Ei ole mingi uudis, et kulturistid kasutavad teinekord keelatud aineid.PS : Argo jäi vahele steroide kasutamisega, aga samas sõimab mõni teda nii, nagu oleks ta süüdi mõistetud mõrvas või vähemalt vägistamises
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas, ma ei näe ka ühtegi põhjust, miks peaks talle nüüd õlale patsutama ja lohutama, et tegelikult oled sa tubli mees ja jätka ikka edasi samas vaimus. Mees eiras reegleid, tegi valed otsused, sai selle eest oma karistuse. Kõik on aus. Loodame, et järgmine kord mõtleb ikka 3x järele enne, kui midagi tegema hakkab. Minul pole küll ühestki vahele jäänud tüübist kahju olnud – ükskõik, kui tore ja tubli ta ka ei oleks muidu olnud.
november 30, 2009 at 5:58 p.l. #238353siekmak
MemberTehke Eestisse või Eesti,Läti,Leedu peale proffide liiga ja oleks rahumajas. Sest minu arvates nii Argo kui, Kalmus oleks kindlasti Maailma tasemel tegijad Kahju ,et see aasta WBBF PRO MM ära jäi ja Kalmus ennast tõestada ei saanud . Kui keegi siin Klamust sõimab siis võiks vaadata mehe saavutusi kui keegi ei tea siis
1996, 1998, 1999, 2000 ja 2001 Eesti absoluutne karikavõitja kulturismis ning Eesti karikavõitja raskekaalus 2007 Eesti meister klassikalises kulturismis kategoorias +180cm 2008 IFBB Euroopa meistrivõistluste 8. koht 2001, 2002, 2003 ja 2005 Fitnessi Eesti absoluutne meister ning lisaks 5 MM tiitlit Fitness WFF liigas(kindlasti on veel aga lihtsalt ei leidnud netist rohkem ) . Selise nimekirjaga mees on teinud ränka tööd ja ma arvan ,et pisut lugupidamist kuluks ära. Eesti konnatiigi EKFL liidu lobitöö teatud kulturistide pushimisel ja teiste mutta trampimisel on minu arust puhtalt äriline ette võttmine ja ma usun , et alaliit ei ole kindlasti kõikide suhtes võrdne
november 30, 2009 at 5:59 p.l. #238354Erkko
MemberKui teie tahate puhtad olla, siis olge ! Aga ärge kurat vigisege siin nagu aiavahele kinni jäänud põrsad ! Sport on kord selliseks läinud ja mingi tühipaljas aasimine keemia kasutamist ära ei kaota – miski ei kaota !
november 30, 2009 at 6:00 p.l. #238355Bonsuna
MemberSamas, ma ei näe ka ühtegi põhjust, miks peaks talle nüüd õlale patsutama ja lohutama, et tegelikult oled sa tubli mees ja jätka ikka edasi samas vaimus. Mees eiras reegleid, tegi valed otsused, sai selle eest oma karistuse. Kõik on aus. Loodame, et järgmine kord mõtleb ikka 3x järele enne, kui midagi tegema hakkab. Minul pole küll ühestki vahele jäänud tüübist kahju olnud – ükskõik, kui tore ja tubli ta ka ei oleks muidu olnud.Aga kuidas siis tunduks kui sa mingi x variandi puhul ise vahele kukuksid. Võimalusi põruda on alati. Mõistakseid siis ennast ka hukka?, A´la, et ise olen süüdi, et ei osanud kõike ette näha kontrollida? Ei tea ei tea.
november 30, 2009 at 6:07 p.l. #238363rennosport
MemberVõibolla kui keegi selgitaks, kuidas on üldse võimalik, et stanakas satub organismi????
Doktor Margna väitis, et ainult süstlaga on võimalik, ei tahaks ju uskuda, et Ader teelusika peal valgupulbrit põletas ja seda siis taguotsa süstis!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.