ARGOLE…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ARGOLE…
- This topic has 113 replies, 65 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 10:10 e.l. #20393
Bonsuna
MemberAsi on kehvasti küll aga see pole maailmalõpp. Tunned ennast hetkel kindlasti nagu 13 aastane poiss kes on vannitoas pihku lüües isale vahele jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga arvesta, et seda teevad või on teinud kõik mehed. Kulturimis on sama asi keemiaga. Elu läheb edasi. Eks hetkel on sitt aga küll kõik korda saab. PEA VASTU!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 10:29 e.l. #238106Lev
MemberAsi on kehvasti küll aga see pole maailmalõpp. Tunned ennast hetkel kindlasti nagu 13 aastane poiss kes on vannitoas pihku lüües isale vahele jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga arvesta, et seda teevad või on teinud kõik mehed. Kulturimis on sama asi keemiaga. Elu läheb edasi. Eks hetkel on sitt aga küll kõik korda saab. PEA VASTU!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näited elust enesest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga pole hullu… palju see keeld nüüd tuleb? Paari aasta pärast saab ikka võistlema ju.(Y)november 30, 2009 at 10:34 e.l. #238110pumper
MemberKuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd?
november 30, 2009 at 10:38 e.l. #238111M.M.
MemberKuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd?Miks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ?
november 30, 2009 at 10:39 e.l. #238112Paul.K.
MemberNo eks ikka mingil ajal tuleb mingine piir ikkagi ette lihase kasvamisel..ja tuleb hakata keemiat kasutama
november 30, 2009 at 10:44 e.l. #238113emmimees
MemberNüüd saab Argo aasta-paar rahulikult massi koguda ..ei ole vaja kurnavat dieeti, hea seegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KÕIK POLE VEEL LÄBI …mõni mees peab 3x vahele jääma, ennem kui teema päris lukku pannakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 10:45 e.l. #238114pumper
MemberMiks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ?Jah! Teadmised keelatud ainete kasutamise kohta on null.
november 30, 2009 at 10:46 e.l. #238115sukisuki
MemberJah! Teadmised keelatud ainete kasutamise kohta on null.Kodutöö tegemata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 11:38 e.l. #238140stumpa
MemberKuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd?Argo, pea vastu, kõlab küll klišeena kuid kõik mis ei tapa, muudab tugevamaks!
aga mis see jalgratas siia puutub?
november 30, 2009 at 12:02 p.l. #238146waldof
MemberKõike paremat sulle!!!
Loodan isiklikult, et kui keeld läbi saab siis naased lavale!!
november 30, 2009 at 12:35 p.l. #238160ErkoSiit
MemberMiks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ?Üldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.
Asi on põhimõttes….kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudnovember 30, 2009 at 12:39 p.l. #238162MoloM
MemberÜldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes….kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudNeed ikka kaks iseasja. Keelatud ainete kasutamise eest saab ju võistluskeelu. Milleks ära võtta litsentsi treenerina. Mina isiklikult küll ei ole kuulnud, et ta treenerina oleks miskitpidi mingite reeglite vastu eksinud… Kõigest minu arvamus
november 30, 2009 at 12:41 p.l. #238164-AJ-Styles
MemberÄärmiselt kahtsusväärne lugu, aga hoian pöialt Argole edaspidiseks!
november 30, 2009 at 12:43 p.l. #238166Bulk
MemberÜldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes….kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudMis see litsents siia puutub?
november 30, 2009 at 12:53 p.l. #238173hehee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudKui Sa sõidad bussiga jänest ja jääd vahele, saad selle eest trahvi. Järelikult oled konkreetse vea eest juba karistada saanud ning selle eest Sind veel töölt lahti lasta oleks alusetu, kuigi võib ju spekuleerida, et kui juba kord “unustasid” pileti osta, küllap siis unustad ka tööd teha. See pole aga siiski põhjus vallandamiseks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.