Skip to main content

Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel!

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 179 total)
  • Autor
    Postitused

TÄPSELT!

Või lihtsalt naiivsed? Sest mis siin salata- film on nii hea, et ma isegi oleks selle nimel võimeline mitte ainult valetama, aga ma arvan et ka tapma <_<“>

Tuki
    Member

Või lihtsalt naiivsed? Sest mis siin salata- film on nii hea, et ma isegi oleks selle nimel võimeline mitte ainult valetama, aga ma arvan et ka tapma <_<“>

sa ikka öösel magada saad pärast, kui suure valega sellise DVD võidad? Ma ei usu..

sa ikka öösel magada saad pärast, kui suure valega sellise DVD võidad? Ma ei usu..

Ma saan selle niikuinii nii et ma ei pea selle moraalse dilemma ees seisma. <_<“>

Kaspar90
    Member

Helistatud! <_<“>

Arnold
    Member

Tahe helistada tulgu iga ühe enda sisemisest soovist !

Igasugu kommi ja nänni pärast helistajad jätku parem oma hääl andmata, !

On saabunud kriitine hetk, kui mängus on kulturismi ja fitnessi, võib öelda kogu Maavalla rammumise au !

Helitage-hääletage oma asja – oma kire ja armastuse poolt !

Tänan ette !

Bonsuna
    Member

Tahe helistada tulgu iga ühe enda sisemisest soovist !

Igasugu kommi ja nänni pärast helistajad jätku parem oma hääl andmata, !

On saabunud kriitine hetk, kui mängus on kulturismi ja fitnessi, võib öelda kogu Maavalla rammumise au !

Helitage-hääletage oma asja – oma kire ja armastuse poolt !

Tänan ette !

Nänni võib ikka ju anda, üks ei sega teist. Hea ju kui oled oma armastuse ja kire eest 20 küünega väljas ja veel nänni ka saab. Kulturism on juba võitnud, kõik mis veel paremuse poole, on ainult boonus. Adertantsteam on tubli! Edu lõpuni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joker
    Member

Nagu enne juba sulle Argo ütlesin: “Ljükka, ljükka … “

Arnold
    Member

Näpud tööle, otsustav hetk läheb , kõik on Sinu kätes !

rainisk
    Member

Ega keegi ei ole unustanud helistamast ??? Veel on võimalus !

Igal korral olen teinud kaks kõnet, hea et keegi ei aja selle pealt endal taskuid suureks, vaid raha läheb heategevuseks. <_<“>

yamikazi
    Member

Argo sai just maksimum punktid !

Edu talle ! <_<“>

Jeah, ühed rasvased 40 punni kukkusid!

Xero
    Member

Sai kah siis kõneke tehtud! Argo & Helena siis hetkel kohtunike punktide järgi esimesed, said max punnid, “täitsa lõpp” <_<“>

raits90
    Member

Kukkusid jah…Hea oli kohe neid punkte vaadata…Argo tundus ise ka päris õnnelik olevat. <_<“>

0ttt
    Member

Fitness.ee näitas oma võimu! <_<“>

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 179 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.