P.S. Edaspidises elus sooviks kuulda ainult seda tüüpi kulturismi ja fitnessi uudiseid ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ülikõva. Olgem ausad, selle kohta, et mees pole professionaalne tantsija on rüht mega ja no säravast näost ei saa ka mööda vaadata:-) Tore, et mees osales ja tegi palju kompromisse treeningute ja võistlustega jne.
Palju palju palju õnne. Olin algusest peale nende poolt ja nad lihtsalt pidid võitma! Argo ja helena olid ikka finaalis üle kah. Showtants oli ikka palju huvitavam kui Maarjal ja Veikol, siin pole midagi öelda. Igatpidi Argo pidi võitma. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Super töö Argo ja Helena poolt! Andsin ka oma hääled, igasugused haigused ja sinikas tasusid ennast ära ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuigi ma pole kordagi seda saadet vaadanud, ega vaadanud ka finaali, hääletasin ma 2 korda ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnnitlen siis kah!