arginiini mõju kehale
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » arginiini mõju kehale
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2012 at 7:55 p.l. #24543
AmAcC
Memberküsimus selline: kuna arginiin on oluline lihaskasvule ja suurendab kasvuhormooni toodangut siis kas arginiin soodustab ka keha kasvamist pikkuses?
detsember 5, 2012 at 8:56 p.l. #331641Archangel
Memberküsimus selline: kuna arginiin on oluline lihaskasvule ja suurendab kasvuhormooni toodangut siis kas arginiin soodustab ka keha kasvamist pikkuses?
Ahsoh, suurendab lihaskasvu ja kasvuhormooni toodangut? Mis tõendite alusel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidulisandi firmade meedia-mull lihtsalt enamuses. Midagi üht-teist nagu uuringutes lubab aga midagi kindlat küll mitte. Kindlasti mitte niivõrd palju, et omaks mingit märgatavat mõju lihaskasvule või kasvuhormoonile. Liiatigi toidulisandina tarbituna omandub arginiini niivõrd vähe, et tegemist on põhimõtteliselt raha tuulde viskamisega.
Ausalt öeldes ma soovitaks raha tuulde viskamist sest siis saab vähemalt hetkekski lõbu, kui rahatähed õhus keerlevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasvu pikendamiseks saad paremaid tulemusi pea alaspidi rippudes.
detsember 5, 2012 at 10:13 p.l. #330408Sarge
MemberVerevarustust ikka parandab. Seda trennis isegi kohati tunda.
detsember 5, 2012 at 10:17 p.l. #330409KristoR
MemberArginiin pidavat jep verevarustust parandama.
detsember 6, 2012 at 1:01 e.l. #331653Archangel
MemberVerevarustust ikka parandab. Seda trennis isegi kohati tunda.
Arginiin pidavat jep verevarustust parandama.
Oleneb palju võtta. Midagi ta võib teha jah aga ma ei ütleks küll, et oma hinda väärt on. Osaliselt platseebo ma pakun. Ma olen ka paar korda huvi pärast võtnud aga pole midagi tundnud.
detsember 6, 2012 at 4:47 e.l. #331656AlanBStard
ModeratorVerevarustust ikka parandab. Seda trennis isegi kohati tunda.Lihaskasvu seisukohalt siis pigem miinus sest hapnikupuudus kasvatab lihast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi küll, ilmselt sarkoplasma arvelt.
Aga arginiin on katsetes lihast kasvatanud küll (vist olid loomkatsed) või dieedi ja aeroobika ajal lihast säilitanud (inimestel).
detsember 6, 2012 at 5:25 e.l. #331659maleva
MemberAhsoh, suurendab lihaskasvu ja kasvuhormooni toodangut? Mis tõendite alusel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidulisandi firmade meedia-mull lihtsalt enamuses. Midagi üht-teist nagu uuringutes lubab aga midagi kindlat küll mitte. Kindlasti mitte niivõrd palju, et omaks mingit märgatavat mõju lihaskasvule või kasvuhormoonile. Liiatigi toidulisandina tarbituna omandub arginiini niivõrd vähe, et tegemist on põhimõtteliselt raha tuulde viskamisega.
Ausalt öeldes ma soovitaks raha tuulde viskamist sest siis saab vähemalt hetkekski lõbu, kui rahatähed õhus keerlevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasvu pikendamiseks saad paremaid tulemusi pea alaspidi rippudes.

Aga Veerpalul tõstis ju…

detsember 6, 2012 at 5:27 e.l. #331660AlanBStard
ModeratorKus seda näidatud on et tõstis?
detsember 6, 2012 at 5:39 e.l. #331661maleva
MemberKus seda näidatud on et tõstis?
See väide käis meediast läbi, lihtrahvast võib ju kõigega lollitada.
“Suusakoondise peatreeneri Mati Alaveri sõnul ei suutnud nad ise alguses olukorda adekvaatselt analüüsida, sest Veerpalu oli kasutanud meditropini ja L-arginiini, mis on mõlemad lubatud ained, kuid suurendavad ka kasvuhormooni sisaldust veres.”
detsember 6, 2012 at 9:38 e.l. #331674amstaff1
Memberarginiin toimetab väga hästi.verevarustus paraneb, ning veresooned tulevad paremini nähtavale. kui kardiotrenni peale teha, siis psühholoogiline mõju trenni efektiivusele on suurem.
detsember 6, 2012 at 2:36 p.l. #331701gmaster
MemberMa arvan, et pikkust see küll ei mõjuta. Pikkust mõjutatakse hormoonsüstidega. Arginiini toime ei jõua kindlasti ligilähedalegi.
detsember 6, 2012 at 6:01 p.l. #331729AlanBStard
ModeratorSee väide käis meediast läbi, lihtrahvast võib ju kõigega lollitada.
“Suusakoondise peatreeneri Mati Alaveri sõnul ei suutnud nad ise alguses olukorda adekvaatselt analüüsida, sest Veerpalu oli kasutanud meditropini ja L-arginiini, mis on mõlemad lubatud ained, kuid suurendavad ka kasvuhormooni sisaldust veres.”
Antidopsivennad lollitavad lihtrahvast päris mõnuga küll jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuna Veerpalu kasvuhormoonitoodangut on mõõtnud ainult suusaliit siis minul näiteks selle kohta andmed puuduvad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.