Ärge tapke koeri
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ärge tapke koeri
- This topic has 109 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2009 at 6:33 e.l. #221056
soomusk
MemberOn vahe, miks Sa seda teed. Kui tapad lille, et oi kui ilus, panen kodus vaasi, siis on see minu meelest alatum tegu kui tappa loom, et ta ära süüa. Toiduahel on selle asja nimi.Inimene ei ole looduse kroon, lihtsalt väike osa sellest.
Viimane lause on õige, samas ma siiski ei võrdsustaks rohuliblet mõne loomaga.
september 22, 2009 at 6:43 e.l. #221062Alexander Andrusenko
ModeratorOn vahe, miks Sa seda teed. Kui tapad lille, et oi kui ilus, panen kodus vaasi, siis on see minu meelest alatum tegu kui tappa loom, et ta ära süüa. Toiduahel on selle asja nimi.Inimene ei ole looduse kroon, lihtsalt väike osa sellest.
Minu maailmas on inimene looduse kroon ja kõik muud organismid on kõrvalise tähtsusega. Neid võib süüa, tappa, kui vaja, jne, selleks nad olemas ongi – et looduse kroonil hea oleks. Kes toiduahela tipus on, on kunn.
september 22, 2009 at 7:05 e.l. #221032soomusk
MemberMinu maailmas on inimene looduse kroon ja kõik muud organismid on kõrvalise tähtsusega. Neid võib süüa, tappa, kui vaja, jne, selleks nad olemas ongi – et looduse kroonil hea oleks. Kes toiduahela tipus on, on kunn.Ma ei usu, et ekstremism kuigi jätkusuutlik on. Ma loodan siiski, et enamik inimesi ei pea ennast kunniks (isegi siis, kui nad on Fitnessi foorumis kunnide kasutajagrupis) või maailmavalitsejaks ning ei pabista iga rohulible pärast.
september 22, 2009 at 7:22 e.l. #221067hehee
Memberning ei pabista iga rohulible pärast.Kui see lause oli tingitud minu eelnevast jutust, siis olgu minu poolt selgituseks, et ma ei pabista iga rohulible pärast, kuid lähtun põhimõttest, et kui tapan, siis söön. Välja arvatud igasuguste kärbeste, sääskede jms puhul, kes küsivad ise oma närvilise pininaga kolakat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks on mul nüüd kass, kes neid enam-jaolt ise hukkab ning seejärel ka ära sööb. Eriti meeldib mulle tema lähenemine ämblikele, sest neid ma kardan, aga ise tappa ei raatsi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 7:34 e.l. #221069-Egert
MemberVälja arvatud igasuguste kärbeste, sääskede jms puhul, kes küsivad ise oma närvilise pininaga kolakat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sääsed ja kärbsedki on osa toiduahelast.
september 22, 2009 at 7:45 e.l. #221071Alexander Andrusenko
ModeratorMa ei usu, et ekstremism kuigi jätkusuutlik on. Ma loodan siiski, et enamik inimesi ei pea ennast kunniks (isegi siis, kui nad on Fitnessi foorumis kunnide kasutajagrupis) või maailmavalitsejaks ning ei pabista iga rohulible pärast.Mis selles ekstremistlikku on? Fakt on see, et inimene on kõige intelligentsem (või siis ainuke intelligentne) elusorganism Maal. Inimene on toiduahela tipus. Inimene suudab tappa teisi organisme (e. on kõige tugevam mingis mõttes). Mida on veel vaja selleks, et nimetada ennast looduse krooniks? Minu arvates on kõik tingimused täidetud.
Foorumi kasutajagrupp ei puutu siin üldse asjasse.
september 22, 2009 at 7:52 e.l. #221073soomusk
MemberMis selles ekstremistlikku on? Fakt on see, et inimene on kõige intelligentsem (või siis ainuke intelligentne) elusorganism Maal. Inimene on toiduahela tipus. Inimene suudab tappa teisi organisme (e. on kõige tugevam mingis mõttes). Mida on veel vaja selleks, et nimetada ennast looduse krooniks? Minu arvates on kõik tingimused täidetud.Foorumi kasutajagrupp ei puutu siin üldse asjasse.
Maailmas on palju inimesi, kes on teatud loomadest rumalamad. Teatud loomad suudavad inimesi tappa. Suht surnud ring.
september 22, 2009 at 8:00 e.l. #221074BRIKI
MemberSee jutt läheb juba jaburaks..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läheb jah väga jaburaks.
Ma ei usu elu sees, et keegi siit foorumist oleks ma ei tea mis nälga tundnud. Olete te Siberis käinud? Või elanud 2 nädalat ämbritäie veega? EI USU! Nälg pole see kui pead juurikaid järama ja liha ei saa. Ning kui hakata siin arutama juba selle üle, et kas rohi on elu jne siis on see tõesti jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii võttes on kõik asjad ju elus!september 22, 2009 at 8:50 e.l. #221094hehee
MemberLäheb jah väga jaburaks.Ma ei usu elu sees, et keegi siit foorumist oleks ma ei tea mis nälga tundnud. Olete te Siberis käinud? Või elanud 2 nädalat ämbritäie veega? EI USU! Nälg pole see kui pead juurikaid järama ja liha ei saa. Ning kui hakata siin arutama juba selle üle, et kas rohi on elu jne siis on see tõesti jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii võttes on kõik asjad ju elus!Nii, et siis liigitame elusa alla selle, mis endale sobib. Miks ma ei imesta….
september 22, 2009 at 9:00 e.l. #221101Anonüümne
GuestTeatud loomad suudavad inimesi tappa. Suht surnud ring.inimene oma ajudega suudab tappa iga looma , relvad jne.
september 22, 2009 at 9:17 e.l. #221104greenu
MemberMaailmas on palju inimesi, kes on teatud loomadest rumalamad. Teatud loomad suudavad inimesi tappa. Suht surnud ring.Kui inimene langeb looma ohvriks siis järelikult on ta lollim/nõrgem ja peabki surema, et rass kui selline “paremaks” muutuks <- peaks olema mingil määral evolutsiooni teooria.
Mis puudutab koera või suvalise looma söömist siis on see inimese kasvatuses kinni. Indias on pühaks loomaks lehm ja seal lehma ei sööda. Siin süüakse lehma isukalt. Kusagil maailmas süüakse koeri, meil aga mitte. Täpselt sama teema, mis on ühe jaoks püha on teise jaoks tavaline praad.
september 22, 2009 at 9:25 e.l. #221105Alexander Andrusenko
ModeratorMaailmas on palju inimesi, kes on teatud loomadest rumalamad. Teatud loomad suudavad inimesi tappa. Suht surnud ring.See, et üksikud liigi esindajad jäävad üksikutele teise liigi esindajatele alla, ei tähenda, et terve liik jääb alla. Igas liigis on olemas nõrgad isendid, kes üldiselt ellu ei jää – olelusvõitlus. Või sa tahad väita, et mõni loomaliik on intelligentsem kui inimene? See on huvitav teadusavastus.
september 22, 2009 at 9:26 e.l. #221107vend vähk
ModeratorKui inimene langeb looma ohvriks siis järelikult on ta lollim/nõrgem ja peabki surema, et rass kui selline “paremaks” muutuks <- peaks olema mingil määral evolutsiooni teooria.Mis puudutab koera või suvalise looma söömist siis on see inimese kasvatuses kinni. Indias on pühaks loomaks lehm ja seal lehma ei sööda. Siin süüakse lehma isukalt. Kusagil maailmas süüakse koeri, meil aga mitte. Täpselt sama teema, mis on ühe jaoks püha on teise jaoks tavaline praad.
Mina isiklikult tahaksin küll kunagi koeraliha, känguruliha, krokodilliliha ja hobuseliha proovida kui peaksin kuhugi eksootilisse riiki minema. Kuuldavasti pidi ka inimeseliha päris hea olema, aga selle jätan vist vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 9:33 e.l. #221108greenu
MemberMina isiklikult tahaksin küll kunagi koeraliha, känguruliha, krokodilliliha ja hobuseliha proovida kui peaksin kuhugi eksootilisse riiki minema. Kuuldavasti pidi ka inimeseliha päris hea olema, aga selle jätan vist vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nii julgelt ei julenud öelda:) kuid koreasse sattudes prooviksin isegi selle delikatessi ära:)
september 22, 2009 at 11:19 e.l. #221121Aile
MemberElu muutub j2rjest enam yksyheselt m6istetamatuks.
Patu m6iste jne…
Sovieti aja l6pupoole oli mul juhus. Sattusin yhele loengule, kus pidi r22gitama majandusteemadel, kuid majandust oli seal…oma 10 % ja ylej22nud osa karjuti Take a Jesus into your heart…Halleluuja…
Oli seal ka yks ratastoolis s2rasilmne jutlustaja, kes kirjeldas, kuidas s6jandus on teda aidanud…tema konstrueerib…rakette vms. Tal on hea soe t88koht…Halleluuja… mis sellest, et tulemusena surevad inimesed.
J6uame j2lle lammaste juurde tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei s88 koeri, kuid see ei tee minust pyhakut. Ma kannan nahast jalan6usid ja meenutan seejuures harva visside kurbi silmi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.