Ärge tapke koeri
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ärge tapke koeri
- This topic has 109 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2009 at 2:51 p.l. #219045
Aile
MemberPigem on ikka lehm püha, mitte siga. Aga kui lehm on püha, kas see teeb temast kohe inimese sõbra ? See et nad ei söö loomaliha, ei tähenda, et ta oleks inimese parim sõber, ta on lihtsalt püha.Kelle jaoks on, kelle jaoks ei ole koer parim sõber. Ise olen kahe koeraga jumalaga jätnud, võib öelda, et koer on vahest rohkem sõber, kui inimene.
Aga eks igal ühel omad huvid. Mõne jaoks on rotid kah parimad sõbrad.
Siga ei ole mitte liiga pyha, et teda syya, vaid liiga roojane.
Mhm… Tont seda teab, mis siin ilus ja 6ige on. Ei m2leta enam t2pset s6nastust, et korralikult tsiteerida, kuid Voltaire on ytelnud umbes nii..
K6ik peavad lambaid ylimalt vagurateks loomadeks, sest keegi ei n2e palju nad oma rohuga putukaid alla neelvad.
Me vaidleme hetkel kommete yle… Nii palju, kui mina aru saan, on inimene yks j6le loom
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hoolimata sellest, kas ta koeri s88b v6i mitte.september 11, 2009 at 3:16 p.l. #219058Madis232
Memberkui jalgpalli MM seal lähistest toimus, siis suleti ajutiselt koeraliha restoranid. huvitav küll miks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 3:52 p.l. #219072timo116
Member“Skin for skin! A man will give up everything he has to save his life” (Iiob 2:4).Täpselt jah, enda päästmiseks tehakse igasugu asju..
september 11, 2009 at 5:56 p.l. #219092kimmel
Membertuleb süüa kõike mis ei karju hamba all:D
september 20, 2009 at 8:10 e.l. #220633Anonüümne
GuestSeal on “ajusid” kindlasti sama palju kui koeral…jahh kui mitte isegi rohkem:)
september 20, 2009 at 8:15 e.l. #220636Anonüümne
Guestkoer on üks vähestest “ajudega” loom … ei saa võrrelda teda nt seaga, veel vähem kanaga.minu poolest söögu neid edasi.aga neid nii piinata on vale – seega andsin ka oma allkirja.
misasja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mille põhjal sa siis otsutad et milline loom on “ajudega” ja milline mitte? esiteks, siga on üks intelligentsemaid loomi! see et nad poris püherdavad ei võta neilt mõistust ära!
Mulle tundub, et sa ei ole loomariigiga kursis..
september 20, 2009 at 8:40 e.l. #220640Anonüümne
GuestTahaks näha inimesi, kes arvavad, et looma tapmine (kes on eelnevalt terve oma elu elanud vangistuses m x m puuris) põletades, pekstes ja ülepuues on normaalne!
“Mõned koerad piinatakse aeglaselt surnuks, sest arvatakse, et kui enne surma on adrenaliinitase koera veres kõrge, siis muutub liha maitsvamaks ja teeb selle sööja mehisemaks.”
ja kes räägivad siin kultuurist ja kommetest.. kombeid on aastatuhandete jooksul olnud erinevaid ! On söödud inimeste südameid ja arvatud, et see annab jõudu (seda võisid isegi eestlased teha) ! nii et kes ajaloost ja PÄRISELT midagi erinevate kultuuride tavadest midagi teavad, siis arvatavasti teavad nad ka seda, et on olnud väga jubedaid ja ebardlike arvamusi, uskumusi, rituaale jnejne! Aeg läheb mööda ja inimesed arenevad, aga eks ikka on inimesi, kes on arengust (Antud juhul pool sajandit) maas.. Niii et kas on ikka õige öelda, et see on osa teisemaa kultuurist ja kommetest?
Mõelge uuesti..
Kõige arusaamatumaks jäävad mulle inimesed, kellel on endal kodus koer, kuid nad ei mõista, miks see koerasöömine siis nii hull ja ebanormaalne on.. VOT SEE ON SILMAKIRJALIK!
Charlize Theron ütleb “If you wouldn’t wear your dog, please don’t wear any fur”
teemakohaselt peaks vist ütlema: “If you wouln’t eat your dog, please don’t eat any dog”!!!
september 20, 2009 at 8:50 e.l. #220644Madis232
Membermisasja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mille põhjal sa siis otsutad et milline loom on “ajudega” ja milline mitte?
esiteks, siga on üks intelligentsemaid loomi! see et nad poris püherdavad ei võta neilt mõistust ära!
Mulle tundub, et sa ei ole loomariigiga kursis..
siga on lihaloom. koer on tark loom. Olete näinud sigu pimedaid juhtimas, politseid abistamas, inimesi päästmas ( rescue dogs) jne jne ?
olete vist liiga palju BABE-i vaadand vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 8:52 e.l. #220645Sakurai
MemberEi tea. Piinamine on vale, aga kui söögiks läheb ja ilma piinatamata siis on pohhui. Kui süüa kõlbab siis miks mitte. Enda koera hamba alla ei pistaks kunagi ega kellegi teise oma tänavalt. Aga kui kuskil restors pakutakse võtaks vastu küll ja ei tunneks huvi kuidas see sinna sai. Alati nii olnud et tugevamad söövad nõrgemaid. Koerad söövad inimesi küll kui vaja.
Inimene on siiski ka loom ja toetub instinktidele.
september 20, 2009 at 9:05 e.l. #220653BRIKI
Member“Skin for skin! A man will give up everything he has to save his life” (Iiob 2:4).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no ma ei usu, et liha mitte süües keegi ära sureb! On palju muid asju mida saab süüa kui väga suur nälg on!september 20, 2009 at 9:11 e.l. #220655Anonüümne
Guestsiga on lihaloom. koer on tark loom. Olete näinud sigu pimedaid juhtimas, politseid abistamas, inimesi päästmas ( rescue dogs) jne jne ?olete vist liiga palju BABE-i vaadand vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga lahe üldistus – lihaloom ja tark loom?! Niimodi liigitades jääb mulje, et lihaloom ei saa olla tark loom? aga siis loogiliselt mõeldes (sinu “teooria” kohaselt) ei saa tark loom (ehk siis koer?) olla lihaloom? (Aga näed koreas on!)
lihaloom või mitte, sead on ühed targemad loomad. Mõndade uuringute andmetel isegi targemad kui koerad.
Pealegi, ega kõik koerad ei juhi pimedaid jne..ainult mõned tõud. samamoodi võin mina sinult küsida, et kas sa oled näinud kunagi mopsi või spanjelit näinud neid samu asju tegemas?
ja äkki keegi pole sigadele õpetanud nt pimedaid juhtima, sp et nad on pigem “lihaloomad”?
Tarkuse ja intelligentsi kohapealt mõtlesin ma seda, et sigadel on väga arnenud haistmismeel, nad on lojaalsed (kuuldavasti) ja see võib küll üllatada, aga nad pidavat ka väga puhtad olema.
Btw paljusi katseid tehakse sigade peal, sellepärast, et nad on inimestele väga sarnased;)
september 20, 2009 at 9:14 e.l. #220656Anonüümne
Guest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no ma ei usu, et liha mitte süües keegi ära sureb! On palju muid asju mida saab süüa kui väga suur nälg on!õige. mina söön liha väga vähe, aga siiani olen küll elus ja tervise üle ei kurda:)
september 20, 2009 at 9:19 e.l. #220658hehee
MemberTarkuse ja intelligentsi kohapealt mõtlesin ma seda, et sigadel on väga arnenud haistmismeel, nad on lojaalsed (kuuldavasti) ja see võib küll üllatada, aga nad pidavat ka väga puhtad olema.Siga teeb oma väljaheited vaid ühte kohta, mitte üle sulu laiali.
Lojaalsuse koha pealt on mul üks naljakas näide. Oli meil kunagi laudas üks karjak, paras joodik selline. Tal oli siga, kes elas temaga korteris koos ja käis igal pool kaasas (ka laudas tööl), ootas poe ees oma peremeest, kui see seal sees oli jne. Õhtul koju jõudes olenes magamiskoht peremehe joobeastmest, kui see oli piisav, magas siga voodis ja peremees põrandal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olgu ka öeldud, et nots suri loomuliku surma.september 20, 2009 at 9:25 e.l. #220659Madis232
Memberokei siga ja koer on siis täiesti võrdsed intellektuaalselt , ei siin tuleb välja juba et siga on isegi targem ja vaffam loom. selge. võtan teadmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 9:25 e.l. #220660matti
MemberLojaalsuse koha pealt on mul üks naljakas näide. Oli meil kunagi laudas üks karjak, paras joodik selline. Tal oli siga, kes elas temaga korteris koos ja käis igal pool kaasas (ka laudas tööl), ootas poe ees oma peremeest, kui see seal sees oli jne. Õhtul koju jõudes olenes magamiskoht peremehe joobeastmest, kui see oli piisav, magas siga voodis ja peremees põrandal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olgu ka öeldud, et nots suri loomuliku surma.Ammu pole saanud niimoodi naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.