Ärge tapke koeri
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ärge tapke koeri
- This topic has 109 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
september 10, 2009 at 2:43 p.l. #218766
AlanBStard
Moderatormaailmas on üldlevinud tavad.. see indialaste ja moslemite viide on ju puhtalt religioosne teema.Kultuuriruumid on küll erinevad aga no koerte söömine…not right. Tee mis tahad, see ei ole õige.
“Üldlevinud tavad” on puhtalt võimupositsioonil olevate riikide kultuuriekspordi tulemus. Ja võimupositsioonid on juba nihkumas, koerasööjate kasuks.
september 10, 2009 at 3:24 p.l. #218781killerleib
MemberMa murraks igal pilukal hea meelega kaela,kes loomi,eriti koeri piinab.Endal koer ja kohe teinegi tulemas,nii et sellist asja ma ei salli.
september 10, 2009 at 3:33 p.l. #218785Aimuu
MemberMa murraks igal pilukal hea meelega kaela,kes loomi,eriti koeri piinab.Endal koer ja kohe teinegi tulemas,nii et sellist asja ma ei salli.aga noh samas eestis on peni elu tähtsam kui inimese oma, minu arvates.
september 10, 2009 at 3:40 p.l. #218787marjasha
Memberaga noh samas eestis on peni elu tähtsam kui inimese oma, minu arvates.Huvitav küll, kuidas?
september 10, 2009 at 4:09 p.l. #218796Alexander Andrusenko
ModeratorMina andsin ka sinna hääle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja kuskil Hiinas või seal kandis süüakse ju ka rotiliha. Nägin kunagi dokumentaali, kuidas rotid elusalt kuuma vette pistetakse, et nahk maha tuleks. Nad on ka ju tegelt koduloomad paljudele inimestele.
Minu jaoks vahet tegelt pole, kas koduloomad v mitte, kui nendega julmalt käitutakse siis hakkab kõigist kahju.
No näed, mõne jaoks on rott koduloom, minu jaoks on parasiit. Kui oma kodus näen, löön maha. Ja mina küll ei kannataks, kui keegi tuleks minu korterisse allkirjadega, et sry düüd, meile ei meeldi, et sa rotte oma korteris tapad. Hiiri ka ei tohi tappa siis äkki? Aga sääski või sipelgaid?
september 11, 2009 at 8:51 e.l. #218971BRIKI
MemberEcuadoris on ühes piirkonnas rahvustoiduks merisead. Nad küll on natuke suuremad kui need keda kodus peame, kuid mina ei suutnud neid isegi vaadata,kui nad orgi otsas tule kohal keerlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeeee. Kuidas saab keegi nii armast ja süütut looma süüa? Eks me peame normaalseks seda, mida on meile sünnist saati õpetatud.
september 11, 2009 at 9:20 e.l. #218976Alexander Andrusenko
ModeratorEcuadoris on ühes piirkonnas rahvustoiduks merisead. Nad küll on natuke suuremad kui need keda kodus peame, kuid mina ei suutnud neid isegi vaadata,kui nad orgi otsas tule kohal keerlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeeee. Kuidas saab keegi nii armast ja süütut looma süüa?
Eks me peame normaalseks seda, mida on meile sünnist saati õpetatud.
Ma ei saa üldse aru, mis vahet sel on, kui armas või “süütu” loom on. Kõik loomad on omamoodi armsad ja “süütud”, aga ikka sööme neid. Söögiisu on suurem kui esteetikatunne vms. Inimene on kiskja, leppige sellega. Kui liha on maitsev, siis mind ei huvita, kelle liha see on (v.a. inimese oma).
september 11, 2009 at 10:23 e.l. #218996matti
MemberEcuadoris on ühes piirkonnas rahvustoiduks merisead. Nad küll on natuke suuremad kui need keda kodus peame, kuid mina ei suutnud neid isegi vaadata,kui nad orgi otsas tule kohal keerlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeeee. Kuidas saab keegi nii armast ja süütut looma süüa?Tundub,et sa pole kunagi tõelist nälga tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 10:28 e.l. #218999hehee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeeee. Kuidas saab keegi nii armast ja süütut looma süüa?
Eks me peame normaalseks seda, mida on meile sünnist saati õpetatud.
Kuigi üsna mõttetu on siin teemas üldse sõna võtta, ei suutnud ma kiusatusele vastu panna ja küsin, mille poolest on merisiga lehmast süütum?
september 11, 2009 at 12:10 p.l. #219013rinaldo
MemberOi kui populaarseks mu teema on saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärge nüüd üksteist ka ära sööge, eks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 12:33 p.l. #219017BRIKI
MemberTundub,et sa pole kunagi tõelist nälga tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui tunneksin suurt nälga, söökisn puulehti ja muud sellist, kui tapaksin ise mõne looma.
september 11, 2009 at 12:47 p.l. #219018timo116
MemberMa arvan, et kui tunneksin suurt nälga, söökisn puulehti ja muud sellist, kui tapaksin ise mõne looma.Kusjuures, ma paneks soti vahele, et sa murraks esimese nirgi või mis iganes looma/linnu kaela ära keda vähegi süüa kannataks..
september 11, 2009 at 1:01 p.l. #219022Vägivaldur
MemberÄrge nüüd üksteist ka ära sööge, eks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh tegelikult on ka inimeste söömine traditsioonide ja kokkulepete küsimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vanad eestlased panid nii mõnegi papi maksa pintslisse.september 11, 2009 at 2:05 p.l. #219003BRIKI
MemberKusjuures, ma paneks soti vahele, et sa murraks esimese nirgi või mis iganes looma/linnu kaela ära keda vähegi süüa kannataks..Miks oled sa selles nii kindel?
september 11, 2009 at 2:36 p.l. #219043Alexander Andrusenko
ModeratorMiks oled sa selles nii kindel?“Skin for skin! A man will give up everything he has to save his life” (Iiob 2:4).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.