Ärge tapke koeri
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ärge tapke koeri
- This topic has 109 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
september 10, 2009 at 8:21 e.l. #218654
Alexander Andrusenko
ModeratorMul on näiteks vastik, kui verivorsti süüakse (või verd juuakse või mingil muul viisil söögiks kasutatakse), ja ma ei usu, et ma vähem tsiviliseeritud olen kui teie. Kas ma võiks siis ka allkirju koguda, ja kui ma neid piisavalt saan, siis keelaks verivorstid ära? Ebaloogiline kuidagi.
september 10, 2009 at 8:24 e.l. #218657Jumal666
Membersiga n2itex on moslemite pyha loom.Lääne maailm j2lle s66b sealiha meelsasti.
september 10, 2009 at 8:29 e.l. #218659mees232
Memberkana võib syya alati ka kala,see ple kuskil keelatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise aga eelistan inimese oma,mämmseptember 10, 2009 at 8:30 e.l. #218660soomusk
Membersiga n2itex on moslemite pyha loom.Lääne maailm j2lle s66b sealiha meelsasti.Siga on moslemite jaoks pigem räpane, mitte püha loom..
september 10, 2009 at 8:35 e.l. #218663inside14
MemberJah kultuurid on erinevad, arusaamad ja kombed teised. Kuid siiski koer on olnud inimesele algusest saadik sõber-kaaslane. Lehm, siga, kana jne ongi majapidamistes olnud toiduallikaks – piim, munad, liha. Üsna õõvastav ja tobe on meil siin mõelda, et pistaks jõuludeks koera paksuks ja teeks hea prae. Absurdsus.
september 10, 2009 at 8:36 e.l. #218664AlanBStard
ModeratorRäägitakse et koer algselt oligi toiduks kasvatatav loom.
september 10, 2009 at 8:38 e.l. #218666AlanBStard
ModeratorKuid siiski koer on olnud inimesele algusest saadik sõber-kaaslane.Nonoh, nende omaduste väljaarendamiseks läks ikka vääga palju aega. Alguses ei saanud ta kohe kuidagi sõber ja kaaslane olla.
september 10, 2009 at 8:46 e.l. #218668-AJ-Styles
MemberNonoh, nende omaduste väljaarendamiseks läks ikka vääga palju aega. Alguses ei saanud ta kohe kuidagi sõber ja kaaslane olla.Aitas alguses inimesi süüaXD
september 10, 2009 at 8:54 e.l. #218671inside14
MemberNonoh, nende omaduste väljaarendamiseks läks ikka vääga palju aega. Alguses ei saanud ta kohe kuidagi sõber ja kaaslane olla.Räägitakse palju asju, kunagi ei tea. Kuid on ülesmärkeid tõesti sellest, et paleoliitikumi inimene kasvatas koera algselt muuks kui sõbraks.
Loomulikult ei olnud kohe koera kui kodukoera ja sõpra. Siiski hundi alamliik ning sõbra välja kujunemine võttis aega. Kuid see kõik jääb kaugesse aega ja ei ole tähtsust, et algselt keegi teda söögiks kasvatas. Samamoodi ju kuskil kaugel nagu praegu Koreas, mitte siin, meie kultuuris.
september 10, 2009 at 9:08 e.l. #218679Anonüümne
GuestVot selline kiri tuli mulle meili peale. Mida asjast arvate?Linki võite vabalt vaadata, seal pole midagi karmi. Minu arvates on isegi liiga pehme ja ei ajenda mind allkirja andma. Video “Earthlings” pani ikka mõtlema, aga seal polnud ju suurt midagi ette võtta.
ma andsin hääle sinna ka kunagi …
september 10, 2009 at 9:43 e.l. #218690matti
MemberÄrge sekkuge teiste ellu, mis õigus on teil hakata õpetama korealasi,mis on õige,mis vale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kust te teate, keda on õige,keda vale süüa?Ise veel vintsutatakse kindlasti arvuti taga sea/kana liha süüa ja samal aja kirjutatakse kommentaare sellest, kui halb on teisi loomi süüa. Natukesilmakirjalik,või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Südame ajavad pahaks sellised “maailmaparandajad”,kes on alati arvamusel,et see kuidas nemad teevad on alati õige ja nii nagu teised teevad on ilmtingimata vale, ausõna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2009 at 9:53 e.l. #218692marjasha
MemberKõik räägivad siin ainult koerte söömisest, aga mitte sellest, et neid seal enne surma julmalt piinatakse!!!
september 10, 2009 at 9:56 e.l. #218693-AJ-Styles
MemberKõik räägivad siin ainult koerte söömisest, aga mitte sellest, et neid seal enne surma julmalt piinatakse!!!Ma arvan ,et ikka enamus teavad juba seda, et neid piinatakse, ise olen videoklippe sellest ka näinud.
september 10, 2009 at 9:57 e.l. #218694Vägivaldur
MemberLäheme korealastele õpetama, kuidas nemad elama peavad? Kas aktsepteeriksime ka seda kui nemad meile elu õpetama tulevad? Edu!
september 10, 2009 at 11:02 e.l. #218704MEE
MemberLäheme korealastele õpetama, kuidas nemad elama peavad? Kas aktsepteeriksime ka seda kui nemad meile elu õpetama tulevad? Edu!einoh, muidugi. Laseme kõikidel teha, mis nad tahavad ja vabandada seda välja “kultuurilise erisusega”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.