Skip to main content

Areng/raskuste suurenemine.

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Areng/raskuste suurenemine.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Olx21
    Member

Tervist kõigile!

Oleks selline küsimus,et kuidas teil raskused suurenevad, kui tihedalt.Endal kuidagi üsna tihti tunne,et midagi kohe väga mäda,et asi nagu ei arene mõne kohapealt üldse,eriti just rinnal surumised-nii horisontaalis kui ka kaldpinnal või siis raskus suureneb kuidagi väga väga aeglaselt!!

Mis moodi teil asi käib , äkki leidub mõni hea soovitus.

Kas teete püramiidi ka, ise treenin nii, kuid kurat iga kord kui uuesti rinna päev, siis raisk nagu oleks samal maal, kust eelmine kordki,sama palju esimeses seerias ja nii teistes edasi sama laks!

Kurat mäletan kui alustasin jõutegemist, siis oli, et harjutuse kõik seeriad tegin ühe raskusega ja kui mõne aja pärast tundsin, et näed juba tuleb rohkem, panin jälle 5 kg juurde surumisele ja asi kuidagi edenes, kuid nüüd kus lihastik suurem ja väljanägemine massiivsem, hakkan ma juba enda treeningus ja selles süsteemis aina enam pettuma, nagu pidur peal?

Kurat kuidas ma saan raskust suurendada ikke norm.aja tagant- kurat kas tõesti midagi nii mäda.

Kas suurendate ka siis raskust kindla aja tagant kui ikkagi pole surumises ühtegi kordust näiteks kolme nädalaga näiteks 120 kg esimeses seerias juurde tulnud, kas siis panete ikke mingi oma 4-5 kg juurde ja alustate juba järgmist trenni esimest seerist 125kg.

ja tuleb hoopis eelmise 12 korduse asemel nüüd hoopis9-10 kordust esimeses seerias, siis ju näiteks ei tule viimases 4-ndas seerias enam ka 6 kordust vaid hoopis ju mingim närune 3või noh 4 kordust, kas siis panete nii edasi?

ok ma väga loodan et saite põhiprobleemist ikke aru ja keegi aitab.

Ettetänades!

TANK
    Member

mida kauem oled treeninud seda aeglasemaks jääb areng… kuni lõpuks jõuad teatud piirini….

kui tahad jõudu juurde siis pane raskust juurde ja tee suuremate raskuste ja väiksemate kordustega

mina teen yks n2dal pyramiidi, siis teine n2dal t88raskusega seeriaid. Siis j2rgmine n2dal tuleb rekordil 2.5 kg juurde. Ehk siis kuus tuleb 5 kg juurde stabiilselt. Ja yle kahe n2dala suurendan raskust, millega ma seeriaid teen, sest muidu pean yle 10 kordust tegema, et lihased 2ra v2sitada.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.