Areng seisab!?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Areng seisab!?
- This topic has 52 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ristokru.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2008 at 3:47 p.l. #153646
Samakamees
Memberkuidas siis sõjaväes hakkama saada niiviisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei teagi , kas sõjaväes on üldse võimalik kasvada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2008 at 3:56 p.l. #153647gmaster
MemberEi teagi , kas sõjaväes on üldse võimalik kasvada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega kogu elu ka ainult ümber lihaste keerleda saa..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2008 at 4:20 p.l. #153648inside14
Memberega kogu elu ka ainult ümber lihaste keerleda saa..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see mitte inimese enda otsutada pole mis talle elus tähtis on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2008 at 4:40 p.l. #153652gmaster
MemberSõjaväes saab väga vabalt väga palju kasvada, kui tahta
ma sain 8 kuuga sellised jalad, et hirmus oli vaadata
pigem on kahju, et ma enam nii ennast pingutada ei suuda
mai 12, 2008 at 8:50 e.l. #153700ristokru
MemberSuured tänud kõikildele aitajatele!!!!!!
Aga söömisest ja töökoha vahetusest ma juba rääkisin, seega ärge võtke vanema juttu järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gmaster- ma pole kusjuures puhanud küll eriti aga kui isegi olen teinud nädala pausi siis pole ka midagi muutunud!
Aga ikkagi ei jõua kohale miks pole üldse arengut? Natuke peaks ikka olema midagi. Ma ei söö nii vähe, töökoht nüüd lebom, trenni ei tee ka nõ.kergelt jne.
mai 12, 2008 at 8:56 e.l. #153704Capricorn
MemberMitmeks kava jaotatud on ja mitme päeva tagant lihasgrupi treening kordub?
mai 12, 2008 at 9:10 e.l. #153705UmbIsik
MemberKas sa oma kaloraaži oled välja arvutanud? Ütlesid, et massilisajat tarvitades hakkas pekk kogunema, kui palju lisakaloreid andis massilisaja? Võib-olla oleks mõistlik toidukoguseid suurendada nii, et saaksid kaloreid natuke vähem kui massilisaja portsjon juurde andis.
Võta mingi standardne jõutõstmise kava, korra nädalas kükki, surumist ja tõmmet. Alustad tsüklit pikkade seeriatega ja iga nädal 2,5 või 5kg juurde. See oleks hea just selles mõttes, et sunniks sind raskusi suurendama.
mai 12, 2008 at 9:12 e.l. #153706ristokru
MemberKas sa oma kaloraaži oled välja arvutanud? Ütlesid, et massilisajat tarvitades hakkas pekk kogunema, kui palju lisakaloreid andis massilisaja? Võib-olla oleks mõistlik toidukoguseid suurendada nii, et saaksid kaloreid natuke vähem kui massilisaja portsjon juurde andis.Võta mingi standardne jõutõstmise kava, korra nädalas kükki, surumist ja tõmmet. Alustad tsüklit pikkade seeriatega ja iga nädal 2,5 või 5kg juurde. See oleks hea just selles mõttes, et sunniks sind raskusi suurendama.
Praegu proovingi 5×5 kava.Imelik et kui pekki hakkas vaikselt tulema oleks ka lihased ju pidanud natuke kasvama?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.