Areng seisab!?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Areng seisab!?
- This topic has 52 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ristokru.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2007 at 6:08 p.l. #12249
ristokru
MemberTere,
kurdaks siis oma muret ja loodan et keegi oskab ka aidata!
Olen trenni teinud u 1a. 8 kuud. Söön 10.00kerge , 11.30lõuna , 14.15 kerge , 17.30 jõusaali, 19.30 valgu sheik, 20.30paar muna või midagi muud. Magama u.23.30 ja ülesse 7.00
Trenni teen vastavalt kavale kas 4 või 5 korda nädalas. Kava vahetan iga 1,5 kuu tagant.
Nii murest siis, Esimene aasta kasvas nt. käe ümber mõõt 33,5 -36,7 ja siis jäin haigeks! Olin praktiliselt kolm kuud haige, viirused, gripid jne. täielik organismi puhastus. See oli selle aasta algul! Peale haigust käe ü. oli 35,5 ja kuidagi sain 36 peale kuuga ja nüüd siiani sellise mõõduga! Areng lihtsalt seisab, midaga ka ei teeks käsi ei lähe enam suuremaks ja ka muidugi ülejäänud keha. Varsti saab 9 kuud täis aga pole isegi mm juurde tulnud. Ainult peale trenni läheb käsi 37mm peale.
Mõtlesin siis et olein kogu aeg teinud trenni kordustega 4×10. Nüüd viimase kuu teinud super seeriaid mis oleks pidanud aitama aga ka ei midagi!
Trenni algul kaalusin 73,5. Enne haigust kaalusin 84kg ja nüüd siis kogu aeg 78kg(peale haigust). Ma ise ei usu et asi on haigusega seotud kuna enam pole ammu midagi.Mulle õeldi kui haigeks jäin et ära muretse saad kuuga tagasi selle mis oli aga tuhkagi.
Mis peaksin tegema või äkki proovima midagi mis ärataks ellu midagi? Hakkab juba närvidele(stress) kui teed kogu aeg trenni tühja!
Töötan akna firmas ja seal 8 tundi jutti püsti betoonil ja enam vähem füüsiline töö. Samas mul sõber ka töötab seal kellega trennis käime ja ta sööb u.2-3 korda päevas ja arenem vudinal.
Loodan et oskate aidata ja suured tänud kõigile kes aitavad mind üle saada sellest mis hetkel toimub!!
oktoober 25, 2007 at 6:17 p.l. #129190Capricorn
MemberVähe sööd vist ja võibolla saad liiga vähe valku ka toidust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2007 at 6:33 p.l. #129192M.M.
MemberTere,kurdaks siis oma muret ja loodan et keegi oskab ka aidata!
Olen trenni teinud u 1a. 8 kuud. Söön 10.00kerge , 11.30lõuna , 14.15 kerge , 17.30 jõusaali, 19.30 valgu sheik, 20.30paar muna või midagi muud. Magama u.23.30 ja ülesse 7.00
Trenni teen vastavalt kavale kas 4 või 5 korda nädalas. Kava vahetan iga 1,5 kuu tagant.
Nii murest siis, Esimene aasta kasvas nt. käe ümber mõõt 33,5 -36,7 ja siis jäin haigeks! Olin praktiliselt kolm kuud haige, viirused, gripid jne. täielik organismi puhastus. See oli selle aasta algul! Peale haigust käe ü. oli 35,5 ja kuidagi sain 36 peale kuuga ja nüüd siiani sellise mõõduga! Areng lihtsalt seisab, midaga ka ei teeks käsi ei lähe enam suuremaks ja ka muidugi ülejäänud keha. Varsti saab 9 kuud täis aga pole isegi mm juurde tulnud. Ainult peale trenni läheb käsi 37mm peale.
Mõtlesin siis et olein kogu aeg teinud trenni kordustega 4×10. Nüüd viimase kuu teinud super seeriaid mis oleks pidanud aitama aga ka ei midagi!
Trenni algul kaalusin 73,5. Enne haigust kaalusin 84kg ja nüüd siis kogu aeg 78kg(peale haigust). Ma ise ei usu et asi on haigusega seotud kuna enam pole ammu midagi.Mulle õeldi kui haigeks jäin et ära muretse saad kuuga tagasi selle mis oli aga tuhkagi.
Mis peaksin tegema või äkki proovima midagi mis ärataks ellu midagi? Hakkab juba närvidele(stress) kui teed kogu aeg trenni tühja!
Töötan akna firmas ja seal 8 tundi jutti püsti betoonil ja enam vähem füüsiline töö. Samas mul sõber ka töötab seal kellega trennis käime ja ta sööb u.2-3 korda päevas ja arenem vudinal.
Loodan et oskate aidata ja suured tänud kõigile kes aitavad mind üle saada sellest mis hetkel toimub!!
Tõenäoliselt sööd tõesti liiga vähe. Sinu kaalu juures peaksid sööma ööpäevas vähemalt 3500 cal, kui tahad kehakaalu suurendada. Valku peaksid saama maksimum 200 grammi, süsivesikuid vähemalt 400 grammi, siis jääb rasva koguseks veel 110 grammi. Need siis ära jagama vähemalt 5 toidukorraks. Süsivesikute osakaal võib olla päeva esimesel poole vähe suurem aga see sõltub ja oleneb paljudest muudest faktoritest. Need on esmased lähtepunktid.
oktoober 25, 2007 at 6:47 p.l. #129195Samakamees
MemberKindel värk ,et sööd vähe…Mis tähendab hommikul kerge söök ? Minu teada peaks hommikuti ikka kere täis kühveldama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üldse peaks kõht kogu aeg nii enamvähem täis olema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kell kätte ja kasvõi äratuse peale sööma 
Edu kasvamisel:)
oktoober 25, 2007 at 7:20 p.l. #129197ristokru
Memberusun et võiks süüa rohkem aga nt. nagu rääkisin,et mul ka töö kaaslane sööb poole vähem ja areneb!
Isegi kui söön vähem siis mingil määral peaks ikkagi lihas kasvama aga mul täielik blokk ees! Ja ma söön tavaliselt igal võimalikul võimalusel valgu rikast toitu. Mul ka selline mure et hommikul ei jaksa lihtsalt süüa ja kui söön pausi ajal 10.00(grillitud kana kints) ennast täis siis 11.30 lõunal mul ka veel kõht täis ja ei jõua enam nii palju süüa!
oktoober 25, 2007 at 7:28 p.l. #129198M.M.
Memberusun et võiks süüa rohkem aga nt. nagu rääkisin,et mul ka töö kaaslane sööb poole vähem ja areneb!Isegi kui söön vähem siis mingil määral peaks ikkagi lihas kasvama aga mul täielik blokk ees! Ja ma söön tavaliselt igal võimalikul võimalusel valgu rikast toitu. Mul ka selline mure et hommikul ei jaksa lihtsalt süüa ja kui söön pausi ajal 10.00(grillitud kana kints) ennast täis siis 11.30 lõunal mul ka veel kõht täis ja ei jõua enam nii palju süüa!
Muidugi kui sa sööd 1,5 tunnise vahega siis on kõht veel täis. Normaalne on süüa 3-4 tunniste vahedega. Kõige lihtsam viis oma kaloraazi täis saada on juua jogurtit pidevalt, kui muud üle ei jää.
oktoober 25, 2007 at 7:38 p.l. #129199Capricorn
MemberKui sul kaal absoluutselt ei tõuse, aga sa seda tahad, siis see ju näitab selgelt ära, et sööd vähe ja lihaskasvu ei saagi sellistes tingimustes eriti toimuda (välja arvatud juhul kui rasv kaob ja lihas kasvab nö. selle asemele ja kaal seega näitab sama numbrit).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2007 at 3:23 p.l. #129677ristokru
Memberusun et võiks süüa rohkem aga nt. nagu rääkisin,et mul ka töö kaaslane sööb poole vähem ja areneb!Isegi kui söön vähem siis mingil määral peaks ikkagi lihas kasvama aga mul täielik blokk ees! Ja ma söön tavaliselt igal võimalikul võimalusel valgu rikast toitu. Mul ka selline mure et hommikul ei jaksa lihtsalt süüa ja kui söön pausi ajal 10.00(grillitud kana kints) ennast täis siis 11.30 lõunal mul ka veel kõht täis ja ei jõua enam nii palju süüa!
Kuidas seda komenteerida? Mingi kasv ju peaks ikkagi olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me hakkasime töökaaslasega käima koos trennis ma isegi olin temast käinud pool aastat rohkem.Mõlemal olid käe mõõdud 33.5 ja mul nüüd seisab 36 peal ja temal juba käe ü. 38cm. Ta ei söö eriti midagi, esimene söök on tal alles 12.00 ja siis peale tööd ja ka kõik!
Kuidas siis tema areneb veel sellise hooga ja mul täielik blokk! kas asi siis geenides? Ja miks siis mul selline blokk, midagi ju peaks ikka tulema?
Hakkan nüüdsest veel rohkem sööma
november 6, 2007 at 12:52 p.l. #130324Madis R
MemberAinult peale trenni läheb käsi 37mm peale.Ma ei saa jätta mainimata, aga kui käsi läheb 37mm peale siis on küll midagi valesti. Kõik muu on siin teemas öeldud. Söö mingi 5x päevas palju tervislikku.
november 6, 2007 at 2:38 p.l. #130329mullaonu
MemberMa ei saa jätta mainimata, aga kui käsi läheb 37mm peale siis on küll midagi valesti. Kõik muu on siin teemas öeldud. Söö mingi 5x päevas palju tervislikku.Ma looden, et said ka ise aru, et ta mõtles 37 cm mitte mm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2007 at 9:12 p.l. #131069ristokru
MemberMa looden, et said ka ise aru, et ta mõtles 37 cm mitte mm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt, mõtlesin cm.
Nüüd käisin reisil ja käevats juba 35.5cm, nädalaga ei tohiks ju kohe hakkata langema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kardan et asi juba geenides, pole vist selline keha ikkagi mis kasvaks. Mul vend ka selline pisema kehatüübiga
23a. ja kaalub 60kg.
Mina enam ei oska midagi peale hakkata ega mõelda
november 13, 2007 at 9:48 p.l. #131071Ahha
Membernoh 1 võimalus on tõesti kui sööd nagu SITTAKS ja kui see enam ei aita siis on perše majas
õnneks mul on sattunud head geenid kui alustasin oli ka mingi 33 cm käe ümbermõõt aga nüüd 7 kuud hiljem vollaa 42 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht hea tulemus arvan.üks tuttav mul on treenind paar aastat sööb 4 – 5 päevas trennis käib 3 kui mitte rohkem kordi nädalas tüüp teeb samade raskustega nagu mina
ja muidugi suurus pole ka midagi hõisata … egas jah kuhugi taha see asi ikka takerdub mõnel …november 30, 2007 at 5:51 p.l. #132984algaja12
Memberväga algajana küsiks vahele, et kas käe ümbermõõtu võetakse siis kui hoiad kätt pinges või lõdvalt:D
november 30, 2007 at 6:32 p.l. #132988Kristjan-Johannes Konsap
Memberväga algajana küsiks vahele, et kas käe ümbermõõtu võetakse siis kui hoiad kätt pinges või lõdvalt:DPinges.
mai 9, 2008 at 4:15 p.l. #153500ristokru
MemberNii, vahepeal sai siis proovitud nõ.kava ektomorfile, ja ka töökoht uus, pole enam jooksmist edasi-tagasi, söögi kava suurem AGA arengut pole ikka olnud, mis toimub ma ei saa aru enam!!!!!!Olen rääkinud paljudega ja keegi pole osanud aidata, ka treeneritega!Kindel on üks, et kui isegi teen midagi valesti siis mingi areng peaks ikka olema!Aastaga kaal ja ümbermõõdud samad.Aega ja raha läheb kõvasti nii raisku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi teab milles võib asi olla?
Kõik abi oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.