Archangel’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Archangel’i blogi
- This topic has 424 replies, 58 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2014 at 7:32 e.l. #358661
ROtter
MemberMõte oli: nii lihtne see ongi, ei ole mingit kaalumist ja KAVU vaja, eriti veel neile ‘ülekaalulistele’.
Kui omada õigeid geene lihtsalt, on tegelikkus.
veebruar 13, 2014 at 6:53 p.l. #359569Archangel
MemberEndiselt elus. Tegutsen ühe huvitava projekti kallal ning samas oli siin hiljuti ka sünnipäev. Seega polnudki aega foorumitesse süveneda. Mitu päeva sai torte ja jäätiseid õgitud, veidi liiale mindud. Kuid elustiili pressin aktiivseks ning trennid on kõik sujunud.
veebruar 14, 2014 at 11:52 e.l. #359623SKG
MemberSexy as fuark
veebruar 14, 2014 at 11:59 e.l. #359624jrx
MemberKitarri õppimiseks / meeldetuletamiseks on praegu PARIM asi Rockmith 2014! FUNFUNFUN! Nagu “Guitar Hero”, aga mängid päris kitarriga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 1:51 p.l. #359629Tragl
MemberVorm on täiesti hämmastav. Saaks nüüd korralikud pildid normaalselt valgustatud ruumis, oleks päris hea.
veebruar 14, 2014 at 3:19 p.l. #359635biggereveryday
MemberTäitsa huvitav on tegelt vaadata, kuidas inimeste arvamus muutub ajaga. Kui kunagi räägiti, et jäätisega pole võimalik vormi teha ja, et archangel ajab siin aint lolli juttu, siis hetkel seda pilti vaadates peaks küll ühed super geenid olema. Ilmselt inimene ikka teab, mis räägib. Kindlasti selle nimel ka palju tööd tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vormi koha pealt võiks õelda nii palju, et tean inimesi, kes kasutavad steroide ja on ikka kehvemas vormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siuke vorm on keskmise treenija unistus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keep up the good work.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal siuke vorm oleks, siis vist naist ei võtakski. (vähemalt mitte aint ühte)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 3:37 p.l. #359640Tim.
MemberTäitsa huvitav on tegelt vaadata, kuidas inimeste arvamus muutub ajaga. Kui kunagi räägiti, et jäätisega pole võimalik vormi teha ja, et archangel ajab siin aint lolli juttu, siis hetkel seda pilti vaadates peaks küll ühed super geenid olema. Ilmselt inimene ikka teab, mis räägib. Kindlasti selle nimel ka palju tööd tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vormi koha pealt võiks õelda nii palju, et tean inimesi, kes kasutavad steroide ja on ikka kehvemas vormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siuke vorm on keskmise treenija unistus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keep up the good work.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal siuke vorm oleks, siis vist naist ei võtakski. (vähemalt mitte aint ühte)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No nüüdseks on aru saadud, et kui ta räägib, et ‘sõin jäätist ja pizzat’ siis ei ole tegu stereotüüpse ‘sõin jäätist ja pizzat’ jutuga, kus kogused on ebavajalikult hiiglaslikud.
veebruar 14, 2014 at 3:57 p.l. #359641Taurt
MemberTore, et julgesid siia blogi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 4:15 p.l. #359642jrx
MemberJap, aga selles suhtes, et Holgeril on tõesti keskmise treenija unekeha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 6:34 p.l. #359645Archangel
MemberNo nüüdseks on aru saadud, et kui ta räägib, et ‘sõin jäätist ja pizzat’ siis ei ole tegu stereotüüpse ‘sõin jäätist ja pizzat’ jutuga, kus kogused on ebavajalikult hiiglaslikud.
Viimase 7 päeva jooksul olen söönud 2.5kg torti, 3L jäätist, 3 pitsat, 1 paki lasanjet + muud tavapärasemat kraami. (lihad, juurikad, puuviljad jms)…
Ma ütleks, et need kogused on totaalselt ebavajalikult hiiglaslikud, isegi minu jaoks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Viimasel õgardluse päeval hakkas isegi mul lõpuks kõht valutama. Aga mul oli kindel plaan kogu sünnipäevakraam sisse keerata, et siis normaalsema toitumisrütmi juurde tagasi pöörata.Muidugi selge see, et ma ei soovita kellegil mind üks-ühele eeskujuks võtta. Isegi, kui ma igat tegevust lahti ei mõtesta, siis on mul kogu toidulaud siiski läbi mõeldud. Nende toitude näol oli tegemist suhteliselt plaanipärase õgimisega, et sünnipäeva puhul paagid nii täis laadida, kui vähegi annab ning samas mitte vormi rikkuda.
Kaal langes…. booyah!

24/7/365 ei saa tuim kuivik olla. Vahest peab naudingut ka lubama. Kui asjad läbi mõelda ning plaanid paika panna, siis pole mingit põhjust, miks vorm oluliselt kannatama peaks. Vbl lükkad oma “unistuste keha” mõne päeva võrra kaugemasse tulevikku aga saad vastu meeletu rahulolu ning korraliku särtsaka, et trennides lammutada mitmeid päevi. Why not.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Muidugi selge see, et see on ekstreemne näide ning kui ma vahest kirjutan, et sõin pitsat või jäätist, siis tõesti ei tähenda see seda, et kogu päevamenüü sellest koosnes. Üks poepitsa on mingi 600-700kcal, sama paki jäätise kohta. Mõni mõis sellise ports päeva mahutada vahest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 6:54 p.l. #359648Ak_47
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul on jätkusuutlikust nii 8 aastat oodata vormi tegemisega, siis tõesti… aga me noored tahame tänapäeval võimalikult ruttu ja kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mul on isiklikult hea meel, et ta on vormi kodustes tingimustes teinud/timminud, kuigi sa Holger käisid vist kuskil lasnamäe koolis põhja ladumas? Vähemalt sellest ajast mäletan B foorumis su sõnavõtte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 7:03 p.l. #359650ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd saate aru, kui olulised on geenid ja kui õigeid geene ei ole, siis jäätegi unistama sellisest vormist.
veebruar 14, 2014 at 7:10 p.l. #359651Archangel
MemberKui sul on jätkusuutlikust nii 8 aastat oodata vormi tegemisega, siis tõesti… aga me noored tahame tänapäeval võimalikult ruttu ja kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mul on isiklikult hea meel, et ta on vormi kodustes tingimustes teinud/timminud, kuigi sa Holger käisid vist kuskil lasnamäe koolis põhja ladumas? Vähemalt sellest ajast mäletan B foorumis su sõnavõtte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle ruttu ja kohe peale siuke jutt, kes veel lugenud pole: http://www.kaalustalla.ee/blogi/treeni-targalt-toitu-targalt/
Aga jah, paar aastat tagasi käisin vist jah ca. pool aastat lasnas jõusaalis. Mitu aastat nüüd möödas ja päris peast ei mäletagi enam, kuid midagi taolist see ajaperiood võis olla. Seda võib mõnes mõttes põhja ladumiseks pidada, samas tegin seal muidugi igasugu lollusi ka ja rapsisin niisama. Võib-olla oleks õigem öelda, et tõeline põhi sai laetud veel aastaid varem, kui veel Revalis siblisin.
Igastähes on kõik tehtud asjad vormi panustanud ning ühtegi asja ei saa kõrvale jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd saate aru, kui olulised on geenid ja kui õigeid geene ei ole, siis jäätegi unistama sellisest vormist.
Ma nii julgelt kõike geenide arvele ei paneks. Võib-olla on head geenid lihasmassi kasvatamiseks, võib-olla mitte. Kes seda öelda oskab. Nii mõnigi inimene, kes sarnaselt toitub või sarnaselt treenib näitab mulle koha kätte. Kas neil on ka head geenid?
Või on pigem asi selles, et kes minuga võrdväärset vormi teha ei suuda, ei oska lihtsalt teha?
Nii lihtne on kõik geenide arvele loopida. Elu on lill sellise suhtumisega. Ei saa hakkama? Sitad geenid. Ideaalne vabandus. Kellegil teisel läheb hästi? Tal on head geenid, joppas. Jälle endal hea olla, ei pea end kehvasti tundma, kuna endal sitad geenid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ratsionaalselt mõelda, siis pagan küll, kui kõikide minu treeningaastate peale selline vorm kedagi reaalselt üllatab, siis on küll maailmas ikka asjad päris pekkis ju tegelikult. Ma olen vaikselt nokitsenud mitme aasta vältel, igas aastas paar kilo liha peale ja paar kilo pekki vähemaks. Kui nii mõelda, siis on tegemist ju täiesti kesise arenguga.
IMO vaadake kasvõi HDTanelit, võrreldes minuga on mees kordades parema arengu läbi teinud. Ning selliseid on veel ja veel. Mehed kaotavad siin vähem, kui poole aastaga 10+ kilo pekki ja kasvatavad veel liha selga. Ning mõni siin imestab, et ma olen 3.5a vältel suht järjepideva treeninguga sellise vormi suutnud teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2014 at 7:36 p.l. #359655Sarge
MemberMa tegin pool aastat trenni ja siis jõudsin 55kg lamades surumises seeriaid teha. Praegu on nii, et tulevad tüübid jõusaali… teevad kaks nädalat trenni ja laovad seeriaks juba 60+kg peale. Ma tegin aasta aega trenni ja siis jõudsin 90kg jõutõmbe seeriaid teha. Vana klassivend käis teist korda trennis ja tegi juba 105kg seeriaid.
Hard work beats good genetics. Ehk siis peab olema töötahet ja järjepidevust.
Millegi pärast ülekaalulisust ka lükatakse geneetika süüks. Vaadata ülekaaluliste perekonda, siis on isegi loomad ülekaalulised… järeldused võib ise teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.veebruar 14, 2014 at 7:50 p.l. #359657Ak_47
MemberMingis videos rääkis Jason Blaha (icecreamfitness), kuidas tema 5×5 kava järgijad kükivad ja suruvad esimese aasta lõpuks juba kolmekohalisi numbreid – ma arvan, et see on täitsa mõistlik areng/tempo. Siinkohal peab tõdema, et lihtsuses tõesti peitub võlu. Palju kükki, mõõdukalt rinnalt surumist ja tükike jõutõmmet.
edit: või oli see ajavahemik isegi väiksem?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.