Archangel’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Archangel’i blogi
- This topic has 424 replies, 58 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2014 at 6:28 p.l. #357405
ROtter
MemberTegemist on iseloomu arendamise võttega. Ma harjutan end varem ärkama, harjutan end kohe päeva esimesest minutist alates olema produktiivne, astuma vastu raskustele ning leidma raskustest olenemata motivatsiooni. Kui ma suudan end kell 05.15 püsti ajada ning miinuskraadidega lume sisse sörkima minna, kui endal pole silmadki veel lahti läinud korralikult, siis mistahes katsumused ülejäänud päeva jooksul tunduvad ikka meeletult kergemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eksid. Ei ole nürimat treeningvahendit kui velol 1,5 tundi vändata ja ainult sellele tegevusele keskendudes.
jaanuar 15, 2014 at 10:03 p.l. #357421Marxengel
MemberRäägime ikka aiaaugust.
Aed ise, siis, VEEL kord:
kuidas sobib skolioosiga, lihasdüsbalanisiga, jne ‘mitteülekaalulisele’ see paremini? Lisaks veel nö keskealisele, kes on ka suhteliselt hilja alustanud.
jaanuar 16, 2014 at 5:29 e.l. #357425ROtter
MemberRäägime ikka aiaaugust.
Aed ise, siis, VEEL kord:
kuidas sobib skolioosiga, lihasdüsbalanisiga, jne ‘mitteülekaalulisele’ see paremini? Lisaks veel nö keskealisele, kes on ka suhteliselt hilja alustanud.
Vastus on siin:
http://www.livestrong.com/article/247565-can-i-run-or-jog-with-scoliosis/
jaanuar 16, 2014 at 6:24 e.l. #357426Marxengel
Member” In rare cases, your endurance may be affected by reduced lung capacity “
– what if, it is my case ?
jaanuar 16, 2014 at 9:45 e.l. #357434rennosport
MemberMul peaks põlved ammu pooleks olema.
Ma olen 160 kilosena ka jooksnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2014 at 10:53 e.l. #357438martinkink
MemberMul peaks põlved ammu pooleks olema.
Ma olen 160 kilosena ka jooksnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestlased ja nende hullused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõva värk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2014 at 3:22 p.l. #357439Archangel
MemberNeljapäevad on sellest aastast peale mul pm. tavatööst vabad päevad, kus saan hommikul veidi sisse magada. Seega tavapärase 6h asemel lubasin meeletud 7.5h.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eilsest poolest kilost pastast ning puhkepäevast ja taastusprotseduuridest on keha äksi täis. Siiski üldine olek veidi uimane olnud. Olen avastanud, et ma ei tahagi hommikuti kaua magada – tähendab füüsiliselt tahan, aga vaimselt ei taha. Mida kauem magan, seda uimasem kogu päev olen. Mingi aeg tagasi kirjutasin artikli “optimaalsest” unevahekorrast ning see number jäigi umbes 5.5-7.5h vahele. Ning mida kauem ma ise stabiilselt neid numbreid ka magan, seda enam leian, et vähemalt minu puhul vastab see tõele. Kui magan rohkem, mida ma vahest ka teen, siis olen terve päev uimasem ning ei ole päris õige tunne. Samuti rõhub peale ajakaotus.Aga olgu. Kiire klõps kah. Pilt on teravamaks veidi läinud.
jaanuar 18, 2014 at 10:39 e.l. #357534Archangel
MemberTäna teeb pikema seljatrenni ning siis vanni lõõgastuma. Lähen vaatan vast seekord midagi pasta asemele. Vbl mingi tort… hmmm.Väljas külm aga ilus päikeseline, peaks jalutama veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 18, 2014 at 1:31 p.l. #357536Tragl
MemberSamuti rõhub peale ajakaotus.Aga kuhu Sul nii kiire alati on? Elu ei pea olema ju maraton?
Aega valitseb ainult see, kes õpib laskma sel minna.
jaanuar 18, 2014 at 1:53 p.l. #357537Archangel
MemberAga kuhu Sul nii kiire alati on? Elu ei pea olema ju maraton?
Aega valitseb ainult see, kes õpib laskma sel minna.
Aeg on piiratud väärtus. Iga päev antakse sulle aega nagu taskuraha. Aga erinevalt rahast, kus allesjäänu saad sukasäärde pista või panka panna, ei saa aega tuleviku tarbeks kokku hoida. Kasutamata aeg on raisatud aeg.
Mul on liiga palju huvisid, eesmärke ning soove mida realiseerida, et ma saaks endale raiskamist lubada. Eks ma muidugi niigi raiskan iga päev oma aega, kuid ma vähemalt üritan seda raiskamist vähendada. Paljud eesmärgid mida ma saavutada tahan nõuavad aastaid ja aastaid pühendumist. Ma ei saavuta neid kunagi, kui elaksin suhtumisega, et “ah, küll jõuab”. Ei jõua. Ühegi valemiga ei jõua. Mul on järgmise 5a jaoks rohkem eesmärkide täitmisi plaanis, kui kolmel keskmisel inimesel kogu elu peale kokku.
Igaüks elab kuidas tahab, seda muidugi. Keegi ei keela oma vaba aega kulutada lõõgastumisele, hobidele, mis on vaid sinu enda jaoks, lähedastega olemisele jms. Aga sellisel juhul ei tasu ka kurta, kui ajapikku halli massi sisse vajud ning oled tugevamalt sõltuvuses ühiskonna ning keskkonna mõjutustest nagu näiteks finantsprobleemidest.
Ekstreemsed, meeletult ambitsioonikad eesmärgid ja unistused nõuavad ka samaväärselt ekstreemseid igapäevaseid pingutusi, et ellu viia. Niisama edukus sülle ei kuku.
jaanuar 18, 2014 at 1:59 p.l. #357538Sarge
Memberjaanuar 18, 2014 at 2:34 p.l. #357539Tragl
MemberAeg on piiratud väärtus. Iga päev antakse sulle aega nagu taskuraha. Aga erinevalt rahast, kus allesjäänu saad sukasäärde pista või panka panna, ei saa aega tuleviku tarbeks kokku hoida. Kasutamata aeg on raisatud aeg.
Mul on liiga palju huvisid, eesmärke ning soove mida realiseerida, et ma saaks endale raiskamist lubada. Eks ma muidugi niigi raiskan iga päev oma aega, kuid ma vähemalt üritan seda raiskamist vähendada. Paljud eesmärgid mida ma saavutada tahan nõuavad aastaid ja aastaid pühendumist. Ma ei saavuta neid kunagi, kui elaksin suhtumisega, et “ah, küll jõuab”. Ei jõua. Ühegi valemiga ei jõua. Mul on järgmise 5a jaoks rohkem eesmärkide täitmisi plaanis, kui kolmel keskmisel inimesel kogu elu peale kokku.
Igaüks elab kuidas tahab, seda muidugi. Keegi ei keela oma vaba aega kulutada lõõgastumisele, hobidele, mis on vaid sinu enda jaoks, lähedastega olemisele jms. Aga sellisel juhul ei tasu ka kurta, kui ajapikku halli massi sisse vajud ning oled tugevamalt sõltuvuses ühiskonna ning keskkonna mõjutustest nagu näiteks finantsprobleemidest.
Ekstreemsed, meeletult ambitsioonikad eesmärgid ja unistused nõuavad ka samaväärselt ekstreemseid igapäevaseid pingutusi, et ellu viia. Niisama edukus sülle ei kuku.
Sellega olen nõus, kuid mu küsimus oli suunatud millelegi muule.
Kas ei või olla nii, et see “edukus”, millest räägid, on tegelikult fatamorgaana, kaasaegse ühiskonna väljamõeldis? Kas ei või olla, et vahel liigume sirgel teel, aga tegelikult oleme teelt kõrvale sattunud? Kas ei või olla, et üritades ajaga võidu joosta, jookseb tema meist üle?
Daodejing. Kulgemise raamat I.
kulgetav kulg on püsitu kulg
nimetav nimi on püsitu nimi
nimetu on taevasmaa algus
nimetu on musttuhandete ema
sest
kui ei ihka püsivat
tema saladust näed
ihkad aga püsivat
teda piiratuna näed
ja edasi.
jaanuar 18, 2014 at 9:47 p.l. #357561Archangel
MemberKlaveriõpingud jätkuvad. Päev 27. Endiselt õpin ja toksin vaikselt. Bluesi teemat tahaks arendada küll, aga hetkel akordide tundmise vähesus piirab. Aga midagi annab toksida küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2014 at 1:47 p.l. #357671Archangel
MemberUus nädal jälle käes ning asjad liiguvad ikka vanamoodi. Täna võtsin asjaks ning puhastasin korralikult oma taimed ära. Suured palmid ning hakkasid teised tolmuseks muutuma. Täna vaja selja/rinna trenn teha ning nagu ikka, siis muid asju juurde. Kitarrimänguga on tänaseks kõik, hiljem klaverit ka veidi.
Kaal hommikul 95.3kg
jaanuar 22, 2014 at 11:11 e.l. #357781Archangel
MemberTaaskord päev trennidest puhkamiseks. Kuna eelmine nädal oli kolm seljatrenni ning koormused hakkavad juba omajagu suureks minema, siis on juba tunda, et kolmesele päevale järgneval nädalal on lihased üleüldiselt rohkem pinges. Aga selline eesmärk tegelikult ka on. See nädal tuleb kolm rinnatrenni, mis tähendab, et järgmine nädal on keha kindlasti päris, päris väsinud ja pinges, kuid siis tuleb nädala lõpus topelt puhkepäev ning toimub taastus ja ülekompensatsioon. Ning siis jälle otsast peale. Süsteem töötab.Lisaks otsustasin, et esialgu rohkem raskusi juurde ei pane vaid liigun kordustega kuni 15x peale. Niivõinaa kodus väga vahendeid pole ning hetkel on juba tunda, et raskuse maast lahti tõstmine, pukkidelt võtmine ja tehnika hoidmine on hakanud muutuma liiga kurnavaks. Ei oma pointi seda raskusenumbrit jõuga üles pressida – veidi kordusi juurde, hoiab tehnika korras ning küll areneb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.