Archangel’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Archangel’i blogi
- This topic has 424 replies, 58 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2014 at 9:15 e.l. #365826
pinepearl
MemberNii tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu.mai 7, 2014 at 9:21 e.l. #365829gmaster
MemberVäga huvitav lugemine, Arch.
Jälgisin sinu tegemisi kogu aeg, seda enam, et alguses valmistusin ise ka, aga koolitused ja hambapõletik rikkusid plaanid ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu võtan jälle hoogu üles ja jõukadu mingi 10-15%. Eks näis, mis sügis toob:)
mai 7, 2014 at 6:50 p.l. #365842Ruts456
MemberMis plaanid edasi?Kindlasti väikene puhkus ja üleüldine vaimu ja keha turgutamine. See nädal üle ei pinguta millegagi. Järgmine nädal aga hakkan suure tõenäosusega vaikselt uuesti dieedi peale mõtlema, sest järgmine võistlus on Juuli keskel Fitcampis. Aega on sinna omajagu, kuid samas on mul ka kõvasti üleliigset pekki veel. Seda viga ma enam teha ei taha, et hakkan viimastel nädalatel ekstreemsusi praktiseerima. Seega ongi paras aeg juba kohe dieedile mõtlema hakata ning teha seda mõistlikult, nii et ettevõtmist saab ka nautida.
Kui selle suvise võistlusega ühele poole saab, siis tuleb vist natukene pikem vaheaeg jälle ning seal loodan nõks kauemaks aja maha võtta. Kuid väga pikalt muidugi lebotada ei saa, sest siis ronib juba sügisene hooaeg peale ning miks mitte ka seal kaasa teha ning hoida head vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi ma ise pole kulturismi/fitnessi inimene(st, et ma ei võistle nendes), siis siiski pakub Sinu blogi väga palju huvitavat sisu ning iga uus postitus saab suure huviga üle loetud. Väga hästi saad blogimisega hakkama ja loodan, et selliseid sissekandeid, nagu Sinul, tuleb veel ja veel ja veel…
PS! Ootan siis Sinult Fitcampis väga teravat vormi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu!mai 12, 2014 at 1:18 p.l. #366077Archangel
MemberChillin vaikselt. Ilmad lähevad soojemaks ja see on hea. Vormi väga käest ära ei ole lasknud, mis on küllaltki hea saavutus kuna aktiivsus on omajagu vähenenud. Kõndida endiselt eriti ei saa. Varvas vaikselt paraneb, kuid arvatavasti läheb veel nädalakene aega, enne kui normaalselt käia saan. Läbi häda õnnestus eelmine esmaspäev apteeki komberdada ning hooldusvahendeid muretseda ja viimased nädal aega olen iga päev tasapisi seda varvast tohterdanud. Õnneks tundub, et mingit põletikku ega midagi ei ole, lihtsalt nagu varba ja sõrmede haavade puhul vahest juhtub, siis tugev löök võib lisaks esmasele vigastusele ka küüne lihasse lüüa. Sama juhtus ka mul – auk, kuhu varda lõin on heas seisus aga küüne ja liha kokkupuutekoht annab veel tunda – ei saa ju küünt vigastuse juures eriti eemale liigutada.
Trenne teen nagu ikka va. jalad mida hetkel treenida ei saa. Lihtsalt ei õnnestu ühtegi kükki ega välja-aste variatsiooni teha, kui ühe jala peale täies mahus toetada ei kannata. Tagaosa olen tegelikult sirgete jalgadega jõutõmbega treeninud, seal läheb koormus kandadesse.
mai 13, 2014 at 7:15 p.l. #366157Archangel
MemberKodused trennid jätkuvad. Endiselt jalgadele valu anda ei saa, kuid ülakehaga liiguvad asjad vanal moel edasi. Võistlustega kaasnenud ebakorrapärane treeninguperiood tõi kaasa selle, et nüüd on korralikult tehes isegi lihased järgmine päev tunda andnud. Nädalake veel ning usun, et olen täiesti vanas rütmis tagasi ning loodetavasti saab vaikselt areneda.
Hetkel ei ole ma enam üldse kindel, kas Fitcampi võistlustele lähen või mitte. Kirjas ma olen, ning veel mõni aeg tagasi oli plaan minna – kuid samas on selge see, et korralikust vormist olen veel päris kaugel. Ma ei ole päris kindel, et kas on mõtet dieeti nii meeletult pikaks venitada üheainsa nö. “casual” võistluse pärast. Eriti kui see tähendab seda, et pean pool suve end toiduvalikute osas piirama ja trenne eriti täpselt järgima.
Põhimõtteliselt olen kaloridefitsiidis või selle piiri peal tiksunud viimased 6 kuud ja veidi enamgi. Ütlen ausalt, et sellist sunnitud dieeti hetkel järgida ei taha. Aga kuna Fitcampini on veel paar kuud aega, siis eks vaatab seda asja jooksvalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 13, 2014 at 7:17 p.l. #366158Sarge
MemberÕla ja biitsepsiga on ikka korralikult õnnistatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2014 at 7:24 p.l. #366159Archangel
MemberÕla ja biitsepsiga on ikka korralikult õnnistatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas eks kui loogiliselt mõelda, siis on tegemist ka lihastega mida kõige lihtsam kodus treenida. Kuigi jah, meeletut koormust nad ei saa. Pigem vähem ja läbimõeldult. Mis neid pisikesi junne ikka peedistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2014 at 12:38 p.l. #366411martinkink
MemberÄkki jagad oma tõelist saladust, kuidas sa saledaks ja tugevaks said? (Muscle&Fitness magazine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )mai 28, 2014 at 6:30 e.l. #366927zwen
MemberUurin, kuidas praegu peale pikka dieeditamist kulgeb? Kuidas söömine – kas tõstsid kaloraaži TDEE peale või plussi? Kuidas vorm on?
august 14, 2014 at 6:42 p.l. #3695930ttt
MemberKuidasgi vaikseks on siin jäänud. Kas blogid nüüd mujal ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2014 at 6:47 e.l. #369597Invention
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võttis vist aja maha üldse fitnessist…
august 15, 2014 at 6:51 e.l. #369598martinkink
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tekitad siin paanikat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma juba lootsin, et tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2014 at 8:00 e.l. #369604SKG
MemberVõttis vist aja maha üldse fitnessist…
august 15, 2014 at 1:33 p.l. #215202Invention
MemberSelles ma nüüd natuke kahtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 15, 2014 at 4:25 p.l. #3696250ttt
MemberPigem lihtsalt puhkus ja tahtmine isekeski nokitseda ma loodan. Blogimine võib ju muutuda laisa täiskohaga tööks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.