Archangel’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Archangel’i blogi
- This topic has 424 replies, 58 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2014 at 8:36 e.l. #365401
Archangel
MemberKõhtu eraldi ei teegi või?
Eriti mitte. Kui meelde tuleb, siis teen tavalisi istulitõuse veidi. Ei ole eriline prioriteet. Mul keskkoht piisavalt jäme, et ei näe mõtet seda eriti treenida. Sixpacki enda saab niivõinaa siiski dieediga nähtavale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2014 at 8:39 e.l. #365402Sarge
MemberEriti mitte. Kui meelde tuleb, siis teen tavalisi istulitõuse veidi. Ei ole eriline prioriteet. Mul keskkoht piisavalt jäme, et ei näe mõtet seda eriti treenida. Sixpacki enda saab niivõinaa siiski dieediga nähtavale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma hakkasin nädal enne võistlusi kõhtu tegema ainult… haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Pärast esimest võistlust lõppes ka see entusiasm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 10:12 e.l. #365452Archangel
MemberAnd so it begins…

Tegelt tahtsin lihtsalt Virbi fitshopi kinkekaardi loosimises osaleda. Kuid muidugi on dieedi viimastel päevadel maiustamine omaette kaif.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 11:12 e.l. #365458Looduses6ber
MemberThe fu*k @ klaviatuur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ERITI kõrgete klahvidega I would hate it soo bad
mai 1, 2014 at 11:18 e.l. #3654590ttt
MemberMis mõtted pärast võistlusi on? Õgardad või tõstad järk-järgult kaloreid üritades kuivust maksimaalselt säilitada? Iseasi on see, kas on vaja kuivust säilitada.. rannahooaeg tulemas ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 11:23 e.l. #365460Archangel
MemberThe fu*k @ klaviatuur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ERITI kõrgete klahvidega I would hate it soo bad
Korralik klaver. Mehhaanilised klahvid. Kõrgem eluiga, põhimõtteliselt võimatu kirjutades klahvi kogemata mitte alla vajutada – on tunda, kui klahv registreeritakse arvuti poolt.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4179#ov
http://deskthority.net/wiki/Cherry_MX_Brown
Mis mõtted pärast võistlusi on? Õgardad või tõstad järk-järgult kaloreid üritades kuivust maksimaalselt säilitada? Iseasi on see, kas on vaja kuivust säilitada.. rannahooaeg tulemas ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks banketil tuleb ikka lolliks õgida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Edasi vaatan jooksvalt. Mõned päevad söön kindlasti üle normi. Lihtsalt, et vaimu turgutada. Kuid hiljemalt nädal peale võistlusi plaanin küll täiesti tavapärase rutiini juurde pöörduda. Arvan, et esialgu tiksun niisama ilma otsese suunata. Järgmine võistlus peale Pühapäeva on alles Juuli keskel ning sinna mitu kuud aega. Põrssaks kindlasti ei söö.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 11:27 e.l. #3654610ttt
MemberHea plaan. Põnev oleks just näha palju ja mida sa siis nendel päevadel sööd. Kuna sa niikuinii kindlaid toiduaineid ju ei väldi siis peaks kohanemine ehk kergem olema kui kana ja brokkoli dieedilt tulles? Mingeid erilisi isusid ka on hetkel või lihtsalt mida kalorirohkem seda parem?
mai 1, 2014 at 11:37 e.l. #365462Archangel
MemberHea plaan. Põnev oleks just näha palju ja mida sa siis nendel päevadel sööd. Kuna sa niikuinii kindlaid toiduaineid ju ei väldi siis peaks kohanemine ehk kergem olema kui kana ja brokkoli dieedilt tulles? Mingeid erilisi isusid ka on hetkel või lihtsalt mida kalorirohkem seda parem?
Ega ei tea isegi mida sööma veel hakkan, eks näis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isude koha pealt midagi ülispetsiifilist ei ole kuna ma ei väldi paaniliselt midagi – seega mingit üle mõistuse isu millegi järgi ei ole. Lihtsalt jah, kogustes on asi kinni. Kui shokolaad isutab, siis ma söön shokolaadi. Kuid ilmselgelt 10g shokolaadi ei ole piisav, et isust täiesti lahti saada, lol. Seega ma pigem olen see nädal vältinud koju toiduladude ostmist ning lihtsalt söönud seda mis on. Erinevad purgisupid, mis kapis seisnud olen ära söönud. Parim enne kuupäeva asjad ära tarbinud, et mitte raisku lasta jne.
Aga seda küll tõesti, et kui asjas on kaloreid, siis läheb ta kurgust alla nagu nalja ning küsiks juurdegi. Need purgisupid on ka ju mõeldud “neljale”, lol. Korraga läks sisse ning nagu põhjatusse auku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 3:26 p.l. #365483Archangel
MemberOlemine tühi, kuid pilt omajagu terav siit-sealt. Peaks ütlema, et viimase kuu jooksul on esimest korda elus kakspea ilusti joonistama hakanud. Üleüldse olen avastanud, et jalad lähevad mul oluliselt kuivemaks, kui ülakeha. Ei tea, kas see on pea igapäevase velol väntamise tulemus, või lihtsalt on seal rasva vähem või kaob kiiremini. Eks osaliselt on geneetiliselt see rasva paiknemine ja kadu küll.
Igal juhul ajab närvi veidi, sest physique’s on kama kaks millised su jalad.
mai 1, 2014 at 5:23 p.l. #365503martinkink
MemberJa juba teine kord kui sa meie poodi tuled ja mind pole seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks sinuga ikka pikemalt juttu puhuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 5:34 p.l. #365504Archangel
MemberJa juba teine kord kui sa meie poodi tuled ja mind pole seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks sinuga ikka pikemalt juttu puhuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks tulevikus anna täpsemat infi ja võtan arvesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 6:06 p.l. #365506biggereveryday
MemberPalju sul hetkel kaal ja vöö ümbermõõt on ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 6:20 p.l. #365507Archangel
MemberPalju sul hetkel kaal ja vöö ümbermõõt on ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal oli hommikul vist 88.5kg. Vöö ümbermõõt on ca. 85cm.
mai 1, 2014 at 7:29 p.l. #365511kristen.
Memberaga su pikkus, palju see hommikul oli ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 7:33 p.l. #365512Archangel
Memberaga su pikkus, palju see hommikul oli ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hah, oleks hea meetod mõõtmiseks, siis võib-olla huvi pärast isegi mõõdaks päeva lõikes. Mul on aga kõigest üks meetrine mõõdulint ja sellega on keeruline ennast mõõta. Usun, et eks ma ikka oma 185cm +/- paar senti olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.