Archangel’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Archangel’i blogi
- This topic has 424 replies, 58 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2014 at 2:40 p.l. #364043
Sarge
MemberEdastan mu trennikaaslase ühe probleemi, ise ei oska talle mingit selget vastust anda, äkki oleks võimalik vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis point selles, et ta raha kokkuhoiu mõttes sööb 10 muna päevas (1 pakk/10 muna kuskil 1.4 eurot vms) ja ta tahtis teada, kas see tegevus on kahjulik isegi siis, kui ta rasvaprotsent on kuskil 10 ja tegeleb aktiivselt trenniga ja on muidu nö. tervisliku eluviisiga.
Sorri, et vastan Archi eest. Aga ma ei saa su probleemist aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa mõtled, et kas 10 muna söömine päevas on tervisele ohtlik? Vastus on, et ei ole. Isegi, kui su rasvaprotsent on 3 või 30.
aprill 12, 2014 at 3:15 p.l. #364049Marxengel
Memberaprill 12, 2014 at 5:46 p.l. #364073Rambo vend
MemberMa uurisin netist muna kohta ja päris palju vastuseid leidsin, kus inimesed olid mingil hetkel munade vastu allergiliseks muutunud. Et 10 aastat sõid rahulikult väga palju (5+ päevas) ja korraga hakkasid alllergilised reaktsioonid tekkima. Aga kui ta kolesterooli jms pärast muretseb, siis see jah suht ümber lükatud praeguseks hetkeks.
aprill 12, 2014 at 8:33 p.l. #364095Archangel
MemberEdastan mu trennikaaslase ühe probleemi, ise ei oska talle mingit selget vastust anda, äkki oleks võimalik vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis point selles, et ta raha kokkuhoiu mõttes sööb 10 muna päevas (1 pakk/10 muna kuskil 1.4 eurot vms) ja ta tahtis teada, kas see tegevus on kahjulik isegi siis, kui ta rasvaprotsent on kuskil 10 ja tegeleb aktiivselt trenniga ja on muidu nö. tervisliku eluviisiga.
Ei ole põhjust karta, et muna niisama heast peast halvasti mõjuks, kui miski sellele arvamusele alust ei anna. Kui tervis korras, hea olla ning naudib oma munasööke, siis andku aga minna. Seda soovitaks küll, et muna eest ei tasu niipalju maksta. 10-se resti M suuruses mune leiab üldiselt ikka 1.- euri eest või nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi ei saa väita, et muna ei võiks probleeme tekitada – kuid ma ei ütleks, et ta olulises eristaatuses oleks. Allergiad ja seedeprobleeme esineb enamike toiduainete puhul ning välistada ei saa neid kunagi. Seega, kui annab kuskilt miski tunda, siis on ju lihtne pidurit tõmmata.
Tänasest päevast siis ka. Reval Cup’il käidud ning kahe mehe konkurentsis napilt II koht. Ei mingit üllatust tegelikult, sest Danel võitis eelmine nädal üldabsoluudi ning selge see, et ka tema see nädal ei maganud vaid tegi tublilt trenni ja dieeditas. Ma suutsin küll 700g kuivemana kohale tulla, aga see pole ilmselgelt piisav veel. Kuid see, et kaotus tuli napilt annab muidugi veidi rohkem motti. Olgugi, et olime ainult kahekesi, siis domineerimist järelikult ei olnud. Tema oli kuiv, mina poseerisin paremini. Selle lugesin Otsuse sõnadest välja hiljem.
Kahju, et Physique mehi nii vähe oli muidugi. Vähese konkurentsiga on alati veidi kehvem võistelda, sest saavutus tundub vähem väärt olevat. Antud juhul oleksin II koha jaoks võinud kasvõi otse kodust lavale tulla ning niisama end seal sügada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kuid selge see, et käega lööma ei läinud ning täies mahus sai kogu protseduur läbi tehtud. Vara kohale, mitu tundi grimmimist ja pumpamist ja tiksumist, tiksumist, tiksumist.Kodused ettevalmistused + 5h kohapeal enne võistlusi, et käia 1 minut laval ning hiljem 1 minut, et teada saada, et kaotasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2014 at 8:46 e.l. #364320Marxengel
MemberJah, mul on korduvalt olnud jalatalla lihaste ülekoormus, sääre luuümbrise põletik, seda vaatamata suht olematule jooksukoormusele. Need põletikud tekivad nii äkki, et arugi ei saa.
Aga nagu ma varemgi öelnud olen, siis iga inimene peab oma õppetunnid ise läbi elama, ega muidu targaks ei saa.
Kui need põletikud tekivad suhteliselt olematule jooksukoormusele vaatamata , äkki on hoopis asi niipidi, et et teke ei ole jooksmisega seotud? Vaid hüpotees.
aprill 27, 2014 at 12:21 p.l. #364102Archangel
MemberPikk nädal hakkab lõpule jõudma. Kuid veelgi pikem ja raskem nädal ootab ees, koos järgmise pühapäevase Balti Matšiga. Egas midagi, peab valmistuma. Kindlasti saab lõbus olema. Nagu ma aru saan, siis koondise buss on ka fännidele avatud. 40 eurot oli vist see summa mille eest saate kaasa reisida ning Lätis meid ergutada ja aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 27, 2014 at 12:29 p.l. #365155Marxengel
MemberKes see rippuva kõhuga mees on?
aprill 27, 2014 at 12:31 p.l. #365156Archangel
MemberKes see rippuva kõhuga mees on?
Rippuva kõhuga?
aprill 27, 2014 at 12:34 p.l. #365157Marxengel
Member2 võistleja vahel – ega seal kellelgi teisel ei ripu ka ju .
aprill 27, 2014 at 12:37 p.l. #365159Archangel
Member2 võistleja vahel – ega seal kellelgi teisel ei ripu ka ju .
Noh, mis ta niiväga ripub. Härra Arnold Tokko on lihtsalt hea söögi peal muutunud rõõmsalt ümaraks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2014 at 12:44 p.l. #365163Patella
MemberPalju õnne! Ilus sära ja rahulolu silmis.
aprill 27, 2014 at 1:04 p.l. #365166Archangel
MemberPalju õnne! Ilus sära ja rahulolu silmis.
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selline tore asjake veel eilsest.

Loodan, et mõne silmis on minu pidevad sõnavõtud erinevates foorumites veidikenegi nüüd suurema väärtusega.
Demagoogitsemine võib see olla, kuid praktilisi kogemusi ja saavutusi kiputakse ikka rohkem hindama. Kindlasti on viimaste nädalate kogemused ka mulle palju õpetanud. Võib-olla mitte midagi nö. “uut” teoreetilisel tasemel, vaid just pigem seda kuidas teooria ja praktika käsikäes nö. päris maailmas koos töötavad.
Kogu ettevalmistus on kinnitanud minu arusaama selle koha pealt, et iga Treener peaks olema paremini haritud just psühholoogia vallas ning iga võistleja peaks saama selle koha pealt juhendust või ise juurde õppima. Sest vormi tegemine iseenesest ei ole keeruline – paar põhitõde ja tuld. Kuid inimvaim on see, mis ajab asjad keeruliseks. Selle taha jäävad nii paljud saavutused. Seega seda asja peaks hakkama rohkem uurima.
aprill 28, 2014 at 5:16 e.l. #365192Archangel
MemberHommikune trenn käimas. Eilsest sai kraanid jälle kinni keeratud ning juba praegu on tunne, et pea on vatti täis ja olemine ebamugav. Kuid ega nalja pole, eelmise nädala laadimiste üleküllus on vaja maha põletada. Liha on jätkuvalt luudel küllaga, seega kannatab karmimat dieeti pidada. Kuigi ütlen ausalt, et ei taha enam.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle nädala plaanid on ca. 2000kcal defitsiiti iga päev. Nädala lõpuks olen nagu elav surnu vist, kui üldse vastu pean. Aga noh, võrreldes Imre toidulaua ja trennikoormusega on mul arvatavasti ikka iga päev rootsi laud ning diivanil pikutamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihased juba tühjenevad…
aprill 28, 2014 at 5:39 e.l. #365195Marxengel
Member-2000 kcal päevas – nädal aega? St. ca 1000 kcal päevas? Pane menüü ka kirja siia palun.
aprill 28, 2014 at 5:51 e.l. #365198Archangel
Member-2000 kcal päevas – nädal aega? St. ca 1000 kcal päevas? Pane menüü ka kirja siia palun.
Menüüd ei saa enne kirja panna, kui päev läbi on. Ei tea isegi veel mida ja kui palju söön. Mul käib see menüü valik jooksvalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vast pigem sinna 1500kcal kanti, võib-olla isegi rohkem. Energianälga kavatsen keha jätta, kuid mitte toitainete nälga – vähemalt seda üritan vältida palju annab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.