Archangel’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Archangel’i blogi
- This topic has 424 replies, 58 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2014 at 8:21 p.l. #360537
Lexusl
MemberHantlitõmme küljelt pidi hea lailihase stimulaator olema.
veebruar 25, 2014 at 8:31 p.l. #360538Archangel
MemberHantlitõmme küljelt pidi hea lailihase stimulaator olema.
Olen seda ka teinud. Kodune hantel on muidugi kõike muud kui mugav selle jaoks. Suured kangi kettad hantlivarrele külge kruvitud, raskused ebaühtlased.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vabandused… eks ma pööran seljale veidi rohkem tähelepanu tulevikus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2014 at 8:38 p.l. #360540Marxengel
Memberhttp://etv2.err.ee/vaata_seda/8c1afe52-4e95-4e19-9646-612f380cc60d
Ei juhtunud vaatama? Laupäeval kordus. Huvitav oleks veits asjalikumat arutelu teemal..
veebruar 25, 2014 at 8:50 p.l. #3605480ttt
MemberPõnev. Tuleb ära vaadata. Teen hetkel paastumise kohta lõputööd.
veebruar 25, 2014 at 8:54 p.l. #360550Marxengel
MemberPõnev. Tuleb ära vaadata. Teen hetkel paastumise kohta lõputööd.
Päris radikaalset lähenemist (eriti siinse keskkonna soovitustega võrreldes) propageeriatkse seal. Ja seda teevad *teadlased*.
Must-watch, kui ei karda niigi mürarohkesse teemasse uusi tahke juurde võtta.
veebruar 25, 2014 at 8:57 p.l. #360553Archangel
MemberPäris radikaalset lähenemist (eriti siinse keskkonna soovitustega võrreldes) propageeriatkse seal. Ja seda teevad *teadlased*.
Must-watch, kui ei karda niigi mürarohkesse teemasse uusi tahke juurde võtta.
Proovin hommikul ära vaadata, praegu kobin magama. Paastumine on äärmiselt huvitav teema väga mitmes mõttes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2014 at 8:59 p.l. #3605540ttt
MemberKindlasti vaatan ja alati annab “teadlaste” nimed ka järgi uurida ning nende tausta kontrollida. Seda ei karda, sest BBC dokk ei ole mingi allikas, millest infot hankida.
veebruar 25, 2014 at 9:22 p.l. #360560Ak_47
MemberAinuke harjutus mida Sa selja paksendamiseks? teha ei saa, on vist rack-pulls/deadlifts? Sul vist kükipuuri ei olnud kodus 200kg’ga
veebruar 26, 2014 at 4:20 e.l. #360572Archangel
MemberAinuke harjutus mida Sa selja paksendamiseks? teha ei saa, on vist rack-pulls/deadlifts? Sul vist kükipuuri ei olnud kodus 200kg’ga
.Aga ka ainult ettekallutatult tõmmete ja lõuatõmmetega on kolli-selg täitsa tehtav projekt.
Ideeliselt küll jah, tehtav. Eks ma ei peaks imestama, et minu tempo juures on suure selja jaoks veel paar aastat liiga vara.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2014 at 7:20 e.l. #3605790ttt
MemberIse olen avastanud, et selg tahab erinevalt teistest lihasgruppidest saada metsikult mahtu.
veebruar 26, 2014 at 7:29 e.l. #360580biggereveryday
MemberIdeeliselt küll jah, tehtav. Eks ma ei peaks imestama, et minu tempo juures on suure selja jaoks veel paar aastat liiga vara.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poksikott ülesse ja lõuatõmbed lisaks. Peaks suht häsi selga arendama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2014 at 10:49 e.l. #360631Archangel
MemberPean rohkem sööma. Mul on tekkimas sama probleem, mis Otil vahest. Kaal kukub liiga kiiresti. Eelmine laupäev enne oma suurt söömat olin 93kg. Suure söömaga tõusis esmaspäevaks 94.5 kiloni. Täna hommikul 92kg. Ja ma olen kaloraaži tõstnud, mitte vähendanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge see, et igapäevane aeroobne teeb oma tööd hästi ning keha on defitsiidis. Olen paari nädala taguse ajaga kaloraaži ligi 25% tõstnud. Enesetunne on hea. Rohkem toitu teeb alati tuju heaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 26, 2014 at 11:08 e.l. #360636eesti mees
MemberMina sain oma selja alles siis käima kui hakkasin raskustega varjupoksi tegema .Raskus aint 2kg. Algul tegin aint TRX, kordused isegi 2o tuuri aga selg oli ikka tpeenike. Natsa kumerust hakkas tekkima jah poksiga. Tundub isegi lõdvalt olles ilusti tihe ja toonuses.
veebruar 27, 2014 at 8:58 p.l. #360799Archangel
MemberSuht tavaline päev täna, selle vahega, et hommikul magasin pikalt. Neljapäevad on sellised. Kokku vist ca. 11h, mis võrreldes tavapärase 6h-ga on päris korralik laks. Aga väga hea oli, ilmselgelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homseks paar huvitavat asja plaanis. Tundub, et liigun Revalisse ning räägin ühe mehega veidi trenni tegemisest ning muudest asjadest. Selline personaaltreeningu värk plaanis.Ülehomme aga arvatavasti linna peale. Lootsin küll, et saab nädala ilusti plaanipäraselt mööda saata, kuid elu vajab elamist. Kuna plaanin linna minna jala, samas päeval niisama veel jalutada, siis arvan, et põletan sellise koguse energiat, et võin end linna peal ogaraks süüa ja juua ning ärgata ikka kuivemana, kui varem. Ise pakun, et homme kõnnin 20 kilti täis. Oleks lahe. Peaks sammulugeja hankima, kaua võib lampi pakkuda.Tänane vormi siis täis kõhuga selline. Keerasin just kausi putru ja protein fluffi endale sisse ning nüüd ägisen. Hea uni, siit ma tulen.
veebruar 28, 2014 at 6:46 e.l. #359379Archangel
MemberHommikune pilt on ka päris okei. Eks nüüd läheb selle rasvaprotsendi allasaamisega huvitavaks. Pakun, et siit punktist edasi tahab lihas juba kaasa minna. Kuna seda nagu eriti palju loovutada ei tahaks, siis peab üritama rasvakadu hästi kontrolli all hoida. Saab olema huvitav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poseerimise koha pealt tundub, et käed veidi õlajoonest kõrgemale tõstes annab siiski parima efekti selja jaoks. Õlaga samal piiril muudab käed suuremaks, aga minu puhul ma arvan, et on mõtekam panustada selja detailsuse väljatoomisele. Käed jäävad igal juhul piisavalt suureks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.