ÄRATUS!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ÄRATUS!!!
- This topic has 45 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
mai 13, 2009 at 2:10 p.l. #195996
Mart Muru
MemberMa tunnen ennast veidi süüdi, et spetsialistide teemades ka sõna võtan. Spetsialistid pole ise väga innukad küsimustele vastama ja noh, keegi võiks ju vastada. Minu teadmised on piiratud, üritan aidata selles valdkonnas, mida enamvähem tunnen. Vahel astun ämbrisse, aga mis teha, inimesed eksivad.Nii et inimesed, nagu mina on hakanud “libaspetsialistideks”. Oleks rohkem aktiivseid spetsialiste (kiidusõnad härra Otterile), siis poleks ka halbu nõuandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei teagi, kas mina ja ka teised libaspetsialistid peaksid nüüd teiste abistamise lõpetama või mis..
“Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)”
Sellega saad edukalt kontrollida kui asjalikud sinu postitused tegelikult on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt esineb siin foorumis selliseid sõnavõtjaid, kes tõesti kohe mitte kui midagi ei mõista ning ajavad lihtsalt tühja mula…
mai 13, 2009 at 2:20 p.l. #195998rinaldo
Member“Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)”Sellega saad edukalt kontrollida kui asjalikud sinu postitused tegelikult on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt esineb siin foorumis selliseid sõnavõtjaid, kes tõesti kohe mitte kui midagi ei mõista ning ajavad lihtsalt tühja mula…
Neid ikka esineb, selle pärast herr Kalmus teema üles võttiski.
mai 13, 2009 at 2:36 p.l. #196008Mart Muru
MemberNeid ikka esineb, selle pärast herr Kalmus teema üles võttiski.Las siis “saidikuningad ja alaspetsid” kustutavad ebasobivad kommentaarid ära ning rahu majas..
Teine võimalus oleks foorumikasutajatele või registreerijatele teadmiste test korraldada..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik kes testi läbinud, saavad endale mingisuguse märgi, mis annab neile õiguse kommenteerida ning aidata..
Testi mittesooritajatel/läbikukkujatel on õigus ainult abi küsimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen täitsa kindel, et selliseid probleeme esineb peaagu kõikides foorumites..
mai 13, 2009 at 2:38 p.l. #196009Kristjan-Johannes Konsap
MemberNojah, oleneb kui metsa panna. Mina tuginen raamatutest ja artiklitest loetule, lisaks teen hetkel fitnessi- ja kulturismi esimese astme treeneri pabereid. Kui ma millegagi mööda panen, siis pisiasjadega, mis kellegi tervist küll ei kahjusta.Nagu ma ennist ütlesin, kui teemat väga ei valda, siis katsun sõna mitte võtta.
Kunagi ütles selle kohta Dr Mardna nii: “Kõige suuremad spetsialistid on ikka teise kursuse arstitudengid.”
mai 13, 2009 at 2:44 p.l. #196014Cobrita
MemberLas siis “saidikuningad ja alaspetsid” kustutavad ebasobivad kommentaarid ära ning rahu majas..Teine võimalus oleks foorumikasutajatele või registreerijatele teadmiste test korraldada..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik kes testi läbinud, saavad endale mingisuguse märgi, mis annab neile õiguse kommenteerida ning aidata..
Testi mittesooritajatel/läbikukkujatel on õigus ainult abi küsimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen täitsa kindel, et selliseid probleeme esineb peaagu kõikides foorumites..
Test oleks küll lahe asi
mai 13, 2009 at 3:47 p.l. #196034younger
MemberWFF ja PRO-MM on mu järgmine eesmärk küll jah, kas olen juba selle aasta novembris oma vormiga niipalju rahul, et sinna minna või aasta hiljem näitab aeg. Ütlen ka seda , et mind rahuldaks ainult sealne esikoht. Mis see mulle annaks ja mis see v-olla mulle “maksma” läheb…Las see jääb minu teada.
Super. Vara jah veel treeneriks hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja üks mõttetera ka Sulle:” Mida suurem on kiirus, seda parem peab olema kaitse” Seda ei tohi unustada ja 20. aasta pärast võid ka presidendiks hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 4:05 p.l. #196038builder
MemberTasuliseks kui muuta, siis alafoorumi rubriik, mille nimi peaks olema küsi spetsialistidelt. Mina arvata lahkun tasulisest keskkonnast, kui terve foorum tasuline. Muideks hinnavaatluse foorumis see variant olemas 25 krooni eest vist said igasugu loba ajada teatud aeg. Et täitsa poolt , kel soov järelaitamistundide vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mingi sümboolne summa ju voiks olla, kuhu siis koonduks jutt anekdootide ja muu eluise teemade kohta. Ja üks erand , teemasid saab lugeda, aga postitada enne ettemaksu tasumata foorumi külastaja ei saa.
mai 13, 2009 at 4:28 p.l. #196040joker
MemberNo asi ju täidsa loomulik. Rahvas vahetub. Uued huvilised tulevad suure innuga lehele, kes enda jaoks jõusaali avastanud.
Mõnes mõttes õige ka – tekib küsimus, nahhui vaja arvutis tuindide viisi surfata. Küsin küsimuse, saan vastuse ja trenni end teostama
Siis tulevad jälle uued ja uued noored ja alagajad, kellel pole praegusest arutelust aimugi. Küsivad taas oma küsimused. Treeneritel kopp ees vastamisest, sest tundub et koguaeg korrutatakse ühte ja sama … aga tegelikult korrutatakse seda ju erinevatele inimestele. Selline see treeneritöö on. Räägid tundide kaupa inimesega, aga nädala pärast on inimesel huvi kadunud. See on ja jääb nii.Tasuta ei viitsi lõpuks keegi enam midagi teha. Ja õige ka samas. Inimene tahab tasuta nõu ja selles vääringus ta ka nõu saab.
On aretatud ka seda siin portaalis kus teatud nädalapäeval teatud kellaajal istub mõni tegija jutukas, aga see idee kaua ei püsinud mäletatavasti kuna huvi kui selline oli tegelikult 0.
Samuti on eraldi foorumid – küsi nõu spetsialistidelt jne. Eriti nendes alamfoorumites elavat arutelu ei toimu. Vaevalt, et see elavneks kui peaks veel peale maksma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi ei ütle algajale või lihtinimesele sellised meie kulturismimaailma suurnimed eriti midagi.
Mis lisab usutavust sellisel alal on kindlasti eeskuju. Raske on uskuda lodevat või õllekõhuga treenerit, kes jahub kui ilus ja lihtne kõik on, aga miks krt ei toimi see asi siis su enda peal või sa ei järgi seda?
Ehk mis lisaks postitusele nö turvalisust või kvaliteeti oleks näiteks avatari pilt endast kus ka reaalselt tulemus või vorm näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siin tuleb jälle muidugi see teema – mis peaks motiveerima? Ilmselt seesama “sittagi” kuna tegemist freakide alaga kus sissetulekud on teada ja asi püsib koos rohkem tänu sellele, et oled ala fänn.
Ja mis on õige või vale? Suured kordused, suured raskused, süsivesikud, aeroobne, kreatiin või mitte … igaüks usub seda mis tahab.
mai 13, 2009 at 4:50 p.l. #196042Bonsuna
MemberNo asi ju täidsa loomulik. Rahvas vahetub. Uued huvilised tulevad suure innuga lehele, kes enda jaoks jõusaali avastanud.Mõnes mõttes õige ka – tekib küsimus, nahhui vaja arvutis tuindide viisi surfata. Küsin küsimuse, saan vastuse ja trenni end teostama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis tulevad jälle uued ja uued noored ja alagajad, kellel pole praegusest arutelust aimugi. Küsivad taas oma küsimused. Treeneritel kopp ees vastamisest, sest tundub et koguaeg korrutatakse ühte ja sama … aga tegelikult korrutatakse seda ju erinevatele inimestele. Selline see treeneritöö on. Räägid tundide kaupa inimesega, aga nädala pärast on inimesel huvi kadunud. See on ja jääb nii.Tasuta ei viitsi lõpuks keegi enam midagi teha. Ja õige ka samas. Inimene tahab tasuta nõu ja selles vääringus ta ka nõu saab.
On aretatud ka seda siin portaalis kus teatud nädalapäeval teatud kellaajal istub mõni tegija jutukas, aga see idee kaua ei püsinud mäletatavasti kuna huvi kui selline oli tegelikult 0.
Samuti on eraldi foorumid – küsi nõu spetsialistidelt jne. Eriti nendes alamfoorumites elavat arutelu ei toimu. Vaevalt, et see elavneks kui peaks veel peale maksma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi ei ütle algajale või lihtinimesele sellised meie kulturismimaailma suurnimed eriti midagi.
Mis lisab usutavust sellisel alal on kindlasti eeskuju. Raske on uskuda lodevat või õllekõhuga treenerit, kes jahub kui ilus ja lihtne kõik on, aga miks krt ei toimi see asi siis su enda peal või sa ei järgi seda?
Ehk mis lisaks postitusele nö turvalisust või kvaliteeti oleks näiteks avatari pilt endast kus ka reaalselt tulemus või vorm näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siin tuleb jälle muidugi see teema – mis peaks motiveerima? Ilmselt seesama “sittagi” kuna tegemist freakide alaga kus sissetulekud on teada ja asi püsib koos rohkem tänu sellele, et oled ala fänn.
Ja mis on õige või vale? Suured kordused, suured raskused, süsivesikud, aeroobne, kreatiin või mitte … igaüks usub seda mis tahab.
Et siis ärme tee-muuda midagi, las olla nagu oli, las lohiseb edasi? Isandad vaikivad, sest hetkel on nii, veel, kasuikum, neile. Mul ka savi, tahtsin ainult paremat-parimat, a-nu välja tuli ik nagu alati. /nagu minul, alati, kui soovite
/mai 13, 2009 at 4:55 p.l. #196044joker
MemberEt siis ärme tee-muuda midagi, las olla nagu oli, las lohiseb edasi? Isandad vaikivad, sest hetkel on nii, veel, kasuikum, neile. Mul ka savi, tahtsin ainult paremat-parimat, a-nu välja tuli ik nagu alati. /nagu minul, alati, kui soovite
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /Eino ega mina ei otsusta midagi … lihtsalt avaldasin arvamust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis seal ikka vaielda. Tee siin avalikult EKFL-le või Fitness.ee-le ettepanek, mis oleks see jõud-hind, mis paneks sind motiveeritult vastama? Või noh samas küsimus kõigile tipptegijatele, et aktiivsemalt vastata küsimustele.
See, et lehel tipptegijad varjudena kükitavad, see on kindel … aga mis paneks vastuseid kribama …
Või teise nurga alt .. miks ei vastata või ei julgeta vastata või ei taheta vastata…
Muidugi lahendus on leida ka keegi kindel frukt, kes igale uuele küsimusele paneb foorumi-lingi kus juba teemat arutletud.
mai 13, 2009 at 5:15 p.l. #196050Arnold
MemberEKFL tegeleb peaasjalikult allpool tooduga sarnaste üllitiste väljaandmisega.
Noortele kohustuslikuks lugemiseks ja ka kõigile teistele foorumlastele – loe ja kopeeri siit!
mai 13, 2009 at 5:21 p.l. #196052rait83
Member“Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)”Sellega saad edukalt kontrollida kui asjalikud sinu postitused tegelikult on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt esineb siin foorumis selliseid sõnavõtjaid, kes tõesti kohe mitte kui midagi ei mõista ning ajavad lihtsalt tühja mula…
Vahepeal on mulje jäänud, et justkui osad vennad siin ainult nende FITTIDE pärast postitusi teevadki.
mai 13, 2009 at 5:23 p.l. #196053Jarmo Oberst
MemberVahepeal on mulje jäänud, et justkui osad vennad siin ainult nende FITTIDE pärast postitusi teevadki.FITte saab ainult asjalike postituste eest. Cräpi eest ei saa midagi.
mai 13, 2009 at 5:31 p.l. #196056Bonsuna
MemberEKFL tegeleb peaasjalikult allpool tooduga sarnaste üllitiste väljaandmisega.Noortele kohustuslikuks lugemiseks ja ka kõigile teistele foorumlastele – loe ja kopeeri siit!
See on muidugi hea viide, aga see võiks olla esilehel. PEALKIRJAGA: ” PÕHITÕED” vms.
mai 13, 2009 at 6:43 p.l. #196081Mansel
MemberFitness.ee pealehele võikski panna link “algajatele” ehk uutele, kes leiavad kiiresti vastuse ja ei kirjutaks siis foorumise korduma kippuvaid küsimusi. Vahepeal käis teema läbi, et teha ” vikipeedia”, kus saaks leida küsimustele vastused jällegi. Kaugele see jõudis?
Ja teha foorum tasuliseks on suht lollus, sama hea oleks maksustada neid kasutajaid, kes panevad ülesse igasuguseid mõttetusi. Arvan, et huvi selle ala vastu kaob veel kiiremini.
Tuleb leida mingi efektiivne lahendus, et ka spetsialisteidel oleks motivatsiooni siin oma tarkust jagada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.