Skip to main content

appi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    lebe
    Member

olen oma normaal kaalust üle umbes 3 kg ja tahax seda maha saada aga kuna käin koolis ja õppimine võtab suhtliselt palju aega siis trenniks jääks aega vaid 2 päeval argupäeviti ja siis nädalavahetusel. plaaniks oli korra nädalas aeroobikasse, siis ujumas käia ja jõusaalis käia. nädalavahetustel oleks siis nt teinud madala pulsi sagedusega kalüpsol 30 min ja siis kõhulihaseid erinevatele lihasgruppidele.

kuna trenn ei ole just kõige koormavam siis leian et oleks vaja efektiivset menüüd mis aitaks kaalu langetada. kui keegi oskab aidata siis palun saadke mulle söömis soovitusi.

olen oma normaal kaalust üle umbes 3 kg ja tahax seda maha saada aga kuna käin koolis ja õppimine võtab suhtliselt palju aega siis trenniks jääks aega vaid 2 päeval argupäeviti ja siis nädalavahetusel. plaaniks oli korra nädalas aeroobikasse, siis ujumas käia ja jõusaalis käia. nädalavahetustel oleks siis nt teinud madala pulsi sagedusega kalüpsol 30 min ja siis kõhulihaseid erinevatele lihasgruppidele.

kuna trenn ei ole just kõige koormavam siis leian et oleks vaja efektiivset menüüd mis aitaks kaalu langetada. kui keegi oskab aidata siis palun saadke mulle söömis soovitusi.

Keegi ei saa ju sulle midagi soovitada kui ei tea milline sa välja näed ja kuidas sa praegu sööd.

Yx_naine
    Member

plaaniks oli korra nädalas aeroobikasse, siis ujumas käia ja jõusaalis käia. nädalavahetustel oleks siis nt teinud madala pulsi sagedusega kalüpsol 30 min ja siis kõhulihaseid erinevatele lihasgruppidele.

kuna trenn ei ole just kõige koormavam siis …

Kui arvad et treeningud, mis siin üles lugesid, pole piisava effektiivsusega siis ehk tuleb sul seda koormust muuta, toitumist tuleb nagunii jälgida

ujumise kestvus näiteks – kuigi ujumine kaalu langetamise kohast pole kuigi effektiivne on ta üldiselt väga hea tegevus

aeroobika – sel puhul oleneb mis stiili aeroobikat oled teinud, võibolla tasuks mõni teine stiil valida

ja kalüpsel 30 minti – no vaat öeldakse et rasvade põlemine algab treeningu 20-30 minuti järel

kui selle treeningu eesmärk on rasvi põlema panna siis tuleks teha seda pikemalt vähemalt 45 minti tundub mulle, või siis selle 30 mindi järel veel pool tundi aeroobsemat liikumist

kõhulihased võib veel sinna otsa muidugi alati teha

rasvapõletamise kohta lugesin äsja kuskilt et kui teha hommikul tühja kõhuga trenni siis energiat hakkab organism ammutama depoorasvadest, sest kuskilt mujalt saada pole

kust seda lugesin ei mäleta

kuidas õigem ja tervisele ohutum oleks ka täpselt ei tea, ehk mõni teadjam kommenteerib?!

Arnold
    Member

Soovitaks pöörduda mõne tuntud personaaltreeneri poole , nt. Kiivikas , Koovit, Antson, Tiits…

Natuke se teenus muidugi maksab , kuid kokku hoitud aeg ja saavutatud tulemus korvavad kuhjaga makstud raha.

Allavõtmisel on oluline, et kulutame rohkem , kui tarbime – kaloreid siis.

<_<“> Omalt poolt soovitan bodypumpi ja tasakaalustatud dieeti.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.