Apiii
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Apiii
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2008 at 8:47 p.l. #15421
cate
MemberMure selline. Peale lapse sündi olen tõeliselt hädas oma kaalu ja veel enam rasvaga, mida 9 kuu jooksul sai kogutud. Katsun süüa võimalikult tervislikult. Nüüd on kaal püsinud sama juba 1,5 kuud. Kerge stress hakkab tekkima sellest et kaal ei taha langeda. Kus Tartus oleks võimalik pääseda mõne personaaltreeneri või hoopis toitumis spetsialisti jutule? Tahaks et pingutused lõpuks ka vilja kannaksid.
oktoober 28, 2008 at 9:01 p.l. #170463undisputed
MemberNo näiteks Marek Kalmus Turu tänava spordihoones siis http://www.tartusport.ee/1399
oktoober 28, 2008 at 9:22 p.l. #170465Bonsuna
MemberNo näiteks Marek Kalmus Turu tänava spordihoones siis http://www.tartusport.ee/1399Minugi poolest aga sel nädalal mind seal pole. Alates järgmisest esmaspäevast olen taas tööpostil kella 16.00-20.00 E-R
oktoober 29, 2008 at 7:11 e.l. #170480masterofceremony
MemberSoovitus:
Mulle naisele öeldi, et nii kaua, kui lapsele rinda annad, siis pole mõtet kaaluga mängida, las ta püsib praegu sellel tasemel, mis 1,5 kuud on püsinud, sest kehal on praegu primaarne tegevus lapsele piima toota. Ja kui laps rinda enam ei võta, siis võid edasi mõelda kaalu langetamisele ja rasvapõletusele.
Ei ole mina välja mõelnud seda, vaid see naistearsti jutt oli.
oktoober 29, 2008 at 7:23 e.l. #170482jrx
MemberJäreldus: kaal ei ole kohe oluline, küll aga võib normaalselt trenni hakata tegema kohe. Saab lihased vormi ja pärast tuleb rasvapõletus ka kergemini!
oktoober 29, 2008 at 7:29 e.l. #170483FG
MemberSoovitus:Mulle naisele öeldi, et nii kaua, kui lapsele rinda annad, siis pole mõtet kaaluga mängida, las ta püsib praegu sellel tasemel, mis 1,5 kuud on püsinud, sest kehal on praegu primaarne tegevus lapsele piima toota. Ja kui laps rinda enam ei võta, siis võid edasi mõelda kaalu langetamisele ja rasvapõletusele.
Ei ole mina välja mõelnud seda, vaid see naistearsti jutt oli.
Ja ongi õige jutt.
Kui imetad, siis tõesti ära toidule piiranguid sea, söö piisavalt ja võimalikult mitmekesiselt. Trenni võiksid aga küll teha – see aitab väikse lapse kõrvalt nii vaimu värske hoida kui ka füüsise eest hoolitseda.
Kui imetamise lõpetad, soovitaks minagi sul spetsialisti poole pöörduda ja toitumiskava võtta.
Edu ja õnnetumisi!
oktoober 29, 2008 at 9:24 e.l. #170489cate
MemberSuur aitäh kõigile vastajatele. Rinnaga ma enam last ei toida u kaks kuud. Seega katsun end käsile võtta ja muretseda endale toitumiskava. Aitäh sellegi poolest.
oktoober 29, 2008 at 11:31 e.l. #170500Annika Pärtel
MemberToitumiskava ei ole siiski nälgimise kava, ärgem unustagem. Tubli treener koostab kava nii, et värske ema saab hea vormi, samas ei hakka haarama maiustuste järele, nagu paljudel seda imetamise ajal suur kihk teha on. Laske koostada omale TERVISLIKU TOITUMISE KAVA, mis ühtlasi toetab uuestialanud treeninguid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.