Anxu projekt :)
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Anxu projekt :)
- This topic has 35 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2010 at 10:59 e.l. #265217
Kassisilm
MemberMul olid väga äärmusliku näited tõepoolest (pean silmas neid suppe ja hamburgereid). Aga teemaalgataja Anxu`le soovitan küll karbiga toit kaasa võtta. Olen ise nt ka eelmisel õhtul valmis teinud karbitäie, kui pole parasjagu mõnest toidukorrast alles jäänud. Kuna pole olnud võimalust kohapeal toitu soojaks teha, siis läheb ta ka külmalt kenasti alla. Kahjuks ideid väga jagada pole, kuna muud polegi kaasa pakkinud kui näiteks kana/riisi/köögivilja, kiireks vahepalaks enne trenni näiteks kala/lehtsalati/leivaviilu, samuti olen näiteks mingis topsikus jogurtit võtnud, mille enne veel fooliumisse mässisin. Aga sedamoodi jätkates võib kaasa võtta üsna paljusid koduseid toite, lõunani säilivad enamus asjad täitsa normaalselt. Palju hullem on tõesti nälga jääda.
EDIT: Minu meelest poleks paha ka näiteks poest läbi hüpata, kui võimalus on. Nt kodujuustu müüakse ju väga mugavates topsikutes. Ise olen pargis puu varjus salatit söönud, kuna muud ei jäänud lihtsalt üle.
aprill 15, 2010 at 11:07 e.l. #265219Alfonze
MemberMinul tööl külmik ja päeva toite keeruliseks ei aja, alati on kuivained sahtlis (kookoshelbed, kakao, kaneel, pähklid, seemned, lisaks ka oliiviõli pudel laual) ja esmaspäeval viin külmikusse kohvikoore, tuunikala ja kohupiima, samuti tomatid porgandid jne. köögiviljad, massiperioodil hoian ka seal täisteraleiba enne trenni söögikorraks. Iga päev suht sarnased söögikorrad tööjuures olenevalt kas mass või kuivatamine käsil ja kogu lugu. Söögikord võtab aega 5-10 min (kohupiima valmis segamine ja pärast topsi pesemine on siis see 10 min variant) ja söön lauataga, see tegevus niivõrd rutiinne, et ei pane tähelegi ja ei oska kurta ka meeletult vahelduse vajaduse üle. Kui vaheldust vaja, mängin hommikuse või õhtuste toidukordadega, kokku on toidukordi 6.
aprill 19, 2010 at 2:35 p.l. #265721Kassisilm
MemberMul on nii kahju, et inimesed alustatud projektid sageli pooleli jätavad.. mina ei ole selline ja seepärast mulle ei tule pähegi, et keegi teine võiks nii teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti inetu on asja juures see, et teised annavad nõu, kulutavad oma aega ja sõrmi kirjutamisele/nõuannetele ja tulevad ideega kaasa, vb on üks isend isegi suuremas vaimustuses, kui projekti algataja ise. Ma oleks hea meelega siin teemas edasi kribanud.aprill 19, 2010 at 3:00 p.l. #265725hehee
MemberMul on nii kahju, et inimesed alustatud projektid sageli pooleli jätavad.. mina ei ole selline ja seepärast mulle ei tule pähegi, et keegi teine võiks nii teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti inetu on asja juures see, et teised annavad nõu, kulutavad oma aega ja sõrmi kirjutamisele/nõuannetele ja tulevad ideega kaasa, vb on üks isend isegi suuremas vaimustuses, kui projekti algataja ise. Ma oleks hea meelega siin teemas edasi kribanud.Inimene pole viis päeva kirjutanud. Natuke lühike aeg ehk põhjapanevate järelduste tegemiseks?
aprill 19, 2010 at 3:04 p.l. #265726Kassisilm
MemberNo siis ma loodan, et ma ikka eksin.
“> Pettumus lihtsalt oli üle pea, 5 päeva tundub pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2010 at 3:07 p.l. #265727daemonium
“> Eriti inetu on asja juures see, et teised annavad nõu, kulutavad oma aega ja sõrmi kirjutamisele/nõuannetele ja tulevad ideega kaasa, vb on üks isend isegi suuremas vaimustuses, kui projekti algataja ise. Ma oleks hea meelega siin teemas edasi kribanud.Et siis re succumbere non oportebat verbis gloriantem,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole see nii lihtne.
No minul võttis enda kätte võtmine aega aastakümneid …
nii et mis on paar päeva sellega võrreldes,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.