Antidepressant vs alkohol
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Antidepressant vs alkohol
- This topic has 52 replies, 31 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
detsember 31, 2009 at 1:21 p.l. #246557
gmaster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milline on päris ja milline mängu antideprekas? SSRId on üks antideprekate vorme. Alkoholitaluvus antideprekate tarbimise korral on individuaalne, parem oleks vältida ikkagi.No seda küll, aga üldiselt töötab vist cipralex natuke teistmoodi kui näiteks xanax, ses suhtes:) Vähemalt mina olen nii aru saanud, et SSRId on n.ö. pehmemad:)? Väljendasin vist jah veidi kehvasti end enne, eks ta ikka vist kuulub sinna antideprekate alla:)
detsember 31, 2009 at 1:22 p.l. #246560emmimees
MemberSiinkohal tegelikult hiiliks natuke teemast kõrvale ja tahaks küsida Teilt, kes te anti-depressante kasutate, et kuda nad mõjuvad? St uimaseks teevad? Ärevuse vastu aitavad ka? Trennis ei anna tunda? jneMulle perearst ka korduvalt tahtnud neid pähe määrida, aga ma pole julgenud neid võtta.
Olen kasutanud, otseselt uimaseks ei tee, kuigi kindlasti on see kõrvalnähtudes kirjas. Neid kirjutatakse ka ärevushäire raviks jah. Trenn ei tohiks nende all küll kannatada, pigem just aitavad vaimselt kui on midagi viga. Toimib ta nii, et pärsib serotoniini(peaks olema rahulolu hormoon) tagasihaaret organismis, st suurenab sisaldust vereringes, on ka teistsuguseid AD olemas, mis mõjutavad teisi hormoone ka…
detsember 31, 2009 at 1:26 p.l. #246566emmimees
MemberNo seda küll, aga üldiselt töötab vist cipralex natuke teistmoodi kui näiteks xanax, ses suhtes:) Vähemalt mina olen nii aru saanud, et SSRId on n.ö. pehmemad:)? Väljendasin vist jah veidi kehvasti end enne, eks ta ikka vist kuulub sinna antideprekate alla:)Cipralex ja Xanax on 2 täiesti erinevat asja, üks on antidepressant ja teine on RAHUSTI, mis on narkootiline aine, mille tarbimine peaks olema väga kontrollitud ja mida võetakse täiesti erinevalt AD´st…
detsember 31, 2009 at 1:33 p.l. #246576gmaster
MemberCipralex ja Xanax on 2 täiesti erinevat asja, üks on antidepressant ja teine on RAHUSTI, mis on narkootiline aine, mille tarbimine peaks olema väga kontrollitud ja mida võetakse täiesti erinevalt AD´st…Tänud, üritan oma teadmisi täiendada siis:)
(ja muide mida sa mõtled selle all, et peaks olema väga kontrollitud? Ses suhtes et ikka kirjutatakse välja ja öeldakse võta niipalju ja nii tihti, mis seal enam kontrollida? Mõlemad on retseptiga ju niikuinii)
detsember 31, 2009 at 1:37 p.l. #246580Arx07
MemberOlen kasutanud, otseselt uimaseks ei tee, kuigi kindlasti on see kõrvalnähtudes kirjas. Neid kirjutatakse ka ärevushäire raviks jah. Trenn ei tohiks nende all küll kannatada, pigem just aitavad vaimselt kui on midagi viga. Toimib ta nii, et pärsib serotoniini(peaks olema rahulolu hormoon) tagasihaaret organismis, st suurenab sisaldust vereringes, on ka teistsuguseid AD olemas, mis mõjutavad teisi hormoone ka…Suht positiivne tagasiside Su poolt, et kui midagi on siis Sa üldiselt soovitad antideprekaid jah?
Missuguseid Sa muidu võtsid?
detsember 31, 2009 at 1:41 p.l. #246585Aken
MemberParem üldse mitte selliseid asju süüa, kui just väga hull asi pole. Kõigest saab ise üle, tuleb lihtsalt pingutada ja oma mõtlemist muuta. Nähtud, tehtud. Ärevusega on veel lihtsam. Tihti tekivad ärevushäired teatud olukordades ja neid olukordi välditakse, see on aga väga vale tegu ning süvendab probleemi.
detsember 31, 2009 at 2:04 p.l. #246600emmimees
MemberSuht positiivne tagasiside Su poolt, et kui midagi on siis Sa üldiselt soovitad antideprekaid jah?Missuguseid Sa muidu võtsid?
Ei soovita, kui vähegi võimalik, siis väldi, ma vastasin lihtsalt Su küsimustele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise krõbistasin erinevaid …Paroxetin, Flux, Sertral. Flux on kõige lahjem.
(ja muide mida sa mõtled selle all, et peaks olema väga kontrollitud? Ses suhtes et ikka kirjutatakse välja ja öeldakse võta niipalju ja nii tihti, mis seal enam kontrollida? Mõlemad on retseptiga ju niikuinii)rangelt kontrollimist seepärast, et rahustitest võib kergelt sõltuvusse jääda, kõik inimesed ei võta neid nii nagu arst ette näeb, sama lugu unerohuga
detsember 31, 2009 at 9:57 p.l. #246642undisputed
MemberÜldiselt ei juhtu midagi, see hoitaus on alati ravimitel igaks juhusk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2010 at 12:10 e.l. #246654-SMALLVILLE
MemberÜldiselt ei juhtu midagi, see hoitaus on alati ravimitel igaks juhusk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled sa kindel ???

Proovi järgi ehk arvad teisiti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh imuunsüsteem on inimestel teine ja mõnel võib mõjuda ja teisel mitte.jaanuar 1, 2010 at 12:24 e.l. #246655emmimees
MemberAsi ei ole immuunsüsteemis. Alko teeb inimese labiilseks ja üldiselt see ei lähe kokku AD eesmärgiga!
jaanuar 1, 2010 at 3:03 p.l. #246694PulseR
MemberMind üllatab see, et nii paljudel inimestel siin on olnud kokkupuude antidepressantidega..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2010 at 3:34 p.l. #246707PulseR
MemberKas tõesti on siis nii suured probleemid depressiooni ja stressiga?
Samas olen kuulnud ka, et antidepresandid mõjutavad ka meeste suguelu positiivselt – nimelt pidavat antidepresandid pikendama meeste vastupidavusaega suguühtes.
Kindlasti on antidepressantidel ka teisigi funktsioone, aga siiski on jätkuvalt hämmastav, kui paljud siinsest rahvast on nendega kokkupuudet omanud.
jaanuar 1, 2010 at 3:35 p.l. #246708emmimees
MemberMis teha, perearstid kirjutavad neid väga kergekäeliselt välja. Äri värk ka vist…
jaanuar 1, 2010 at 5:24 p.l. #246736Arnie
MemberMuidugi, ravimitööstus on üks suurimaid tööstuseid üldse.
jaanuar 2, 2010 at 1:55 p.l. #246831MMArtist
MemberTarvitan koos ja probleeme pole. Pea võib kõvasti valutama hakata ainult niiet hoia valuvaigisti lähedal.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.