Ansjuu- blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Ansjuu- blogi
- This topic has 237 replies, 33 voices, and was last updated 7 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2014 at 7:03 e.l. #371432
smitser
Member
PS! Ei väsi kordamast, et pole olemas täiskükki, vaid selle nimi ongi kükk. Kui öeldakse kükk, siis see tähendabki ass to the grass.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on õigus, kükk muidugi!
We all gonna die, but I prefer to die later.
oktoober 2, 2014 at 4:04 e.l. #371465Ansjuu-
MemberHommikust!
Eile trennis oli õlg/rind/triitseps:
1. Rinnalt surumine kangiga 5x5x 37,5 kg
2. Lendamine masinal: 3x8x 45 kg
3. Õlapress: 4x10x 7,5 kg
4. kangi tõsted lõua alla: 3x10x 10 kg+ z-kang
5. Hantli tõsted ette: 3x10x 4 kg
6. hantli tõsted küljele: 3x8x 5 kg
7. triitseps blokil: 5x7x30 kg
Tundsin end trennis väga kehvasti ning nõrgana. Hiljem eelmise päeva kaloreid kokku arvutades nägin, et olin liiga vähe söönud, seega võis põhjus ka selles olla. Eile oligi selle nädala viimane trenn, nüüd on kuni järgmise nädalani puhkus.
Seniajani kõike head ja edukaid trenne Teile.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2014 at 9:22 e.l. #371472SKG
MemberKas ainult õlapressist ei piisa?
Ma jätaks need ülejäänud õlaharjutused esialgu ära.
oktoober 2, 2014 at 10:55 e.l. #371475Ansjuu-
MemberKas väheks ei jää? Mitu seeriat sel juhul tegema peaks, kui ainult ühe harjutusi kavasse jätaks?
oktoober 2, 2014 at 11:17 e.l. #371476argoll
MemberKas väheks ei jää? Mitu seeriat sel juhul tegema peaks, kui ainult ühe harjutusi kavasse jätaks?
Mina isiklikult jätaks õlapressi, hantli tõsted küljele ja lisaks valiks ühe õla tagaosa harjutuse.Kui Sa oled algaja, siis soovitaks õla tagaosa mõnel spets masinal teha, sest hantlitega on alguses suht keeruline seda tunnetust saavutada.
A.
oktoober 2, 2014 at 11:51 e.l. #371478SKG
Arvan, et ei jaa. Void ju 6 seeriat teha kui kardad, et jaab.
See on minu jaoks umbes sama “mottekas” kui peale kykiseeriaid minna jala sirutus- ja koverdusmasinatele lihaseid isoleerima… Taiesti ebavajalik, eriti veel algajale.
Nn. isoleerimisharjutused on mahajaanud lihasgruppide jareleaitamiseks, aga algajal selliseid probleeme veel pole, kuna koik on no. “maha jaanud”.
Ola tagaosale void teha face-pulle. Saad 2 yhe hoobiga – seljayleosale/trapetsile ka koormust. Seljapaeval naiteks.
oktoober 7, 2014 at 6:23 e.l. #371689Rosaalie
MemberVäga inspireeriv ja huvitav ning ilusate piltidega blogi. Palun jätkata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2014 at 3:19 p.l. #371706Ansjuu-
MemberTere!
Minu nädalavahetus möödus Tallinnas sellisel üritusel nagu Tallinn International Horse Show. See on suurim ratsaspordiüritus Eestis. Tegelesin ka ise lapsepõlves ratsutamisega, seega hobused on mul ikka veel südames.
Pilt võistlustest:

Suurem osa päevast möödus Saku Suurhallis. Toitumine oli üsna kaootiline neil päevadel. Hommikuks sõin täisterakaerahelveste asemel õunamaitselisi kiirputrusid ning viimasel hommikul tegin endale munaputru. Päeva jooksul toitusin enamasti kohupiimatorudest. Igatahes parem variant, kui Hesburgerist ostetud kiirtoit, mida enamik pealtvaatajatest seal sõid. Päris õudne oli vaadata, kuidas vanemad oma ülekaalulistele lastele burgereid ning friikartuleid sisse söötsid. Ühel päeval käisin ka restoranis söömas. Tellisin riisi kana ja köögiviljadega, kuid kana ma seal sees vist ei näinudki või oli seda väga vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Riis kana ja köögiviljadega:

Hommikusöögid:

Trenni ma neil päevadel teha ei jõudnudki. Kui välja arvata reede õhtu, kui öömajja jõudes tegin 4×20 sügavat kükki, 4×15 kätekõverdust, 5x 1 min planku ja 4×10 kitsa haardega kätekõverdust ( Kitsa haardega tegin põlvede peal, neid ei jõua varvaste peal teha).
Esmaspäeval pidasin üle pika aja patupäeva. See oli mul juba paar nädalat tagasi plaanis, kuid otsustasin, et näen veel paar nädalat vaeva enne, kui selle ära teen. Menüüs oli kõik, mis sisaldas nisujahu ja kakaod. Nüüd lähen oma massiperioodiga rahulikult edasi, kõik isud said rahuldatud ning tunnen end jälle hästi. Õhtul peale söömist oli väga halb olla ning hommikul oli korralik toidupohmakas, kuid peale tänast trenni oli enesetunne juba parem.
Eile oli jalatrenn. Proovisin ka sügavale kükkida ja tuleb tunnistada, et see on tõesti parem variant, kui need kükid, mida ma siiamaani teinud olen. Ja isegi põlved ei andnud tunda. Ilmselt homme on väga valus istuda ja astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kükid: 5x8x 45 kg
säär püsti: 4x15x75 kg
Jalgade kõverdamine trenažööril: 4x6x37,5 kg
Jalgade sirutus ette: 4x9x32,5 kg
Smithil taha- ja kõrvaleasted: 3x7x52,5 kg
+ kõhtu 8 seeriat
Eile ma telefoni jõusaali kaasa ei võtnud, seega kükkidest videot ei saanud teha. Võtsin siis täna telefoni kaasa ja nüüd saan oma kükitehnikat näidata. Kuigi ma pole kindel, kas täna valusate jalgadega näeb see päris selline välja, kui eile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niisiis.. Täna oli selja- ja biitsepsitrenn.
Jõutõmme: 3x6x 55 kg
Alaselg pingil: 3x12x10 kg
Blokil allatõmbed pealthaardega: 4x8x37,5 kg
Tõmbed vastu kõhtu: 5x5x40 kg
Biitseps z-kangiga 5x8x 10 kg+ kang. Tuleb tunnistada, et biitseps oli täna väga väsinud ning harjutus tundus raske. Võib-olla seetõttu, et jätsin selle kõige viimaseks. Tegin uue video ka. Kas nüüd on kangi hoidmise tehnika õige?
Tegelikult on mul ka üks küsimus toitumise kohta. Massi kasvatamiseks on mitmeid erinevaid meetodeid. Üks on pikem, mitmeid kuid kestev massiperiood ning teine võimalus on mängida dieedi – ning massiperioodi tsüklitega. Kuna ma võtan kaalus väga kergelt juurde, siis ma eelistan teha lühema massiperioodi, ligikaudu 4 nädalat ning siis paariks nädalaks kaloraaži alandada umbes 300-400 kcal võrra ning seejärel taaskord massiperiood. Mida arvate sellisest jaotusest? Mainiks ära, et minu jaoks pole oluline tulemuste saavutamise kiirus. Kui mass kasvab tsükliteks jaotatuna aeglasemalt, siis see pole minu jaoks probleem. Suurem probleem on minu jaoks see, et kui ma massiperioodil hakkan liigselt kaalus juurde võtma, siis ühel hetkel võin paanikasse sattuda ja veelgi rohkem seda kaloraaži alandada.
Praeguseks olengi proovinud sellist varianti, et 3 nädalat oli mu kaloraaž 2300 ning 2 nädalat 1900-2000 ning tunnen end hästi. Näen, et peegelpilt on mitmeid kordi parem, kui massiperioodi alguses ning samal ajal pole ma ka selline..pehme, nagu sel ajal, kui kaloraaž 2300 peal on. Loodetavasti saite mu probleemist aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2014 at 4:19 p.l. #371707martinkink
MemberKükk on täitsa ilus
Biitsepsi tõste ka uhke.
Ja see viimane küsimus. Ise küsid, ise vastad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2014 at 4:22 p.l. #371709priibe
MemberMa endast rääkides, prooviks vähem üla keha kiigutada ja laseks aeglaselt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2014 at 6:07 p.l. #371721MaPo
Member” Mul on igapäevane ülevaade sissesöödavatest toidukogustest ning kaloraaž on kindlalt paigas. Alguses oli muidugi tihti libastumisi, eriti nädalavahetustel, kui lubasin endale rohkem, kui oleks pidanud. Praeguseks ajaks on patupäevi harva ning suudan ennast talitseda. Toidulaualt on kadunud suhkur, valge sai ning kõik kommid, krõpsud, limonaadid ja muu ebatervislik on ammu juba minevik.
Esimesed 8 kuud tegelesin kaalu langetamisega ning kaotasin selle ajaga umbes 8 kg. “
Võib olla on mingi ultimate masterplan kahe silma vahele jäänud mul, aga sellisele jutule järgneb nüüd mingi “massiperioodi” jutt.? Mis imeasja mõned üritavad. “hakkasin 1. aastat oma keha eest hoolitsema ja võtsin kasutusele hardcore kulturistide sõnavara. Koomiline väheke.
Viimases biitsepsi videos on seda massi ju küll ja küll, tegeleks sellega..
oktoober 7, 2014 at 6:35 p.l. #371722martinkink
MemberMa endast rääkides, prooviks vähem üla keha kiigutada ja laseks aeglaselt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See väike kiikumine on seistes paratamatu. Ei ole nii oluline. Scoti pingil saaks täiesti liikumatuks, aga jah, nagu mainisin, selline väikene kiikumine, las olla, midagi ei juhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2014 at 6:37 p.l. #371723priibe
MemberSee väike kiikumine on seistes paratamatu. Ei ole nii oluline. Scoti pingil saaks täiesti liikumatuks, aga jah, nagu mainisin, selline väikene kiikumine, las olla, midagi ei juhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh jah, eks viimased tõmbed tulevad sellise, kiikumisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas jah, eks igal ühel oma arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2014 at 6:47 p.l. #371724SKG
MemberKüki puhul on kangihoidjad vähe kõrged sinu jaoks kui pead varvastele tõusma kangi vabastamiseks. Parem lase konksud madalamale ja mine kangi alla rind väljas, selg sissepoole kaardus. Terve keha eelpingestatult. Saad ise ka kohe aru kui suur vahe on. Vähendab ka vigastuse ohtu kuna selg on kohe õiges asendis. Suuremaid raskusi nii maha võttes on väga risky business. Sama asi kangi tagasi pannes, võid olla peale seeriat väsinud ja kuskile kõrgele seda hüpitada…
oktoober 7, 2014 at 7:54 p.l. #371725argoll
MemberKükk on täitsa ilus
Mitte täitsa ilus, vaid suht ideaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.