Ansjuu- blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Ansjuu- blogi
- This topic has 237 replies, 33 voices, and was last updated 7 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2014 at 2:17 p.l. #371372
Ansjuu-
MemberNii nii. Jõusaalis käin Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubis. Minu arvates mõnus hubane saal.
Eilne planeeritud jalatrenn lükkus tänasesse päeva. Peale pikka iseendaga vaidlemist pidin lõpuks siiski tõdema, et kool peaks olema tähtsuselt esikohal, seega otsustasin, et enne ei tohi trenni minna, kui koolitööd on tehtud.
Pühapäeva hommik algas pannkookidega. Peale panin kodust kreegimoosi.

Lõunaks ja õhtuks sõin värskekapsasuppi, sest absoluutselt ei viitsinud uut sööki tegema hakata:

Nagu eelnevalt mainitud, tegin täna jalatrenni:
1. kükid: 1x 12×45 kg, 4x 9×50 kg
2. jalgade kõverdamine kõhuli: 4x6x35 kg
3. Jalgade sirutamine ette: 3x9x30 kg
4. Säärte sirutused: 4x15x75 kg
5. Taha ja küljele asted kangiga Smithil 3x 8x 50 kg ( Ma tegelikult ei tea, kuidas seda harjutust nimetatakse, aga astun ühe jalaga teise jala tagant mööda. Väga mõnus harjutus tagumikulihastele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Lisaks tegin veidi kõhtu:
Keretõsted kaldpingil raskusega 4x 12
Rippes põlvede tõsted: 3×15
Söök peale trenni: Tatar tomatiga + kohupiim

Sel nädalal on mul võimalus veel homme ning ülehomme saali minna. Neljapäeval ilmselt teen kerge aeroobse trenni, sest sõidan neljapäeval Tallinnasse International Horse Show’le ning tagasi tulen alles pühapäeval. Seega homme selg/rind+ biitseps ja kolmapäeval õlg+triitseps.
september 29, 2014 at 3:06 p.l. #371373priibe
MemberTatar/kodujuust/hapukoor/paprika – My favorite meal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2014 at 5:43 e.l. #371382smitser
Memberwow!
Täiskükke teed?
jalgade sirutus taha on küll väga hea raskusega, suurem kui sirutus ette???
september 30, 2014 at 7:14 e.l. #371386martinkink
MemberKükivideot siis paluks
september 30, 2014 at 10:06 e.l. #371396Ansjuu-
MemberKükki tehes üritan minna nii alla, et jalad oleksid põrandaga paralleelsed, seega täiesti sügavale ei tee, kahjuks siis hakkab põlvedele. Järgmises jalatrennis üritan ka video teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jalasirutus ette on sp. madalama raskusega, et seal teen ka rohkem korduseid.
september 30, 2014 at 10:37 e.l. #371397martinkink
MemberKui teed kükki põrandale siis see teebki kõõlused ja sidemed tugevamaks. Kord nädalas teha täiskükki siis on väga hea. Pärast venitad jalad 360kraadi läbi, veidi rullid ja näed kuidas hakkavad jalad kasvama ja põlved lähevad tugevamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2014 at 10:48 e.l. #371398Ansjuu-
MemberOkei, võtan kuulda. Igasugune hea nõu on oodatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2014 at 11:12 e.l. #370536smitser
MemberMina küll ei soovitaks täiskükki kellelegi, kellel on põlvedega probleeme. Eks enesetunnet on vast kõige tähtsam jälgida. Mul põlved veits pekkis ja väga selgelt on väidetud mitme spetsialisti poolt (ortopeed, füsiterapeut), et täiskükk on 100 % out. Ja kuna ma ise tunnen ka et asi on päris jama kui teha üle poolküki, siis olen kavast välja jätnud. Ilmselt ei ole siin olemas lõplikku tõde, Nagu tihtipeale kipub olema…
september 30, 2014 at 11:30 e.l. #371400martinkink
MemberMina küll ei soovitaks täiskükki kellelegi, kellel on põlvedega probleeme. Eks enesetunnet on vast kõige tähtsam jälgida. Mul põlved veits pekkis ja väga selgelt on väidetud mitme spetsialisti poolt (ortopeed, füsiterapeut), et täiskükk on 100 % out.
Kindlasti ei sobi kükk 100% kõigile. Pigem 90%le inimestest.
september 30, 2014 at 12:42 p.l. #371063elfriide
Membervenitamine on ka üks väga tricky teema ja selle kohta oleks kasulik veidi rohkem uurida. ise olen küll valdava osa raamatust e paberkandjalt lugenud, seega selle ümberkirjutamine oleks veidi keeruline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://breakingmuscle.com/mobility-recovery/stretching-doesnt-work-the-way-you-think-it-does
september 30, 2014 at 12:48 p.l. #371037martinkink
MemberMõistusega venitamine. Ma ei räägi siin keskaja piinapinkidest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2014 at 12:48 p.l. #371401Ansjuu-
MemberTäna tegin saalis selga ja biitsepsit.
1. Alaselg pingil: 3x 12×12,5 kg
2. jõutõmme: 3x5x55 kg
3. Tõmbed blokil ülevalt alla: 4x7x35 kg
4. Tõmbed blokil vastu kõhtu: 5x5x40 kg
5. Biitseps püsti z-kangiga: 3x6x 10 kg+kang
6. Biitseps istudes fikseeritult: 3x7x 10 kg +kang
Proovisin ka kummi abiga lõuga tõmmata pealt haardega, kuid jõudsin ainult poole peale mõned kordused, lausa hale hakkas endast. Nii äpu olen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimastel nädalatel olen täheldanud randmevalu biitsepsit treenidest, mõnes trennis on olukord eriti halb. Täna avastasin, et z-kangiga tehes ei anna randmed peaaegu üldse tunda. Seega ilmselt jäängi mõnda aega ainult z-kangi kasutama.
Hommikusöök:

Minu igahommikune traditsioon: Pean kooli kaasa võtmiseks kohupiima kokku segama:

Vahepalaks taaskord kohupiim:

Lõunaks tegin kanafileed pruuni riisi ja tomatiga ning kõrvale närisin värsket peeti. Peedi avastasin alles kuu aega tagasi, varem see mulle ei meeldinud, kuid nüüd meeldib seda niisama närida, kui hea ja magus peet on.

Täna peale trenni: Olukord on palju parem, kui paar nädalat tagasi.

Tegin ka püsti seistes biitsepsi kõverdamisest video, kuid kas ma pean selle kõige pealt kuskile üles laadima ning siis siia lingi panema, youtube nt?
september 30, 2014 at 1:11 p.l. #371402martinkink
MemberKõigepealt youtube ja siis link siia.
Ka mina ei suuda sirge kangiga biitsepsit teha. Teengi ainult z-kangiga. Randmed ei saa nii palju koormust ja on loomulikumas asendis. Kõik neutraalse haardega asjad “säilitavad” randmeid. See on täitsa OK teha terve elu z-kangiga biitsepstõsteid.
Küsimus, miks sa alaseljatõsteid enne jõutõmmet teed? Soojenduseks?
september 30, 2014 at 1:15 p.l. #371403Ansjuu-
MemberTegelikult teen ma neid vaheldumisi tavaliselt. Võrreldes eelmise nädalaga võtsin seeriaid vähemaks. Eelmine nädal tegin mõlemat harjutust 5 seeriat. Seekord tegin mõlemat 3 seeriat.
september 30, 2014 at 1:16 p.l. #371404priibe
MemberKus juures, mina teen sirge kangiga ja täiesti ok on.
Sellise kangiga ma mujal pole selliseid kange kohanud, kui ainult myfintessis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.