Ansjuu- blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Ansjuu- blogi
- This topic has 237 replies, 33 voices, and was last updated 7 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 24, 2014 at 4:42 p.l. #370986
Ansjuu-
MemberNüüdseks 24 päeva, alustasin antud kavaga 1. septembrist.
On midagi väga valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2014 at 4:48 p.l. #370988martinkink
MemberSuur maht, muud ei midagi. Raskused vist väikesed, muidu vist kaua vastu ei peaks. Seni aga – keep going
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2014 at 4:55 p.l. #370990Ansjuu-
MemberHmm, okei.. Ma siis üritan veidikene tagasi tõmmata. Mitu harjutust ning mitu seeriat trenni jooksul optimaalne oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2014 at 5:05 p.l. #370991martinkink
MemberSõltub inimesest ja treenitusest. Ott teeb ka siin 100 seerialisi trenne – seal on ka aastakümned treeningud taga. Sina teed praegu 28 seeriat seljale. Eile tegid 18 seeriat biitsepsile. Mitu harjutust, oleneb sinust endast kui palju tahad erinevaid harjutusi teha.
Samas ma ei ütle midagi mahu kohta. Kui sinu keha võtab seda hästi vastu siis tee edasi. Mina nt sureks, seega ei saa ma sinu kavale vastu vaielda. Kui töötab, siis töötab. Inimesi on erinevaid. Kas areng oleks parem/halvem kui harjutusi vähendada, ei oska ma öelda. Kõik sõltub.
Raskused suurenevad?
september 24, 2014 at 5:15 p.l. #370992Ansjuu-
MemberRaskused vaikselt suurenevad jah, kuigi ma ei aja trennis otseselt raskusi taga, pööran eelkõige õigele tehnikale tähelepanu. Aga iga paari nädala tagant lisan ikka veidi raskusi juurde.
september 24, 2014 at 5:20 p.l. #370993priibe
MemberPäris, hea sul jõutõmme on minu jõutõmbest ainult 15kg väiksem
, Häbi häbi mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tubli iseenesest, ma ise pole siiani seda söögi asja läbi hammustanud, et kuidas ja mida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Siis ajangi veel näpuga järge paberitelt jms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vaadates jalgu tõesti, järgmine Bikiinifitnessi staar ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2014 at 2:20 e.l. #371020Ansjuu-
MemberJõutõmbes mul ikka koos kangiga 55, st. raskuseid on peal 30kg. Aga jõutõmme on küll harjutus, mille hea meelega jätaksin oma kavast välja, kui see nii hea harjutus poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ajan ka enamvähem näpuga järge, igapäevaselt kaalun toitu ja kirjutan üles. Mulle meeldib, kui mul on asjast ülevaade. Aga Bikinifitness jääb kindlasti ära. Ma pole piisavalt edev, et lavale ronida. Ma käin igasugustest lavadest väga suure kaarega mööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 25, 2014 at 4:55 e.l. #371023Annika Pärtel
MemberEks alguses on hea toite kaaluda, et tekiks nö õige silmamõõt, hiljem siiski ei soovita- kui just võistlusteks ei valmistu, siis nii pedantselt ei ole küll vaja tavaharrastajal kõike teha, piisab, kui õppida kuulama oma keha ja selle vajadusi. Samamoodi on enese kaalumisega- mõni, kes teeb seda igapäev, võib ükspäev avastada, et ta peale kaalunumbri midagi muud ei näegi ja vorm paranemise asemel hoopis halveneb. Aga eks see muidugi kujuneb aja jooksul välja- oskus juba ilma kaaluta omale toitusid valida ja kombineerida, samuti oskus enese vormi vaid peegli ja enesetunde abil hinnata. Kõige tähtsam asja juures on siiski see, et tunneksid end ise hästi, oskaksid ka piisavalt puhata ja samuti vahel toidu osas ka järeleandmisi teha- sest ka seda on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2014 at 5:17 e.l. #371025Sarge
MemberTäna siis oli seljatrenn. Trenni kestus u. 50 minutit.
1. Blokil tõmbed vastu kõhtu: 4x8x35 kg
2. Jõutõmme 5x5x55 kg
3. Keretõsted alaseljapingil: 5x10x12,5 kg
4. Tõmbed blokil kitsalt ette: 4x8x 30 kg
5. Õlakehitused hantlitega 3x 12x 17,5 kg
6. Hantlitõmme kummargil? ( Ei oska öelda, kuidas seda harjutust nimetatakse) 4x 10x 12,5 kg
7. face pulls 3x12x35 kg
Kas ülalt tõmbeid ei olegi seljale?
Milleks keretõsted, kui kavas on juba jõutõmme. Milleks õlakehitused, kui kavas on juba jõutõmme ja face pulls?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2014 at 7:09 e.l. #371030Ansjuu-
MemberEks alguses on hea toite kaaluda, et tekiks nö õige silmamõõt, hiljem siiski ei soovita- kui just võistlusteks ei valmistu, siis nii pedantselt ei ole küll vaja tavaharrastajal kõike teha, piisab, kui õppida kuulama oma keha ja selle vajadusi. Samamoodi on enese kaalumisega- mõni, kes teeb seda igapäev, võib ükspäev avastada, et ta peale kaalunumbri midagi muud ei näegi ja vorm paranemise asemel hoopis halveneb. Aga eks see muidugi kujuneb aja jooksul välja- oskus juba ilma kaaluta omale toitusid valida ja kombineerida, samuti oskus enese vormi vaid peegli ja enesetunde abil hinnata. Kõige tähtsam asja juures on siiski see, et tunneksid end ise hästi, oskaksid ka piisavalt puhata ja samuti vahel toidu osas ka järeleandmisi teha- sest ka seda on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tunnen end veel ebakindlalt koguste osas, kui toitu ei kaalu. Aga eks ajaga õpin lõpuks ilma kaalumata ka toidukoguseid arvestama. Järelandmisi olen teinud küll, aeg-ajalt suudan ikka mõne jäätise oma makrodesse ära mahutada. Selles mõttes, et ma ei tegele mingi enesepiitsutamisega, kui ikkka tunne, et ei jõua trenni minna, siis ei lähe ja kui tunnen, et tahan midagi magusat, siis leian enamasti võimaluse, et see oma kaloraaži sisse ära mahutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2014 at 7:15 e.l. #371032Ansjuu-
MemberKas ülalt tõmbeid ei olegi seljale?
Milleks keretõsted, kui kavas on juba jõutõmme. Milleks õlakehitused, kui kavas on juba jõutõmme ja face pulls?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See blokil kitsalt ette tõmme on ju ülalt tõmme või pole? Muidugi hea meelega lisaks lõuatõmbed oma kavasse, kui neid teha jõuaks. Aga kahjuks ma veel end üles tõmmata ei jõua
Vot, need on head küsimused. Kahjuks ma pole treening- ega toitumisalaseid koolitusi läbinud ning olen selles asjas päris algaja, seega pole mu treeningkava kindlasti kõige mõistlikumalt üles ehitatud. Olen lihtsalt üks isehakanu, kes naudib jõusaalis rassimist. Seega igasugused soovitused ja õpetused on teretulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2014 at 8:14 e.l. #371042elfriide
MemberSarge soovitusi tasub kindlasti kuulata ja tema küsimused on juba ise soovitused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2014 at 8:30 e.l. #371043martinkink
MemberSee blokil kitsalt ette tõmme on ju ülalt tõmme või pole? Muidugi hea meelega lisaks lõuatõmbed oma kavasse, kui neid teha jõuaks. Aga kahjuks ma veel end üles tõmmata ei jõua
Pane kummid jalgade alt läbi. Homme teen video ja näitan kuidas saab teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülalt tõmbed on kõik need, mida sa tõmbad ülevalt alla. Tõmme plokil kitsalt ette ei ütle tegelikult kust kohast on tõmmatud
september 25, 2014 at 8:37 e.l. #371044smitser
MemberTekib ka küsimus, kas althaare või pealthaare.
september 25, 2014 at 8:39 e.l. #371045martinkink
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.