Tere, ostsin proteka Total Mass. jaa olen siis veits alglik selle annustamise koha pealt. Paki taga on 2dl segada 5dl vee või piimaga, 1-2 annust päevas. Kavatsen ainult peale õhtust trenni seda tarbima hakata.
see 2DL on ligi 100g? aga see täitsa sobiv kogus, ei lähe paljuks, kui se massilisaja siis arvatavasti on seal 1:2le valgu ja süsika vahekord, mis peale trenni hea taastumiseks..
Tere, ostsin proteka Total Mass. jaa olen siis veits alglik selle annustamise koha pealt. Paki taga on 2dl segada 5dl vee või piimaga, 1-2 annust päevas. Kavatsen ainult peale õhtust trenni seda tarbima hakata.
2Dl segangi ära? paljuks ei lähe?
mingi liiter tuleb ju kokku seda jooki siis.. päris palju
Nh kui endal ka kaal suurem, siis on vajadus ka natuke suurem, kuid ei mängi nii suurt rolli praegu vist…Amarillot täpsustada siis Liiga palju rasva, lihast ei tule liigselt ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nh kui endal ka kaal suurem, siis on vajadus ka natuke suurem, kuid ei mängi nii suurt rolli praegu vist…Amarillot täpsustada siis Liiga palju rasva, lihast ei tule liigselt ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Okei teeme selle assja väga lihtsaks ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toome siia siis minu kaalu 62kg,
Shake 100g kohta 40g proteiini.. Oleks mõistlik 2dl tarvitada peale õhtust trenni?