Annika Pärteli BLOGI
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Annika Pärteli BLOGI
- This topic has 576 replies, 44 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
juuli 5, 2015 at 11:02 e.l. #381918
Annika Pärtel
Memberjuuli 5, 2015 at 11:58 e.l. #381919Annika Pärtel
MemberKohvisõbra suvejook: retsept
juuli 7, 2015 at 6:50 e.l. #381955Annika Pärtel
MemberHommikust!
Novot eile õhtul läksin saali kindla plaaniga teha kähku ära õla ja kõhu trenn. Olin päev otsa aias toimetanud, lastega pikalt jalutamas käinud ja olin juba tegelikult üsna väsinud. Kui teha oli jäänud veel 1 õlaharjutus ja 2 kõhuharjutust, siis hõikas Mart äkki mulle rühmatreeningute saali ukse vahelt: “Noh Annika, tuled ka? 30 minutit, teeme kõhtu ja natuke muud ka! ” Mõtlesin, et nohh okei, 30 min pole ju pikalt ja kõht oligi nagunii veel tegemata, astusin saali uksest sisse, võtsin paar ketast ja kummi ja mati. Oi jaa, ja vot siis hakkas pihta- peale paari harjutust olid nii kõht kui tuharalihased krampis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ootan huviga homset- et kas siis veel liigun… No igal juhul väsimus ununes hetkega ja sai selgeks, et vahel võiks ikka peale jõusaali midagi muud ka teha vahelduseks (ilmselgelt plüomeetrilisest treeningust on siis ka vähe) Sellisest 30 min trennist piisaks täiesti ka siis, kui saali enne teha ei jõuagi, kuna põhitöö teevadki ära suured lihasgrupid: kõht, selg, õlad, jalad (kõht ja jalad siis enim, seega eriti sobilik variant naisterahvastele). Lisaks saab ainevahetus korraliku paugu, kuna treening on üsna intensiivne. No kokkuvõtteks ma ütlen, et äge oli! 
Kuna Freshis saab kasutada ka virtuaaltreeningute varianti (lähed omale sobilikul ajal saali, pannakse video käima ja sulle kuvatakse seina peal treener, kes viib valitud rühmatreeningu sinuga läbi-väga mugav neile, kellele kindlad trenniajad ei sobi, aga rühmatrenni teha siiski tahaks), siis olen mõelnud, et võiks täitsa olla ka Body Balance variant valikus (hetkel ei ole)- kunagi käisin selles tunnis korra nädalas ja jõutreeningutest taastuvus ning painduvus olid väga head. Kuluks ära küll. Joogad ja muud sellised on minu jaoks liiga igavad, olen harjunud trennis ikka rohkem higistama ja pingutama. Nii et ootan, ehk Freshi meeskond võtab varsti Balance´i ka linti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2015 at 2:15 p.l. #381973Annika Pärtel
MemberTere!
Eile tuli nii välja, et trenni ei jõudnudki. Täna tegin aga üsna hea jalatrenni, lisaks mõned seeriad kõhtu (videos näha viimane seeria). ilm on kole ja magasin eile öösel üsna pahasti, aga tunne on siiski ok.
Hommikumenüüsse vaheldust: värsked munad otse talust + lisandid
Magusasõber ma eriti ei ole, aga vahel luban:
Tegemist on nii kange shokolaadiga, et shokolaadiks ma seda isegi enam ei nimetaks, pigem on tunne, nagu sööks puhast kakaod
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No igal juhul latte kõrvale on ta mõnus ja igasuguse magusavajaduse rahuldab ka täiesti ära. Süümekateta.juuli 10, 2015 at 10:30 e.l. #382002Annika Pärtel
Memberjuuli 11, 2015 at 6:40 p.l. #382057Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Täna hommikul oli kavas pikk jooks. Stopper näitas lõpetades 1 tund ja 54 minutit, no pole paha, varsti võib poolmaratonile minna küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kilometraazhi ei tea, kuna ma ei kasuta telefonis internetti ega pakutavaid vastavaid äppe, aga pakun et sinna 18-19 kanti ehk jäi.Suvisel ajal on mööda rannajoont kulgeval teel lausa lust joosta- päike, mere lõhn…
Pärastlõunal lubasin endale mõned pulgajäätised preemiaks

Homse teen aga trennivaba, ja nagu igal aastal, on plaan ka sel korral külastada meie vabaõhumuuseumis toimuvat Rannarahva festivali. Selle aasta tõmbenumbriteks on portseani- ja vanavara laat ning restoranide festival- kaunid lauanõud, imeline antiik ja hea toit on minu nõrkused, nii et homme tõotab tulla tore päev!
juuli 12, 2015 at 2:26 p.l. #382067Annika Pärtel
Memberjuuli 14, 2015 at 2:54 p.l. #382138Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Eilne kujunes nii, et trenni ei teinuki. Üleeile ka mitte. Oli vaja veidi puhkust trennist ja no nii ma siis puhkasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna alustasin uue kavaga, mis pärineb viimasest HERS numbrist.
Õlad, kõht
1. Hantlitega surumine istudes (1 sek üles, 3 sek algasendisse)
2,3 Selili maas plokil rinnani tõmbed
Hantlitega lend külgedele
4,5 Kangi surumine üles seistes
Hantlitega lend ettekallutades istudes
6. Kõhule keretõsted neg kaldega pingil
Väike snäkk enne trenni Statoilist (oli veidi linnas asjaajamisi ja trenni ajaks jõudis kõht juba tühjaks minna…)- seal on nüüd ka saadaval Cocovi toorbatoonid, lisaks oli näha ka Luxus proteiinibatoone…Nälga igatahes ei jää ja kes kabanossi ei söö, siis söönuks saab ikka kui vaja

Homme peaks olema jalapäev…
juuli 16, 2015 at 4:06 p.l. #382206Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Tänane mõnusalt suvine päev algas väiksema ringi metsajooksuga (aeg 54 min). Lõunaks sõitsin aga lastega linna: külastasime Nõmme turgu ja lõunaeinet nautisime nostalgilises Nõmme sõõrikukohvikus, mis peale meie viimast külaskäiku on sisutuse osas saanud uue ja veelgi nostalgilisema kuue. Super koht, mõnusalt kodused toidud.
Kauneim turg Tallinnas praegu…
Foto: Nõmme seikluspark
… ja kunagi ammu
Foto: tallinn.ee
Stiilne sõõrikukohvik
Foto: Sõõrikukohvik/Heiki Vilep
Tänane saak turult: sort Polka, ülimaitsev!

juuli 21, 2015 at 2:42 p.l. #382354Annika Pärtel
MemberTere!
Täna sai tehtud järjekordne plüomeetriline treening jõusaalis. No on ikka raske! Hoolimata sellest, et jõusaalistaazhi on juba 15 aastat, siis tegelikult see ei tähenda midagi ja annab ikka ja jälle tunnistust sellest, et treening peab olema mitmekülgne, ainult raskest kangisikutamisest ei piisa.
Kava on pärit värskest Hersi suvenumbrist ja pean tunnistama, et täna jätsin kavast tegemata kosmonaut+lõutõmbed (no 2 tk tegelikult tuli kuidagimoodi ära, rohkem polnud jaksu). See kosmonaut trenni lõppu teha on päris hull asi, ma ütlen… Ehk järgmiseks korraks on jaksu rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme aga läheb üles esimene Naisedtrenni.ee motivatsiooni- ja fännimäng- nii et jälgige meie veebilehte ja ka meie Facebooki fännilehte! Auhinnakott on väärtuslik (koguväärtus veidi üle 150 euro!) ja mitmekesine!

Ja ka juba uusi mänge on kohekohe tulekul…
juuli 27, 2015 at 6:01 e.l. #382506Annika Pärtel
MemberHommikust!
Suvi ei ole suvi, kui sellesse ei kuulu väike perepuhkus Hiiumaal. Nii ka sel suvel.
Hommikud algasid võimlemisega otse aia taga asuval väikesel rannaribal
Loomulikult olid kaasas ka jooksutossud
Joostes satub tihti kohtadesse, kuhu autoga ei pääse
Söögilaualt ei puudunud värsked munad otse kanalast, ja talusink
Munad passisid hästi ka valgurikkasse kohupiimavormi
Kuigi me ei ela ka ise linnas, siis Hiiumaal käies saab ikka seda päris tõelist maaelu nautida. Õigesse kohta sattudes ei ole ka turistiprobleemi, kõikjal on ehe loodus, puhas õhk ja öko- no ja kui tekibki soov veidi shopata, siis Kärdla on vaid väikese autosõidu kaugusel: romantilisi nipsasju ja kaunist käsitööd müüv Pritsumaja Putiik, kus tekib tahtmine alati terve poeke kaubast tühjaks osta, rohkelt toredaid kohvikuid igal sammul…
august 2, 2015 at 6:05 e.l. #382632Annika Pärtel
MemberHommikust!
Jälle on üks nädal möödunud. Täitsa märkamatult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile oli trennis kavas plüomeetriline treening, aga kuna olin oma trennikava koju unustanud, siis haarasin klubist leti pealt värske Hersi numbri ja katsetasin ära ühe huvitava rasvapõletuse kava:
1. Ploki allatõmbed koos väljaastega
2. Kiviraidur
3. Sangpommi tõmbed väljaastega
4. Ploki allatõmbed istudes koos hantli surumisega üles
5. Kükk koos biitsepsitõstega plokil
6. Skorpion
Täpsemad harjutste kirjeldused leiab Hersi suvenumbrist.
Trenn oli lühike ja väga intensiivne, keha töötas hoopis teistmoodi. Väga äge! Kindlasti läheb kordamisele.
Aegajalt linnas toimetades kuluvad ära kerged proteiinirikkad vahepalad-snäkid. Olen katsetanud uusi asju:
No ja ikka regulaarselt jooksen. Nädala sees vabadel hommikutel on kavas lühemad ringid (kuni tund), nädalavahetusel pikem maa (kuni 2 tundi). September ja SEB sügisjooks ei ole ju enam mägede taga…
Tänagi on kavas pikem jooksuring. Et ka rasvapõletus toimiks, joon enne jooksu vaid kohvi piimaga ja keefiri, päris tühja kõhuga nii pikale ringile minna ei tahaks. Ülejäänud päev- vaatame, mida toob. Eile sai käidud turul värsket kraami ostmas: murelid ja kirsid, till, sibul, kukeseened, kurgid-tomatid, maasikad- osa neist läheb valvevarudesse, teisest osast tuleks midagi mõnusat toidulauale valmistada.
august 2, 2015 at 11:41 e.l. #382637Annika Pärtel
Memberaugust 8, 2015 at 7:38 e.l. #382703Annika Pärtel
MemberTsau!

No nüüd on vist suvi tõesti lõpuks käes…
Nädala sees tegin korralikult trenni, eilne oli aga puhkamise päralt ja õhtul toimus meil grupi sportlike inimestega väike meeting Pirita rannas. Nimelt plaanisime koos veebilehe Naisedtrenni.ee ja spordiklubiga Fresh üles võtta ühe mõnusa suvise rannatreeningu (sellest lähemalt juba õige pea ka naisedtrenni.ee lehel). Ilm oli super, rahvast oli rand täis ja kui trenniga pihta hakkasime, siis tundus, et spordipisik lausa nakkas, sest kohe sinnasamasse meie kõrvale tekkis kohe üks grupp sportlikke vene inimesi, peamiselt mehi, kes leidsid kusagilt vanakooli sangpommid, võimlemislindid, tehti nii jõuharjutusi kui akrobaatikat rippekangidel ja rööbaspuudel, no ja natuke eemal hakkasid teised noormehed võitluskunste harrastama. Igavesti lahe!

Galina ja Irena trennihoos
Täna on plaani minna jõusaali. Hommikul varieerisin veidi toiduga ja tavapärase pudru asemel tegin kaerahelvestest, munast ja piimast hoopis ühe suure pannkoogi.
Ülejäänud päev kulub laste mängumaja värvimisele, selle sisustamisele, lillede akende alla istutamisele ja muule säärasele. Kõik peab olema ju nagu ikka päris!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2015 at 3:29 p.l. #382778Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Vahepealsetest tegemistest teen väikese raporti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuumade ilmadega ausaltöelda ei taha kohe üldse mitte midagi teha. Trennid on kerged, viimased nädalad olen käinud saalis mõlema lapsega ja kuna vanem keeldub üksi päevasel ajal lastetuppa minemast, siis olen suutnud talle ka saalis natuke rakendust leida. Kükid on igal juhul juba vägagi selged ja bodypumpi 1,5 kg kettadki võetakse raskusteks kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sügisest algavad meie klubis muuhulgas ka laste Less Mills treeningud ja kuna noorim vanusegrupp ongi just 2-aastased, siis meie piigast saab sügisest vähemalt kuni lasteaeda minekuni ka spordiklubi klient-sportlikku tegevust tuleb ikka ju maast madalast juurutada. Ise harrastan jätkuvalt Hersi kavasid:… aga lähiajal on plaanis proovida hoopis midagi uut ja tavapäratut..
Kuna sel neljapäeval avati meil Viimsis ka MyFitness, siis homme võiks sellele pilgu peale heita.
Eile sai noorema lapse sünnist 9 kuud mööda
Ja olen täpselt 19 kg kergem, muide. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.