Annika Pärteli BLOGI
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Annika Pärteli BLOGI
- This topic has 576 replies, 44 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
november 5, 2014 at 6:53 p.l. #373385
Annika Pärtel
MemberEilne trenn jäigi vahele, kuna iiveldus ja üsna tugev seljavalu kordus ka lõunaune ajal. Ei sõitnud ka ratast. Ööuni seevastu õnneks oli hea ja täna olemine ka hoopis teine. Nii et täna õhtul siiski sattusin ka saali ja tegin kerge ülakeha treeningu:
1. istudes kitsalt ploki tõmbed vastu kõhtu
2. istudes laialt ploki tõmbed rinnale
3. seistes plokil lend
4. istudes hantlitega surumine (12+12kg)
5. seistes hantlitega lend külgedele, ette, ettekummardudes (6+6kg)
6. istudes hantlitega küünarvarte kõverdused (12+12kg)
7. seistes köiega plokil allasurumine
Saalist tõin koju varuks veel ühe maasika siirupi. Vaatan, et mustka oma on ka müüki saabunud, peab proovima!
Ööseks läheb jalgade peale Ice Power for Joints jahutav ja niisutav kreem, kuna jalatallad on taas tunda andma hakanud- see lõõgastab ja jahutab mõnusalt.
Kui homme õnnestub, siis teen taas midagi, kas siis ratast või saali. Oleneb kõik enesetundest ja olukorrast.
november 7, 2014 at 7:00 p.l. #373491Annika Pärtel
MemberEi saanud ka täna ajapuudusel saali mindud. Homme on aega rohkem, katsun hommikul kohe ära käia, kui just öösel sünnitama ei lähe. 2 viimast ööd on uni olnud äärmiselt vilets- iga küljekeeramine ajab üles, lisaks iiveldus, mida on tunda isegi läbi une. Mõlemal päeval olen teinud päevase uinaku, mis energiat enamvähem taastab, aga no eks nii lõpus peabki vahel ka rohkem puhkama, sest ei tea ju, millal ja mis kell see minek olla võib. Kuna magneesumi pole eraldi viimasel ajal võtnud ja rasedate kompleksvitamiinis Elevit on vaid 100mg sees, siis eile varahommikul sain taas vägevat säärekrampi tunda läbi une, säärelihas on siiani valus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodetavasti homme ikka kannatab kergelt jalga ka saalis teha. Kuna tähtaeg on nüüd kukkunud, siis eks need viimased trennid tulevadki ülikerged ja rohkem enesetunde pärast.Ah jaa, täna lisandus menüüsse ka kalorivaba mustika siirup, no see on veel kõige kõigem (maitselt ongi nagu mustikakissell)
Koostiselt on see veidi paksem kui maasika oma, nii et ma ei tea, kas ta näiteks tee sisse sobiks nii nagu maasikas, aga no maitsestamata kohupiima ja pähklitega on see igal juhul ülimaitsev!november 8, 2014 at 11:31 e.l. #372731Annika Pärtel
MemberKena laupäeva pärastlõunat!
Minu tänane hommik algas, nagu lubatud sai, jõusaalis. Uni oli hea, isegi väga, võrreldes eelneva paari ööga, hommikul sain alles 9 ajal püsti ja sedagi tänu sellele, et telefon helises
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegin kiire latte+ maasuitsusingi-Merevaigu leiva ja suundusingi Freshi, kus oli plaanis kerge jalatrenn:1. 20 min rattasõitu
2. 1 jalaga jalapress reie esiosale (+30kg)
3. 1 jalaga jalapress reie tagaosale (+30kg)
4. säär jalapressil superseeriana kitsalt, laialt, neutr (+30kg)
5. kükk tühja kangiga
6. good morning (30kg)
7. asted pingile, kummagi jalaga eraldi
8. plokil tuharale seistes jalasirutus taha+jalasirutus küljele (30lbs)
40ndl
Kuna enne trenni söök jäi minimaalse ajavahe tõttu kasinaks, siis võtsin klubist lisaks ühe GIANT proteiinibatooni ja proteiini-kookosvee trenni ajal limpsamiseks:
Peale trenni jõin oma suurt lemmikut Gefiluse capuccino-keefiri
Ülejäänud päevamenüüsse kuuluvad täna munad, ürdi-liharullid tomatite ja kurgiga ja loomulikult maitsestamata kohupiima pasta mandlilaastude ning kalorivaba siirupiga. Olen viimasel ajal taas üritanud ikka 3-4 sööki päevas sisse viia, kuigi söögiisu on jätkuvalt peaaegu 0…Ülejäänud päeva katsun maksimaalselt puhata, koon natuke ja sätin koduseid asju. Homme ehk saab taas päeva saalis alustatud ja kui õnnestub, siis ehk jõuan päeval ka Mardilaadale- talusinki, värsket leiba ja muud taolist kraami ostaks küll…
Ärgem unustagem, homme on ka isadepäev! Mida meie homme ette võtame, eks see veel selgub, aga ma usun, suu magusaks saab ikka
november 8, 2014 at 4:47 p.l. #373517Annika Pärtel
MemberVaatasin hiljuti üle ka oma trenniriiete garderoobi ja leidsin, et võiks asja veidi värskendada, eriti arvestades asjaolu, et õige pea saan taas suuremate koormustega treenima hakata ja vorm kannatab ka rohkemate mudelite kandmist kui nüüd viimastel kuudel. Better Bodies pakub sel kuul soodukat erinevatele lisatarvikutele, kuid ka üsna mitmeid riideid saab soodsamalt. Minu riidekappi lisandub see top

november 9, 2014 at 7:51 p.l. #373564Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Tänane lõuna algas üle pika ajal linnas ja laadalkäiguga. Minu ammune lemmik Haldjaleib oli seekord väljas mitme uue tootega. Odrajahu karask on juba teada mõnus vaheldus tavalisele sepikule, samuti sai ära proovitud uudsed sibulasai ning liha-küüslaugu leib.
Foto: Haldjaleib
Jalga sai puhata hubases Jaago talu Karukohvikus koos värske ahjust tulnud kaneelisaia ning kohviga:
Õhtul suundusin aga taas Freshi trenni:
1. Plokil laialt seljatõmbed+ seistes plokil köiega tõmbed
2. Seistes plokil käsikutega lend+ istudes masinal lend
3. Seistes kangiga surumine 20kg+ seistes hantlitega lend külgedele 4+4kg
4. Istudes väikese kaldega pingil biitsepsi kõverdused vaheldumisi “haamriga” 12+12kg
5. Seistes plokil köiega allasurumine
+ korralikult venitusi trenni lõppu.
…ja täna kukkus teine tähtaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme peaks olema saalivaba, kuna 2 trennipäeva on seljataga, aga eks oleneb taas enesetundest ja sellest, kuidas aega ning tahtmist on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2014 at 3:09 p.l. #373584Annika Pärtel
MemberTänane trenn: 21 km/582kcal kodusel rattal, tehtud!

Isu jätkuvalt nigel, hommikul sai söödud natuke seleeniga rikastatud mune, maasuitsu sinki ja sibulasaia, nüüd peale trenni oli menüüs 3% kohupiimapasta maasika siirupi ja mandlilaastudega.
november 12, 2014 at 4:04 p.l. #373638Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Eile ja üleeile olid saalivabad, eile sai üle pika aja taas pikem poetiir tehtud ja kodus suurpuhastust ka, nii et saali minema ei hakanudki enam õhtul hilja. Täna tegin veel viimaseid aiatöid ära ning pesin aknaid, et juhuks kui peaks külmaks minema, siis kahe lapse kõrvalt oleks kõik vajalik enne ikka tehtud ja mureta. Õhtul nüüd on saaliplaanid ka, vaatangi, kas teen vaid alakeha või siis üldiselt miskit tervele kehale, sest ega ju ei tea millal see järgmine trenn olla võib, kas homme või ülehomme või hoopis nädala-paari pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Energiat igatahes on, tunne on kah hea. Homme peaks selguma, kas beebi kavatseb veel kaua oodata lasta…Eile käisin Prismas ja soetasin varuks mõned kalorivabad maasika siirupid (mustika omi kahjuks Prismades vist hetkel pole…) ning prooviks Caesari kastme ka. Kahtlustasin, et äkki on kaste nö liiga lahja maitsega minu kui majoneesi sõbra jaoks, aga no ei! Maitse on tõesti hea, äädikane ja üldse ei saa aru, et miski lahja kraam oleks. Salatit mina teha ei viitsi, mul läheb kaste näiteks omleti, veisehakkliha ja muu säärase peale.
november 14, 2014 at 7:30 p.l. #373720Annika Pärtel
MemberÕhtust!
Täna varahommikul nägi ilmavalgust meie pisipoja, kel mõõdeti pikkuseks 52cm ja kaalu 4100gr. Ise olen siiani magamata, aga tunne on siiski hea ja kõik ok
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli veel üleeile õhtul peale ülitegusat päeva plaan saali trennigi jõuda, aga no läks teisiti.. Nüüd ootame kojusaamist, taastume veidike, sööme ja magame korralikult end välja, ja siis vaatame, millal olen valmis taas trenni minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2014 at 7:37 p.l. #373721KaisakeM
ModeratorÕnnitlused pisikese sünni puhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2014 at 7:39 p.l. #373722priibe
MemberPalju Õnne lapse saamise puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!november 14, 2014 at 7:44 p.l. #373723Ansjuu-
MemberPalju, palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !november 14, 2014 at 8:55 p.l. #373729Arnold
MemberPalju õnne ja rõõmu!
november 17, 2014 at 2:20 p.l. #373810Annika Pärtel
MemberTänud, sõbrad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unevõlg on siiani tasa tegemata, aga pole hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal kukub hetkel endiselt ja kuskil kilo päevas, vaatame, kuhu siis pidama ükskord jääb… Kuu aega ei lubatud ka raskusi tõsta, praeguse plaani kohaselt teen vist siiski kuni nädalavahetuseni puhkust, siis juba katsetan kerge trenniga, nii tuleb umbes sama pikk paus kui eelmisel aastal sünnituse järgselt.Isu on magamatuse tõttu siiani üsna null, haiglas need paar nädalavahetuse hommikut küll harjusin taas putru sööma, ülejäänud einekorrad aga saatsin enamjaolt tagasi- makaronid, vorstikaste, kartulipuder soustiga, õhtul saiakesed….tuleb tunnistada, et veidi kummaline menüüvalik, arvestades, et enamik naisi tahaks ju peale sünnitust kaalust alla hakata vaikselt võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on ikka äärmiselt mugav, kui hommikupuder ja kohvi lausa voodisse tuuakse…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja õnneks on palatites olemas külmkapi võimalus ja majas olemas ka korralik kohvik, samuti kohviautomaadid. Mina näiteks lasin omale lisaks tuua peamiselt valke: mune, kohupiima, kanaliha, kalorivabad siirupid kulusid ka asja ette koos kohupiimaga- ja kombineerisin neid pakutavate toorsalatitega, nii saigi menüü kenasti kaetud nagu harjunud olen.Treeningute osas olen mõelnud esialgu alustada kogu keha kavaga, sest esimesed paar nädalat, mil istudagi ei tohi, saaks jalaharjutusi nagunii minimaalselt teha. Rattasõit jääb seega ka täieliku paranemise aega. Võimalik, et saalis peale jõuharjutusi kasutan veidike näiteks crosstrainerit, kus istuma ei pea. Treeningute tiheduse kohta ei oska ka hetkel öelda, eks esimene trenn näitab, mis enesetunne on pärast. Kõhulihast ei plaani enne torkida, kui lihased on täielikult taas koos, vältimaks kõhu sirglihaste diastaasi teket. Seni vormivad kõhtu nö tagasi lai kõhuvöö ning ANESI pinguldav kreem.
Nii, nüüd said plaanid üles seatud, vaatame, kuidas nende täitmine siis sujuma hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2014 at 12:57 p.l. #373898Annika Pärtel
MemberTere taas!
Sünnitusest on nüüdseks möödas 6 päeva ja vöökoht on kahanenud 112cm-lt 98-le, ehk siis -14 cm. Uni sai tasa tehtud, olemine on hea, energiat on mõnusalt ja arvatavasti nädalavahetusel siis teeme juba esimese kerge treeningu ka

november 22, 2014 at 3:28 p.l. #374025Annika Pärtel
MemberTere!
Sünnitusest on möödas 8 päeva ja täna käisime pojaga esimest korda trennis, nagu plaanitud oli. Tunne oli hea, raskusi ei lisanud, tegin põhimõtteliselt sarnase trenni nagu rasedusegi ajal. Kavas oli ülakeha:
1. Istudes laialt ploki tõmbed rinnale 90lbs
2. Istudes masinal õla tagaosa 70lbs
3. Positiivse kaldega pingil hantlitega surumine 16+16 kg
4. Seistes plokil tõmbed lõua alla üla esiosale 70lbs
5. Seistes hantlitega küünarvarte kõverdused 12+12kg
6. Seistes ülepea köiega küünarvarte sirutused 40lbs
7. Superseeria 4+4kg hantlitega lend külgedele/ette/ettekummardudes
Kaalu on tänaseks kadunud 10kg. Väike kõhuke on veel siiani ees, eks see nõuab aega, kuni kõik taastub ja päris ära kaob.
Kui homme õnnestub, siis proovin teha ka kergema jalapäeva. Kükid ja muu säärane jääb kindlasti veel välja, sest vaagnaluud on siiani valusad, nõuavad veidi pikemat taastumist.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.