Skip to main content

Animal Cuts ja Hard Fast koos, kas sobib ?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Animal Cuts ja Hard Fast koos, kas sobib ?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Larrry
    Member

Olen alates oktoobrist teinud spinningut ja bodypumpi ja väheke jõusaali, olen 168cm pikk, kaal oli oktoobris 92kg, nüüd on 88kg, tahaks mingi 80kg peale saada ja siis saali peale tegema hakata. Alates oktoobrist käin trennis esmaspäevast-neljapäevani 4p nädalas, toitun ka suht korralikult, hommikul pudru, lõunaks supp üldjuhul, õhtul salatid väikse lihaga, nädalavahetusel söön vähe rohkem ja korrapäratumalt. Kilod aga kaovad kuidagi jube aeglaselt ja kõht täitsa ees(aine vahetus ka kehv), kas siis sellepärast, et teen 4p trenni ja siis 3p ei tee midagi, aga käisin täna poes, rääkisin sama jutu seal ära, mulle anti kaasa rasvapõletuseks Animal Cuts ja taastumiseks Hard Fast, kui täna natuke nende kohta lugedes saan aru, et Hard Fast on ikkagi ka massi lisaja, kas nad üksteist nö. segama ei hakka, kuidas oleks õige võtta, kas hommikul tõustes ja õhtul ennem trenni Animal Cutsi ja peale trenni siis vb. ette määratust kogusest poole vähem Hard Fasti, seda ütleb minu loogika, aga mis oleks kõige õigem, andke nõu palun. Nii palju või öelda, et teistel päevadel trennis käia ei saa, jääks ainult esmaspäevast reedeni.

Larrry
    Member

Tahtsin veel lisada, et kas ma peaksin Animal Cutsi võtma ikkagi iga päev, ka nv. kui trenni ei tee ?

gmaster
    Member

Hard fast pole massilisaja

võta seda paele trenni nii nagu pakil kirjas

toitumine sul vast veidi ikkagi longab mulle tundub

Larrry
    Member

Hard fast pole massilisaja

võta seda paele trenni nii nagu pakil kirjas

toitumine sul vast veidi ikkagi longab mulle tundub

Nv. lonkab tõesti, siis olen enamuse ajast maal jahil jne, seal kogu aeg süüakse ja juuakse, kas siia ongi siis koer maetud, aga kas peaksin jätkama siis nii, et iga päev Animal Cuts 2korda ja peale trenni alati Hard Fast

AlanBStard
    Moderator

Animal Cuts mõjub hästi aga pikaajaliselt pole hea kasutada, ja üle normi ka mitte.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.