Anekdoodid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Anekdoodid
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2010 at 4:18 p.l. #21239
kristjan1997
Memberleidsin huvitavaid anektoode kui oled anektoodi sõber siis sealt leiab igast kraami juku anektoodid loomade karikatuurid jne toon ühe anektoodi näite :
Nooruke õpetajanna joonistab tahvlile õuna ja küsib klassi käest: “Nii lapsed, mis asi see on mille ma joonistasin?”
Väike Juku tõstab käe ja vastab: “See on ju ######!”
Õpetaja puhkeb nutma ja jookseb suures ahastuses direktori juurde. Direktor kargab kärkides klassi: “Mida te kiusate õpetajat, millega te jälle hakkama saite! Niigi raske tänapäeval häid õpetajaid leida!” Vaatab siis tahvlile: ” Ja kes kurat selle ###### siia joonistas!?
mine vaata edasi anektoode : http://www.nali.noolis.com/juku.html
jaanuar 21, 2010 at 4:22 p.l. #251305emmimees
MemberNjah oleks võinud siis teema pealkirja õietigi kirjutada..
jaanuar 21, 2010 at 4:31 p.l. #251307jaagok
MemberSeal lehe peal pole ka mitte ühtegi grammatiliselt korrektset sõna ega lauset.
jaanuar 21, 2010 at 4:32 p.l. #251309joonast
MemberEsimesest lausest, mis on teema algataja kirjutatud, on kirjavahemärgid puudu ja kohe väga halb on lugeda. Ärme jäta eesti keele õigekirja unarusse ning üritame ikka ka foorumis järgida õigekirja reegleid.
jaanuar 21, 2010 at 4:37 p.l. #251310joonast
MemberNjah oleks võinud siis teema pealkirja õietigi kirjutada..Ise tegid ka õigekirjavea selles lauses. Väljavõte eesti keele instituudi leheküljelt:
ÕIETI tähendab ’õigupoolest, tõtt-öelda, tegelikult’: me pole õieti tuttavadki, ma pole täna õieti midagi söönud, läksin sinna õieti ainult tema pärast.
ÕIGESTI tähendab ’nii nagu on õige, õigel moel’, vastand on valesti: õpilane vastas õigesti, kell käib õigesti.
jaanuar 21, 2010 at 5:03 p.l. #251315emmimees
MemberJah tean, et õieti on vale kirjutada, aga see ei hakka vähemalt niimoodi silma ja antud kontekstis tundus “õietigi” lihtsalt ilusam ja loomulikum
november 21, 2010 at 8:17 e.l. #266924Aile
MemberHoiame ikka eesti keelt. Ilma selleta me saksastume, venestume, ameerikanistume jne jne jne. Kaotab sellest aga kogu inimkond.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga anekdoodid mulle meeldivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan teile siia…
Liiklusraev.
60-aastane proua kavatses vabanenud parkimiskohale autot parkima hakata, kui äkki tuiskas üks noor linnavurlest pankur oma uhiuue Porschega tema ette.
Naine oli mehe häbematusest nii vihane, et läks noormeest sõitlema.
“Noormees! See on minu parkimiskoht!” karjus naine
“Kehv lugu küll!” irvitas noormees. “Nüüd te siis teate, milleks noored ja ägedad võimelised on!”
Vanaproua oli loomulikult noormehe käitumisest ärritatud. Niisiis läks ta tagasi oma autosse, vajutas gaasipedaali põhja ja kihutas meelega Porschele tagant sisse, põhjustades sellele hulgaliselt vigastusi.
“Mida sa enda arust tegid, kuradi loll vanaeit?” karjus noormees. “Peast põrunud või?”
Naine naeratas ja lausus rahulikult:”Nüüd te siis teate, milleks vanad ja rikkad võimelised on!”
Probleem püksilukuga.
Vanamees läks arsti juurde ja ütles:”Doktor, ma arvan, et ma olen seniilseks muutunud. Viimasel ajal unustan ma pidevalt püksiluku kinni tõmmata.”
“See pole seniilsus,”vastas arst. ” Seniilsus on siis, kui te unustate püksiluku lahti teha.”
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.