Skip to main content

Andrus Murumets sai Hollandis teise koha!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Andrus Murumets sai Hollandis teise koha!

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    undisputed
    Member

1) Kelle jaoks pühendab, kelle jaoks mitte.

2) Ei arva, aga kelle see välja peaks vabandama ? Ega ma neid teisi ka ei fänna.

3) Vastus taaskord sama, kes fännab, kes ei fänna. Mind jätab praegu juba profikulturism täiesti külmaks. Ma tahaks näha loomulikku inimvõimete piiri, mitte ajada tasemevahet sõltuvalt sellest, kellel on suurem rahakott!

Mida siin loomulikus inimvõimete piiris ikka vaadata. Rekordite purustamine spordis toimub sama vaevaliselt, kui tigu roomab ühelt tänavalt teisele. Ma arvan, et sa viitsi vaadata, kuidas tigu seda teeb. Aga mis siin ikka vaielda, kellele ema kellele tütar

rainisk
    Member

Mida siin loomulikus inimvõimete piiris ikka vaadata. Rekordite purustamine spordis toimub sama vaevaliselt, kui tigu roomab ühelt tänavalt teisele. Ma arvan, et sa viitsi vaadata, kuidas tigu seda teeb. Aga mis siin ikka vaielda, kellele ema kellele tütar
    UmbIsik
    Member

Aeglaselt või mitte, aga siis oleks vähemalt näha, et rekordi tegija on saavutanud selle mingi uue treeningmeetodi vms. Praegu on nii, et kes rekordi teeb, on avastanud lihtsalt parema või kangema”pudru”.

No see on ikka väga lihtsustatud käsitlus. Siin on ikka mitu koos mõjuvat tegurit ja väita, et sellel-tollel on parem “pudru” ilma tegelikult teadmata kas ja mida ta tarvitab, ei ole päris õige.

BULDOOSER
    Member

Kui mu silmad mind peta ja ma veel lugeda oskan, siis ta tegi ju
    Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.