andke õhku!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » andke õhku!
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 5 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
september 7, 2005 at 2:35 p.l. #5287
fabio
MemberTere!
Minu probleem pole seotud otseselt toitumisega, või siiski..
Nimelt powerit pole enam üldse, isegi kui organism peaks olema väljapuhanud.. ning kahtlustan seda, et värsket õhku saan liialt vähe / praktiliselt ei saagi. Viimased nädalad on pingelised olnud ja õues värske õhu käes praktiliselt polegi viibinud ning siinjuures küsiks, kas see on seotud minu energiavarude nõrgenemisega, jõudu pole, isegi trenni alustades mitte , jube lugu kui aus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(september 7, 2005 at 3:52 p.l. #58893ROtter
MemberProovi Koeensüüm Q 10 kapsleid.Müügil apteekides 20 kapslit maksab ca 65.-
september 7, 2005 at 4:09 p.l. #58894fabio
MemberOle nüüd, see miski keskeas inimestele ju, ma 21aastane ja terve kui purikas.
Ikka arvan, et õhku pole, tundub vandenõu! Miks sa mulle õhku ei soovita vaid kohe tablette soovitad neelama hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2005 at 4:29 p.l. #58896kummar
Memberõhu puudusest vaevalt see tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kas taastumis vahendeid kasutad, nagu valk ja jne. Kui ei siis viimane aeg. Minu arvates on sul tegemist üle treeninguga ja keha on väsinud, ning annab sulle jõuetusega märku, et mees mees ei jõua enam. Või tuleb pinge lihtsalt üle töötamisest ja stressist siis kaob ka mot, ning sellega jõud ja trenni tahe. Soovitus siit vaata trennikraafik üle ja puhka rohkem , ning muidugi toitumine.september 7, 2005 at 4:48 p.l. #58897M.M.
MemberTere!Minu probleem pole seotud otseselt toitumisega, või siiski..
Nimelt powerit pole enam üldse, isegi kui organism peaks olema väljapuhanud.. ning kahtlustan seda, et värsket õhku saan liialt vähe / praktiliselt ei saagi. Viimased nädalad on pingelised olnud ja õues värske õhu käes praktiliselt polegi viibinud ning siinjuures küsiks, kas see on seotud minu energiavarude nõrgenemisega, jõudu pole, isegi trenni alustades mitte , jube lugu kui aus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Annan sulle head nõu – tee aken lahti või hakkab tõesti maakeral peale nafta ka hapnik otsa lõppema : ) aga kui see aita siis tasub nagu ennem mainitud rohkem puhata, toituda mitmekülgselt ja kasutada vajadusel lisavitamiine.
september 7, 2005 at 5:12 p.l. #58901ROtter
MemberOle nüüd, see miski keskeas inimestele ju, ma 21aastane ja terve kui purikas.Ikka arvan, et õhku pole, tundub vandenõu! Miks sa mulle õhku ei soovita vaid kohe tablette soovitad neelama hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne kui nägusid tegema hakata ,võiks siiski huvi tunda ,mida see toidulisand endast kujutab.
Energiat 100 g kohta:280 kcal,valku 17 g,süsivesikuid 73 g,rasva 4g.
Seda toodet kasutab ka Günter Schlierkamp,loe kõrvalolevat Artiklit temast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.