Skip to main content

Andke nõu palun

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Andke nõu palun

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    E.Ilves
    Member

Hetkeseisuga on olemas siis Tai Kane kreatiin ja GP Whey Drink … plaanis on juurde osta Gain Fast, Universal …

Need pulbrivõtmise korrad peaksid olema lõuna ja hommikusöögi vahel esimene .. teine enne trenni … ehk peale lõunat … ja kolmas enne magamaminekut ..

Mida oleks millal kõige targem süüa või on äkki hoopis parem ettepanekmidagi tarbida ? Tänan

Ott Kiivikas
    Member

Oled teinud hea valiku, mina soovitaksin tarbida nii, et nii enne trenni tunnike kui vahetult peale trenni GP Whey Drink ( kui ei taha teha laadimist kreatiiniga, siis eraldi kreatiini ei peaks juurde lisama, kuid kui sul on olemas, siis pane triiki teelusikatäis peale trenni, täiesti piisab, sest GP Whey dringist tuleb ka lisa kreatiini.) juurde võid lisada Gain Fasti 1 – 2 kopatäit ( sama mõõtlusikaga millega tõstad Whey Drinki), seda selleks, et tõsta süsivesikute osa toidulisas. Enne magama minekut tarbiksin nende toodete asemel näiteks Whey Lemon Superit ( õhtune valgusheik ei peaks sisaldama enam lihtsüsivesikuid).

E.Ilves
    Member

Kui ma õigesti aru saan siis enne trenni GP Whey Drink + teelusikas kreatiini, peale trenni GP Whey Drink + 1-2 kopsikut Gain Fasti ja enne magamaminekut Whey Lemon Super … vot …

Aga mis teha ikkagi selle hommikuse pausiga? Kodus söön umbes kell 7:30, aga järgmine söögikord on alles kell 13:45.. söögivahetund on koolis lihtsalt nii pahasti pandud ja vahepeal kisub kõht kortsu.. mingit saia puhvetist või shokolaadi sisse mugida on ka mõttetu :s

Anonüümne
    Guest

Mina nt söön koolis kohupiima. Võiksid ka nii teha.

TANK
    Member

õhtul ei ole vadak just kõige parem lahendus kuna imendub juba esimeste tundidega… parim oleks mingi aeglaselt imenduv segu segu sojavalgust, kaseiinist ja pika ahelaga süsivesikutest…

minagi kasutasin õhtuti vadakut aga siis tundus et päevaga kasvan rohkem kui ööga….

Ott Kiivikas
    Member

Nagu mainiti ei teeks paha kui võtad mingi kergema eine kooli kaasa ( minul on päeval kõik toidukorrad kaasa segatud ja sõltumata sellest kus ma olen on alati vajalik toit käepärast.) Hästi sobib selleks lahja kohupiim, võid segada seda kas mõne puuviljaga või süüa lihtsalt juurde mõni puuvili.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.