Andke nõu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Andke nõu
- This topic has 13 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 5 months tagasi by
mikk2000.
-
AutorPostitused
-
september 5, 2005 at 1:34 p.l. #5272
starter
MemberTere
Olen jõusaalis käinud üle aasta kuid nüüd suvi (juuni, juuli , august) jäi vahele.
Mõtlesin et käin edasi oma vana kavaga mis on selliné:
esmaspäev : rind,biits
teisipäev: jalad, kõht
kolmapäev: puhkus
neljapäev: õlg, triits
reede: selg kõht
On see kava normaalne?
lisaks teen iga trenni päev 45min aeroobset. On seda palju või vähe?
kavatsen käia selle kavaga kuu või kaks , siis hakkan proteiini ja kreatiini tarbima.
Soovin natuke rasvaprotsenti vähendada, et lihased paremini välja tuleks, sest tunnen et mul on suhteliselt head lihased, kuid need on rasvakihi all. Olen 179cm pikk ja kaalun 84 kg.Toitumisele ma suurt tähelepanu ei pööra , kuid omast arust söön normaalselt, nii et ikka 4-5 korda päevas.
Miks mu kaal ei vähene kuigi teen 4 korda nädalas aeroobset?
Minu eesmärk on lihaste reljeefsus paremini välja tuua ja jõunäitajaid parandada.
Andke nõu mida teha? Kas osta treening ja toitumiskava? Kes on ostnud võiksid rääkida sellest kas on abi ? Äkki oleks mõtekas minna bodypumpi? Mida bodypump endast täpselt kujutab üldse?
Siin ei pea ainult Kiivikas vastama.Võivad vastata kõik asjast teadlikud abivalmis kodanikud. Aitäh.
september 5, 2005 at 1:57 p.l. #58773HardCore
MemberVastasid ise enda küsimusele, miks su kaal ei lange – toitumisele sa ju tähelepanu ei pööra.
Ise teen täpselt sama kava järgi ja ka mõõdud on täpselt samad, aga minu soovitus sulle – pärast trenni võta puhas proteiinisheik, ilma süsivesikuteta ja muidugi oleneb mis kell on sul trenn, siis ise ma enam süsivesikuid kuni hommikuni enam praktiliselt ei tarbi. Ja lisaks on mul 1 puhas 60 minutiline aeroobne päev ka juures.
Edu!
september 5, 2005 at 1:58 p.l. #58774Razard
MemberKava muiud täitsa OK, aga minu arvates on peale esimest aastat vara kava neljaks jagada. Eriti kui sul veel 3 kuud nüüd vahele jäänud on.
Aeroobset 45 min täitsa OK. Teegi 30 kuni 60 min.
Lisavalku hakka kohe peale trenni tarvitama. Kreatiiniga võid oodata.
Miks mu kaal ei vähene kuigi teen 4 korda nädalas aeroobset?sellepärast et
Toitumisele ma suurt tähelepanu ei pööraseptember 5, 2005 at 1:59 p.l. #58775starter
MemberKas soovitate siis see toitumiskava osta?
september 5, 2005 at 2:09 p.l. #58776HardCore
MemberEi.
Söö pärast trenni > puhas valgusheik >1h> pakk rasvata kodujuustu + tomat, kurk, pähklid>3h> pakk lahjat kohupiima blenderis arbuusi või marjadega, rasvatu piim> 1h > magama > hommikune pool süsivesikuterikkam (tatar, pruun riis, tume leib + midagi valgulist – kana, kalkun, kala, munavalge)
september 5, 2005 at 4:00 p.l. #58785ROtter
MemberArtiklid –> Kuidas toituda enne ja pärast treeninguid.
september 5, 2005 at 6:19 p.l. #58794starter
MemberHardcore kas sinu puhul annab selline toitumiskava häid tulemusi ning lihaste reljeefsus tuleb paremini välja? mis kell sa trenni lõpetad umbes?
Vaatasin et pärast trenni nagu liha ei võigi süüa ? Mida oleks päris hommikul kasulik süüa? Äkki saadad mulle oma toitumiskava?
september 5, 2005 at 6:36 p.l. #58796starter
Memberpärast trenni soovitatakse ju shake milles on 1 osa valku ja 2 süsivesikuid?
september 6, 2005 at 6:11 e.l. #58809ROtter
MemberArtiklid—>Näidismenüü nädalaks.
september 6, 2005 at 3:56 p.l. #58847starter
Membermina ei leidnud mingit näidismenüüd nädalaks artiklite alt, kuid tahan ikkagi teada kuidas õieti toituda.
september 6, 2005 at 4:32 p.l. #58849ROtter
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Artiklid–> Toitumine–> Näidismenüü nädalaks.
september 6, 2005 at 6:03 p.l. #58856starter
Memberno ma arvan et ma pole pime aga seda ma ei näe.
september 7, 2005 at 3:23 e.l. #58870ROtter
Memberno ma arvan et ma pole pime aga seda ma ei näe.üleval servas on ka Artiklid,viid hiirekursori sellele ja sealt valid Toitumine ning teed sellel hiire vasaku nupuga klixu.Siis hakkad edasi sirvima .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2005 at 12:41 p.l. #58885mikk2000
Memberno ma arvan et ma pole pime aga seda ma ei näe.üleval servas on ka Artiklid,viid hiirekursori sellele ja sealt valid Toitumine ning teed sellel hiire vasaku nupuga klixu.Siis hakkad edasi sirvima .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis copy-pasted Oldmani postitusest sõna ‘näidismenüü’ ja paned selle otsingusse ja saad kohe õige artikil kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.