Skip to main content

Andke algajale nõu.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Andke algajale nõu.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    rodolmao
    Member

Tervist!

Mõtlesin, et võiks hakata jõusaalis käima, et lihasmassi juurde saada ning natuke parem välja näha.

Olen 15 aastane ja tegelen aktiivselt jalgpalliga. Jõusaalis saaksin nädalas umbes 2 korda käia.

Nüüd aidake mind palun, kumb kava oleks algajale parem, kas see või see ?

Ja, kui palju peaks ma aeroobset tegema? Iga hommik jooksmas ja natuke hüppenööri või pole nii palju vaja?

Samakamees
    Member

Tervist!

Mõtlesin, et võiks hakata jõusaalis käima, et lihasmassi juurde saada ning natuke parem välja näha.

Olen 15 aastane ja tegelen aktiivselt jalgpalliga. Jõusaalis saaksin nädalas umbes 2 korda käia.

Nüüd aidake mind palun, kumb kava oleks algajale parem, kas see või see ?

Ja, kui palju peaks ma aeroobset tegema? Iga hommik jooksmas ja natuke hüppenööri või pole nii palju vaja?

Mõlemad on normaalsed. Kui jalgpalliga tegeled , siis vast aeroobset ei ole vaja teha.

0ttt
    Member

Põhiline on see, et sa sööksid õigeid asju ja piisavas koguses. Aeroobset ära mingil juhul juurde tee. Soovitan tellida siit lehelt toitumiskava paremate tulemuste saavutamiseks. Kavast ei olene alguses eriti midagi. Põhiline, et terve keha nädalaga ilusti läbi treenid.

rodolmao
    Member

Mida tähendab “Säärtele seistes trenazööril pöiale tõus” ?

Sellel pole selgitust ka.

Vabandus, et ma nii võhik olen.

http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/saar/112.gif

kui on hästi varustatud saal siis on smithi kangi/trenashööri aga saab ka lihtsalt kangiga seistes.

rodolmao
    Member

Aitähh!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.