Skip to main content

anaboolsed steroidid

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » anaboolsed steroidid

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Ardo
    Member

on ju teadagi et anaboolsetel steroididel on väga suured negatiivsed mõjud, kas ka valgu söömine või muu seesugune sarnaseid häireid põhjustada võib, või on need asjad ikka teineteisest totaalselt erinevad? ja kui teate proteiinide kohta midagi negatiivset öelda siis võiksite vastata(proteiin No.1)…

spirit
    Member

kui nii võtta siis on need asjad jah teineteisest totaalselt erinevad. proteiini sööb ju inimene nagunii tavalise toiduga (üks toitainetest) ja lisavalku tarbitakse juhul kui tavatoidust ei saada piisavalt valku (1.5-2g iga keha kg kohta päevas). proteiini yletarbimine koormab maksa ja neerusid.

tomahawk
    Member

nii anaboolsed steroidid kui ka toidulisandid on ju KEEMIA! söögem ikka looduslikku. Jutt et ja proteiinipulber on puhas valk jn jne… tore küll, aga kuidas seda valmistatakse? munavalge tambitakse katki ja nühitakse pulbriks, lisatakse banaani, et saada banaani maitse.. vaevalt. kõik on keemiline, kui pole vastupidist väidetud. ootame selgitusi, vastuseid.

Sten
    Member

Sinu jutu järgi on KÕIK keemia. Sinu jutu järgi ei tohigi enam poodi minna ja midagi osta, sest kõik sisaldavad “KEEMIAT” – kõik asjad, mis poes müügil sisaldavad näiteks säilitusaineid (see ka nigunii mõne mehe arvates keemia) järelikult on kõik inimesed “keemikud”. Või näiteks coca või fanta-puhas keemia, aga kui keegi linna peal seda joob, siis ei nimeta teda keemikuks-ega. Ma arvan, et tomahawk on sõnast KEEMIA valesti aru saanud.

ero
    Member

Ma arvan, et sinu jutt on kohe nii tark, et see vääriks mingit auhinda.Nii haiget juttu ma pole ammu kuulnud. Ei ime, et keegi ei viitsi või ei taha sellistele küsimustele vastata. Noormehed, ei ole mõtet minna emotsionidesse…ja üldsegi.. mis selgitusi sa tahad saada? sa paistad olevat ju nii kõiketeadav ajuhiiglane, et mis selgitus sulle enam vajaläheb?

Anonüümne
    Guest

Keemiaks nimetatakse ainet, mis on keelatud kasutada, ehk tarbida- DOPING-

Kui mõelda, kuidas valku tehakse, sis loomulikult ei saa seda looduslikult valmistada. Enamus söögikraami valmistatakse keemiliselt.

Proteiin No 1 on väga hea kraam- odav ja mõjub päris edukalt.

Marcu
    Member

Ei ole see valgu pulber mingi keemia. Kui vaadata kasvõi No.1 koostist siis seal on ju selgelt kirjas et sisaldab ainult valku. See, et valk on hüdrolüüsitud ei tee valku veel keemiaks lihtsalt valgu algmaterjalist on muu sodi minema visatud ja järgi jääb ainult valk. Näiteks toodud muna valge katki tampimine oli tegelikult hea näide, kuid valku saadakse ka muudest ainetest mis ei ole 100% valk. Näiteks kui piimast muud ained eraldada ja jätta järgi ainult valk ning seejärel see pulbristada peaks tekkima kaseinaat ehk piimavalk. Kui nüüd poest see sama pulber osta ei näe mina küll kusagil keemiat. PS! No.1 on tõesti hea olen ise kasutanud ja julgen soovitada.

tomahawk
    Member

Tänud marcule! seletas asja ära vähemalt. muidugi on coca keemia ja säilitusained ka. sten kuule – ma ei räägi kes on keemik kes mitte, ma lihtsalt küsisin sisuliselt kuidas PROTEIINIPULBREID VALMISTATAKSE, oskad mulle öelda? ei? siis ära võta sõna. Kuskil kõlas lause , et enamus söögikraami valmistatakse keemilselt (banaan, jt puuviljad, juurviljad, liha kartul, munad, kala – kas keemiliselt? ega ma siin ei nori spordialakollegid, aga ma lihtsalt tahtsin valmistamise kohta vähe infot!

tomahawk
    Member

kohe näha , KES liigse kangitrenniga ära tõuseb, ning samas KES ka lollile vastata suudab. Öelge milleks üldse vaja siia midagi mu küsimusele vastu kirjutada, kui arvata, et ma kõiketeadja jne olen. Kui arvad, et olen loll jne ”mõttetu mees”, siis parem ära kommenteeri. Või ikka kripleldab mõnel mehel niimoodi hinges, et vaja ikka mõni negatiivne hulka visata.

Jahuijei!!! Tainapead. Ka kõige puhtam joogivesi on keemia, tuletage selle valem meelde. Kõik on keemia , igal asjal on oma keemiline koostis. Inimene ise on üks tohutu keemiakombinaat.Kui aga rääkida mis on inimese organismile kahjulik, või mis seda ei ole, siis sellist asja ei leidu. Kõik sõltub kogusest, mis sa endale sisse ajad. Teoreetiliselt sureb inimene ka liiga palju vett tarbides, aga kuidas olex võimalik seda talle niipalju sisse joota on juba iseküsimus. Sama kehtib ka ükskõik millise teise joogi või söögi kohta. Nii et uurige natuke raamatuid, mida ja kuipalju VÕIB endale sisse ajada,,,,,,,,, Ja midagi ei juhtu.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.