Skip to main content

ampullid

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » ampullid

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    dofik
    Member

Tere Kadri-ostsin teilt need l -kartiini ampullid,mis maksid 570.- ja tellisin 2 pakki.Eeelmine kord olid ampullid suuremad ja pakend oli ka teine,mõjusid väga hästi.Võtsin kuuga 3 kilo maha ja tundsin treeninkutel kah rohem vastupidavust tunned,olin väga rahul.Jätsin nüüd kakas kuud vahele ja ei tulnud kilosid tagasi,sest toitusin korralikult jategin trenni edasi.Nüüd tellisin uuesti ampullid ja olen üleni vistrikke täis ja olen 4 nädalaga 4 kilo juurde võtnud,milles asi võib olla.Eelmine kord selliseid muresid polnud.Ma olen 30 aastan ja pole kunagi vistrikega võidelnud ja nüüd äkki on see suur probleem.MNilles asi võib olla ja miks keha kaal nii äkki tõusnud on.Ma hakkasin muidugi tegelema veel bodypumbiga ,aga kasutan seal minimaalsedi raskusi

kadri k
    Member

Uskumatu lugu, aga ma ei tahaks uskuda, et tervise viperdused nüüd ampullidest tingitud on.Pakendi ja ampullide erinevus on sellest, et teine firma hakkas neid tegema, aga sisu peaks sama olema.Ega sa muidu valgu pulbrit ei tarvita?Minul isiklikult tuleb sellest vistrikke , aga ka higistamisest loomulikult.

Kaalu tõus võib olla ikka tingitud söömisest , treeningust(kui paju teed aeroobset jne).

Bodypump ei tohiks ka kaalu tõsta, kuna treenitakse lihase vastupidavust.Aga kui asi hullemaks läheb siis kindalsti pöördu allergoloogi juurde, võibolla on vistrike tekke põhjuseks siiski allergia.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.