Ampser menüüanalüüs
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Ampser menüüanalüüs
- This topic has 14 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2008 at 9:39 e.l. #13059
hehee
MemberSisestasin oma eilse päeva menüü Ampserisse ja sain vastuseks, et nii suure valgu ja rasva koguse tõttu jään ruttu vanaks, kahjustan oma neerusid ja maksa. Menüü ise selline:
Hommik: Omlett kahest munast törtsu hapukoorega, kõrvale keedupeet küüslauguga, must tee meega.
Lõuna 1: Ühepajatoit lihaga 300 g (ilma kartulita), keefir
Lõuna 2: 1 Leiburi Rukkipala, 2 muna, keefir
Õhtusöök: Piima-juurviljasupp (2 supitaldrikutäit, ei viitsinud kaaluda)
Ampseri järgi moodustasid menüüst 28,44 % süsivesikud; 26,48 % valgud ja 45,08 rasvad. Soovitati süsivesikuid 50-60 %
“>; valku 10-15 % ja rasva 25-30 %.Eesmärk pole mul kehaehitajaks saada, tahan lihtsalt hea välja näha ja terve olla. Enesetundega on siiani kõik korras, väljanägemine võiks aga paraneda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: keefir ununes esialgu (Ampserisse sai see sisestatud)
märts 27, 2008 at 9:40 e.l. #147416matti
MemberPalun anna link kallis
“>märts 27, 2008 at 10:00 e.l. #147418hehee
MemberPalun anna link kallis
“>Kui Sa minu menüü linki tahad, kallis, siis panin selle lehekülje juba kinni ja uuesti sisestama hakata ei viitsi, aga Sina saad oma menüü siin sisestada.
märts 27, 2008 at 10:08 e.l. #147419matti
MemberMinule ütleb,et piira rasva ja valgu tarvitamist,vaaja rohkem vitamiini. Tegelikult ka,ma imestan isegi,kuidas olen sellise menüü juures pääsenud tervisekahjustustest
märts 27, 2008 at 10:11 e.l. #147420Kirsti
MemberMul ütleb ta minu täiesti normaalse päevamenüü kohta, et söö rohkem ja et nii on oht anoreksiasse jääda… nojah, kaugel sellest kahjuks/õnneks.
märts 27, 2008 at 10:58 e.l. #147424Agnes1h
MemberJa kui kuuluda Charles Poliquini koolkonda, siis ei tasu Ampseri valgu-rasva-süsivesiku soovitusi üldse ju vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sisestasin ka Ampserisse oma päevamenüü, mille sain spetsialistilt. Rasva osakaaluga oli kõik täiesti super, kuid valku oli mul rohkem, kui Ampser soovitas. Mul oli V 27,7, R 26,53 ja SV 45,78 %. Ampseri meelest oleks võinud olla SV osakaal 50-60%.
Ma kah nagu hästi ei usu, et seda süsivesikut nii palju peaks olema, kui Ampseri veeb väidab! Mulle väitis ka see veebi toitainete analüüsi kalkulaator, et jään kiirelt vanaks sellest. No kuda ma sellest siis nüüd sellevõrra kiiremini peaks vanaks saama?!
“> Ei taha kuidagi uskuma jääda sedagi. Mine tea, kas siin selles osas üldse vaielda ongi, mis peaks olema SV ja V vahekord. Üks soovitab ühte, teine teist osakaalu…hehee tahtis ilmselt Fredi kommentaari.
P.S. Sattusin mõni aeg tagasi kokku ühe arstitudengiga, kes oli juba toitumise loenguid õppinud. Mina kuulasin tema õpitut toitumisest ning tõin talle vastukaaluks näiteid teooriatest, mille kohta siit veebist olin lugenud. Oli asju, mis ei langenud muidugimõista mitte kokku! Mõned asjad muidugi siiski.
märts 27, 2008 at 11:12 e.l. #147429hehee
Memberhehee, mis su küsimus Fredile on?Ja kui kuuluda Charles Poliquini koolkonda, siis ei tasu Ampseri valgu-rasva-süsivesiku soovitusi üldse ju vaadata
“>hehee tahtis ilmselt Fredi kommentaari.Kommentaariisu neh.
märts 27, 2008 at 11:27 e.l. #147432Agnes1h
MemberKommentaariisu neh.Teemaväline küsimus. Kuidas saab kahele kommentaarile viidata korraga nii nagu ehee just tegi? Lingi asjale ma sain vist juba pihta quick accessist aga siin on trobikond neti optione, millest ma üldse aru ei saa, mida nendega peale võiks hakata.
“>Kas siin on kuskil mingi veebijuhend ka? Kui jah, siis ma pole seda silmanud.
märts 27, 2008 at 11:31 e.l. #147433AlanBStard
ModeratorKäsitsi paned kokku, ühele vajutad “vasta”, kopeerid sisu ära, siis teisele “vasta” ja pasteerid esimese jutu sinna juurde
“>märts 27, 2008 at 11:39 e.l. #147434AlanBStard
ModeratorHuvitav, siiani olen kuulnud teooriaid et süsivesikud põhjustavad kiiret vananemist, insuliiniresistentsuse ja muu sellise toel. Kas Ampser oma seisukohti põhjendab ka ?
“>märts 27, 2008 at 12:19 p.l. #147440daemonium
MemberIntellektuaalselt äärmiselt huvitav.
Tuli välja 32,1% valgud,46,3% rasvad ja 22,6% süsivesikud,kokku 4250kcal.
Pidi olema ’irmus ja kole palju valku ja rasva …
kästi ‘akata ajama süsivesikuid näost sisse ja vähendada kalorsust 2700kcal …,krt,kisub nagu näljasurma poole …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,mul hetkel oma-arust niigi nagu dieet käsil,kehakaal sel aastal 112kg’lt kukkunud 102,5kg’ni ,
“>märts 27, 2008 at 1:37 p.l. #147448Agnes1h
MemberHuvitav, siiani olen kuulnud teooriaid et süsivesikud põhjustavad kiiret vananemist, insuliiniresistentsuse ja muu sellise toel. Kas Ampser oma seisukohti põhjendab ka ?
“>Ilmselt küsid seda vales veebis. Kui keegi ettevõtlik nüüd viitsiks sealt veebist seda pärida. A ma ise ei kurda oma sv ja v vahekorra üle praegu aga kui keegi läeb ja uurib välja, siis kuulan ära küll, mis sealt vastati.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2008 at 3:11 p.l. #1474555ander
MemberOlen isegi ampser’it pika aja jookul kasutanud. Sellegipoolest hakkasin ise toiduainete pakikestel olevaid toitainete sisaldusi üles märkima sest Ampseri andmed pole kuigi täpsed. Hakkasin ise paberi peal oma kaloraazi kokku arvutama.
Päevast-päeva tüütas mind selline tohutute toidunimekirjade kokkuarvutamine ära. Otsisin mugavamat võimalust, leidsin.
Nüüd avaldan teile ühe äärmiselt asjaliku programmi, kallid foorumikaaslased
“> ApexDiet Recipe Analyzer
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.download3000.com/download-ApexD…-reg-43541.html
Saab ise toiduainete toitainete kogused ära salvestada ja ise vastavalt toitumisele oma päevased toitainete kogused ja kaloraazid kokku arvestada.
märts 27, 2008 at 3:17 p.l. #1474575ander
Memberaa, muide. Kes inglise keelt jagab, võib omale http://www.tucows.com’ ist ka Food File’i sebida
“>http://www.tucows.com/search.html?search_s…amp;srch_pf=win
Food File’is on tegelikult vist samad andmed mis http://www.nutritiondata.com’is .
märts 28, 2008 at 1:17 e.l. #147643Fred Antson
MemberKes tahab näha välja nagu püramiid ja vananeda enneaegselt, juhindugu pealegi ampseri soovitustest.
Kui hehee tahab välimust parandada, ärgu üle 3 korra söögu.
Poliquini koolkonnast ma küll ei ole, muidu jutlustaksin 5-8 söögikorrast!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.