amazoni spetsiaali uus toode
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » amazoni spetsiaali uus toode
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Aksel.
-
AutorPostitused
-
mai 24, 2006 at 8:35 e.l. #7733
Madis232
Membersoovitan soojalt amazon tegijatel poodi sebida kuskilt puhast 6-oxot . – testo tõstja ja estrogeni blokkija
mai 24, 2006 at 8:50 e.l. #84167Arnold
MemberPakuksin omalt poolt välja võimaluse: saatke –info@fitness,ee– ettepanekuid ja soovitusi millistest toodetest oleksite veel huvitatud.
Lubatud komponentidest asju on võimalik toota täiesti uue oritginaalse koostisega ja anda toodetele selle looja nimi..
Pange oma teadmised ja kogemus tööle,
hea idee puhul on võimalik teenida endale kindel sissetulek !
mai 24, 2006 at 10:35 e.l. #84173Madis232
Membersõnastus on kuidagi kehva aga kas ma sain õieti aru, et te soovite ideid(komponente) mingiks enamvähem eesti oma toidulisandi valmistamiseks?
mai 24, 2006 at 10:54 e.l. #84175Arnold
MemberEestis vaevalt, aga koostöös Tai Kane või Fastiga – pigem Soomes .
mai 24, 2006 at 9:16 p.l. #84232jorsik
MemberJa nii lihtsalt käibki asi? No võtaks siis näiteks valgu, bcaa, hmb, karnitiini ja kreatiini, segame kõik ühes pajas kokku ja anname nimeks näiteks “ultimate muscle builder and fatburner combo” ja hakkame müüma? Ma olen aru saanud et igasuguste asjade kombineerimine on väga raske töö, mida katsetatakse laboritingimustes kuid ja aastaid, vastasel korral oleks sellised ultimate packid ammu müügis ju…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 25, 2006 at 8:00 e.l. #84269Kuup
Memberma teeks parem midagi sellist: “All you need in one”, “basic muscle builder” või “perfect post-workout” vms. Inimesi ei huvita eriti enam kui tootele on peale kirjutatud “super”, “mega” või “gigantmuscle” vms..Pigem peletab eemale juba.
Ehk asi peaks sisaldama kõige elementaarsemaid asju: kiiresti imenduvat valku, viinamarjasuhkrut ja kreatiini suhtes 30g:30g:3-5g ühe annuse kohta. Kui eesmärk massilisamine või keegi on hardgainer võib ju ise süsivesikuid juurde lisada vastavalt vajadusele. Ja kui sa nende ainetega juba ei kasva, siis sa ei kasva üldse!
mai 25, 2006 at 10:40 e.l. #84278Aksel
Membersoovitan soojalt amazon tegijatel poodi sebida kuskilt puhast 6-oxot . – testo tõstja ja estrogeni blokkijaOlen ka taolise toote hankimisele mõelnud. Prooviks ostaks kindlasti. Seega toetan seda ideed.
Ainus küsimus on see, et millegi tõttu Instone Forza-T tuleb Euroopasse damianiga, mitte 6-oxo´ga (nagu seda USA-s turustatakse). Olen püüdnud Soomes uurida, et miks nii, aga seni pole keegi otsest vastust teadnud. Arvata võib paljutki, aga millise pügalaga see probleeme tekitab, seda kahjuks ei tea.
Kui keegi on Ergopharmi 6-oxo´t netist endale tellida saanud, siis oleks tore, kui sellest teada annaks (kas siis antud teemas, või näiteks erasõnumiga).
mai 25, 2006 at 10:50 e.l. #84279Aksel
MemberJa nii lihtsalt käibki asi? No võtaks siis näiteks valgu, bcaa, hmb, karnitiini ja kreatiini, segame kõik ühes pajas kokku ja anname nimeks näiteks “ultimate muscle builder and fatburner combo” ja hakkame müüma? Ma olen aru saanud et igasuguste asjade kombineerimine on väga raske töö, mida katsetatakse laboritingimustes kuid ja aastaid, vastasel korral oleks sellised ultimate packid ammu müügis ju…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks tänapäeva katsetused toimuvad reaalelus – mõeldakse välja üks toode, proovitakse mõne tegija peal (kui leitakse), või kui ei jõuta, siis pannakse kohe müüki. Viimasel juhul keskendutakse näiteks reklaami peale. Tulemus on sama.
See pole küll paha vihje toodud pakkumise suhtes, vaid pigem tõdemus, jälgides seda lõpmatut reklaamidele keskendumist ja reaalsest elust katsejäneste otsimist (toote efektiivsus testitakse tavaliste ostjate, mitte labori keskkonnas). Kahjuks ei piirdu see protsess spordis kasutatavate toidulisandite nö. väljatöötamisega, vaid hõlmab kogu meditsiini valdkonnas toimuvat.
Aga see selleks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.