Skip to main content

Alustasin treeningutega (soov kaalu kaotada ja lihasmassi kasvatada)

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Alustasin treeningutega (soov kaalu kaotada ja lihasmassi kasvatada)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Gene
    Member

Olen siis 18a vana.

Pikkus: 195cm

Kaal: 95

Trenn: 3x nädalas teen siit võetud algajate kava järgi.

Toitumine: hullem vist ei saagi olla. Mitte, et ma krõpse või kokat näost sisse ajaks vaid lihtsalt vahest ei jõua üldse kohe süüa.

Äkki siis keegi aitab ja teeb selgeks mida ja kui palju oleks kasulik süüa kui ón soov kaalu kaotada ja lihasmassi kasvatada.

No mida näiteks hommikuks? lõunaks? õhtuks?

Olen siin ise ringi liikunud ja uurinud aga kõik tundub nii keeruline.

Ette tänades,

Oskar.

savi_
    Member

Söö lihtsalt korralikult … regulaarselt … 4-5 korda päevas. Hommikul oleks hea puder .. lõunaks valgurikkamalt ja süsivesikuid soovitavalt ka .. näiteks riisi ja broilerifileed… õhtupoole näiteks kas eelnev söök või siis kodujuustu … üldiselt peale trenni on hea soe söök parim ja keha tarbib ka üldiselt ka rammusamad road ära … ning õhtul võib mõne puuvilja pintsli pista või salatit süüa … oleneb mis kell on sinu õhtu ja kuidas sa magama lähed – mina söön õhtul ka üsna toekalt, sest ma tavaliselt olen küllaltki öise eluviisiga inimene, mis ei tähenda, et ma vähe magaks, 8-10h tuleb ära.

Üldiselt kuna sa alles hakkad pihta treeninguga, siis söögi pärast rohkem muretsema ilmselt ei pea kui et söök oleks korralik (toitev)

Gene
    Member

Söö lihtsalt korralikult … regulaarselt … 4-5 korda päevas. Hommikul oleks hea puder .. lõunaks valgurikkamalt ja süsivesikuid soovitavalt ka .. näiteks riisi ja broilerifileed… õhtupoole näiteks kas eelnev söök või siis kodujuustu … üldiselt peale trenni on hea soe söök parim ja keha tarbib ka üldiselt ka rammusamad road ära … ning õhtul võib mõne puuvilja pintsli pista või salatit süüa … oleneb mis kell on sinu õhtu ja kuidas sa magama lähed – mina söön õhtul ka üsna toekalt, sest ma tavaliselt olen küllaltki öise eluviisiga inimene, mis ei tähenda, et ma vähe magaks, 8-10h tuleb ära.

Üldiselt kuna sa alles hakkad pihta treeninguga, siis söögi pärast rohkem muretsema ilmselt ei pea kui et söök oleks korralik (toitev)

savi_
    Member

lühike ja lihtne tõde, et tuleks süüa umbes 5 korda päevas ja umbes 2-3 tunniste vahedega… massi sul on ja pikkust samuti … kaloraazi arvan, et väga jälgima ei pea…seega võib rahus ka 6-7 ajal õhtul korralikult süüa. Lihtsalt hea oleks otseselt vältida rasvaseid asju .

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.