Skip to main content

Alustasin sõbraga ja mida kõigepealt süüa juua?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Alustasin sõbraga ja mida kõigepealt süüa juua?

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Kurupt
    Member

räägin enda kogemustest : tegin KOLM aastat koolijõusaalis “trenni” ning olin suhtumisega, et mina mingeid valke jne iialgi sööma ei hakka(seda siis esialgu). Noh, kolm aastat(kooliaastat) käimist andsid ka mingisuguseid tulemusi mis motiveerisid mind edasiseks treeninguks. Koolijõusaalis käisin sest mujal maksis raha ja ma ei pidanud tol ajal õigeks jõusaaliskäimise eest raha maksta. Kui olin käinud 2 aastat hakkasid minuga samaaegselt tasulises jõusaalis käima tuttavad poisid, kes omale ka ysna pea proteiinid ostsid. Suveks olid nad minust suurtemad ja tugevamad. Vot siis m6tlesin kyll et oleks pidanud ikka kohe valke sööma hakkama. või paremat jõusaali proovima. või ehk siis mõlemat. Niiet, kõik kes praegult sarnast asja läbi elavad _ ärge passige, vahetage vana romu jõusaal arenenuma vastu ning kui vanust p2ris 14 pole vaid tsipa rohkem, siis 2rge k6helge, kasutage spordilisandeid! Keemiliselt on ta k6ik kyll toodetud, kuid teile on k6igile väiksest peale apteegist IGASUGU sodi sisse aetud, t2nu millele on teie k6igi maksad juba mingil m22ral kahjustatud.

ronija
    Member

Olen ka kuulnud inimestest kes 8 aastat “valgustamata” olnud proteiinide ja asjadega.

Külmavärinad tulevad peale kui mõelda 8 aastat ja tulemusteta. Pärast kui kasutama hakkas oli mõned kuud ja sai ROHKEM tehtud kui 8 aastaga!!!

jrx
    Member

Ma ei tea kurupt.

Ma arvan, et kahe-kolme aasta jooksul võib “tavainimene”, kelle eesmärgiks ei ole profisport targalt toitudes ja treenides saavutada sama häid tulemusi “logus” jõusaalis, kus on olemas paar korralikku kangi ja sangpommi ja lõuatõmbamispuu ning süües palju tavatoidu valguallikaid kui käies tippjõusaalis kus on kõik masinad ja proteiinisheike ahmides.

Tuttavad Tartu maadlejad treenivad sellise kava järgi, mille järgi ükski kulturist ei treeniks öeldes, et see ei kasvata ju. Lisavalku keegi ei söö, aga kasvavad mis mühiseb. Ja nad on 20 ja vanemad ning enne ka just väga kondised poisid ei old.

Edit: tegelikult olen ma selles isegi täiesti kindel. Aga toonitan, et selleks peab olema ikkagi hea arusaamine jõutreeningust ja toitumisest, mida sul alguses kindlasti polnud.

b0neb0y
    Member

sellesmõttes, ärge arvake, et ma mingi esimest päeava jõusaali näen

rinnalt ajan oma 75kg ja jalgadega surun 150kg, aga jõusaalis hakkasin nüüd käima ehk ma olen jõusaali algaja

kossar2
    Member

ma tegin 2 aastat trenni enne kui hakkasin ültse mõtlema toidulisanditest

Madis232
    Member

lihas ei kasva jõusaalis lihas kasvab´taastumisest ja toitainetest…

jõusaalis stimuleerid piisavalt lihast et ta kasvama hakkaks selleks ei pea 2 + tundi jõusaalis veetma vaid piisab 45 min – 1 tunnist

kas ma olen õieti aru saanud?

painkiller
    Member

Madis sa oled õieti aru saanud

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.