Alustamine (toitumine ja trenn)
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2006 at 1:58 p.l. #7803
uuspoiss
MemberTere! Sooviks targemate käest saada soovitusi, et kuidas alustada.
Enne sõjaväege kaalusin kuskil 64…65 kg (pikkus 180, olin suht kõhn), sõjaväes võtsin 10 kg juurde ja sain suht heasse vormi, kuid nüüd hiljem peale sõjaväge olen aastaga võtnud veel 5 kg juurde, kuna pole eriti ennast liigutanud ja kõhu peale on ka juba väike rasvakiht tekkinud. Tahakski veidi paremasse vormi saada uuesti – kõhu pealt tahaks siis sellest rasvakihist lahti saada ja hakata kasvatama rinnalihast, triipsepsit, biitsepsit ja õlalihast.
Soovikski teada, kuidas oleks kõige paremini keha rasvaprotsenti vähendada ja samas tahaks ka veidi lihast hakata kasvatama? Olen hakanud hommikuti jooksmas käima – pool tundi rahulikus tempos, see peaks ju põletama rasvu? Aga toitumise kohta ei tea eriti ja soovikski teada, milliseid toiduaineid eelistada ja mida vältida? Tahaks hakata ka mingit toidulisandit võtma, just et lihast kasvatada?
Esialgu ei taha jõusaali veel ronida, tahaks algul kodus väikse aluspõhja alla saada. Hommikuti pool tundi jooksmist rasvapõletamiseks ja siis harjutusi kõhulihastele, rinnalihastele, kätele ja õlgadele, et kas sellest oleks abi? Äkki keegi saaks ka väikse kava kokku panna algajale?
Tänan!
juuni 4, 2006 at 2:12 p.l. #85089gmaster
MemberTere! Sooviks targemate käest saada soovitusi, et kuidas alustada.Enne sõjaväege kaalusin kuskil 64…65 kg (pikkus 180, olin suht kõhn), sõjaväes võtsin 10 kg juurde ja sain suht heasse vormi, kuid nüüd hiljem peale sõjaväge olen aastaga võtnud veel 5 kg juurde, kuna pole eriti ennast liigutanud ja kõhu peale on ka juba väike rasvakiht tekkinud. Tahakski veidi paremasse vormi saada uuesti – kõhu pealt tahaks siis sellest rasvakihist lahti saada ja hakata kasvatama rinnalihast, triipsepsit, biitsepsit ja õlalihast.
Soovikski teada, kuidas oleks kõige paremini keha rasvaprotsenti vähendada ja samas tahaks ka veidi lihast hakata kasvatama? Olen hakanud hommikuti jooksmas käima – pool tundi rahulikus tempos, see peaks ju põletama rasvu? Aga toitumise kohta ei tea eriti ja soovikski teada, milliseid toiduaineid eelistada ja mida vältida? Tahaks hakata ka mingit toidulisandit võtma, just et lihast kasvatada?
Esialgu ei taha jõusaali veel ronida, tahaks algul kodus väikse aluspõhja alla saada. Hommikuti pool tundi jooksmist rasvapõletamiseks ja siis harjutusi kõhulihastele, rinnalihastele, kätele ja õlgadele, et kas sellest oleks abi? Äkki keegi saaks ka väikse kava kokku panna algajale?
Tänan!
esiteks, siin foorumites on tohutult selle kohta infi, teiseks ei soovita sul mingeid kehaosi teistele eelistada, see maksab pärast valusalt kätte
juuni 4, 2006 at 4:17 p.l. #85105bohemianrhapsody
MemberJep kõige mõistlikum on kohe jõusaali minna ja siis treenerilt nõu küsida.
juuni 26, 2006 at 3:18 p.l. #86715Creek
MemberPealegi kaob kodus treenides paljudel see ind ära asi jääb katki.
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.