Skip to main content

Alustamine proteiiniga?…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Alustamine proteiiniga?…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    pROACH
    Member

tahaks teada, et kui hakata kasutama esimest korda proteiini (ntx Whel Lemon Super)

Kas on olemas ka mingi teatud aeg, kui kaua peaks olema ene proteiini kasutamist trenni teinud???

joey
    Member

ei ole seal mingit aega…võid võtma hakata varem või hiljem, see on lihtsalt valk ja seal pole mingit reeglit millal on õige aeg võtta…arvan ma

Ott Kiivikas
    Member

Valgu tarbimisega pole mõtet oodata, vastasel juhul ootate tulemuste viibimisega. Valk on lihase ehituse mateial kui Te seda tavatoidust piisavalt ei saa, siis on vajalik tarbida toidulisa soovituslikult just valgubaasil toodet ( mitte süsivesikurikkaid gainereid ). Ootama peaks kreatiini tarbimisega.

Hambapea
    Member

Olen pool aastat proteiini ja kreatiiniga trenni teinud.Praegu treenin teie edasi jõudnute kava järgi mis on jaotatud kolmeks.Aga pole toimunud mingisugust lihaste kasvu.Ma saan aru, et kõik ei tule nii kiiresti aga mingisugune areng peaks olema ju toimunud.Kas on üldse siis mõtet raha kreatiini ja proteiini peale tuulde loopida.Jään vastust ootama

Ott Kiivikas
    Member

Väide, et ei toimu mingit arengut ( peaksite enne sellise väite ütlemist mõtlema ), alati toimuvad organismis mingid muutused, küsimus on selles kas nad on Teile enesele silmaga märgatavad. Ma võin väita, et mu lihaste ümbermõõt ei ole suurenenud viimased neli aastat, kas see tähendab seda et ma arenenud ei oleks. Üldjuhul on ka minu lõppeesmärk sama lihaste kasv, kuid kui see tuleb ebakvaliteetse massi arvelt, siis pole sellel suurt mõtet. Alati ei pruugi olla lihaste kasv ainsaks teguriks millega arengut mõõta, mõelge tagasi kas jõunäitajad on täpselt samad kui pool aastat tagasi,? Kas kehakaal on täpselt sama, mis pool aastat tagasi? Kas rasvaprotsent on sama mis pool aastat tagasi? jne. Kui natuke analüüsida, siis ma arvan et leiate siiski mingi edasimineku. Kas olete oma toiduratsiooni jälginud? Inimesed tihitipeale jäävad liigselt lootma toidulisadele, unustades toiumise, ma olen alati rõhutanud, et toidulisandid on abivahendid täustamaks tavatoidust tekkivat puudujääki. Kui soovite massi lisada, peab tekkima kalorite ülejääk st. peate sööma rohkem kui kulutate, kui suhe on 0 st. sööte sama palju kui kulutate , ei saagi te lisa lihaseid hankida.

Hambapea
    Member

Jõunäitajad on tõesti suurenenud aga kehakaal on sama.Rasvaprotsendist ei tea ma midagi ei tea isegi kuidas seda mõõta.Söön küll väga palju vahest imestan ise ka kui palju.Proovin ka võimalikult palju valku sisaldavaid toiduaineid süüa nagu kohupiim,jäätis ja piim.Tahtsin veel küsida, et kas alkoholi tarbimine võib ka lihaste kasvule halvasti mõjuda?Paar korda kuus saab ikka veidi pidu pandud.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.